Laivamatkat Venäjälle

Pietari on mukavan laivamatkan päässä ja usean päivän risteilyloman voit viettää Laatokalla ja Äänisellä seilaten.  Pietarin risteilylle on edullista ja helppoa lähteä, sillä et tarvitse matkalle viisumia. Talviaikaan pääset Pietariin laivalla kerran viikossa. Lähtö on Helsingistä lauantaisin, ja paluu Helsinkiin maanantaina aamulla. Toukokuusta 2016 alkaen lähtöjä on Helsingistä joka toinen päivä ja voit yhdistää risteilyysi 1 - 2 yön hotelliloman perillä - myös tämä matka ilman viisumia!

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 96,50 €.

Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat M/S Princess Marialla Helsingistä Pietariin A- tai B-hytissä, kaikki matkustaja- ja polttoainelisät sekä perillä kätevä bussikuljetus satamasta kaupungin keskustaan ja illalla takaisin satamaan. Tammi-huhtikuussa lähdöt Helsingistä vain lauantaisin. Omatoimisen risteilymatkan kesto on kaksi yötä. Matkalle ei tarvita viisumia!

Lue lisää

Laatokan, Äänisen ja Volgan risteilyt 2016

Lähde leppoisalle risteilylomalle! Kesällä ja syksyllä 2016 tarjoamme suomeksi opastetut risteilymatkat Laatokalla ja Äänisellä. Useita lähtöjä toukokuusta syyskuulle. Matka alkaa Helsingistä, josta lähdemme joko junalla tai viisumivapaasti laivalla ensin Pietariin ja sieltä Nevajokea pitkin Euroopan suurimmille järville, Laatokalle ja Ääniselle. Tutustu Valamon luostarisaareen, Mandrogin perinnekylään ja Kizhin ihmeelliseen puukirkkoon. Risteilymatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja. Runsas retkiohjelma, jokilaivoilla täysihoitoruokailut ja iloinen viihdeohjelma. 

Lue lisää