Laivamatkat Venäjälle

Pietari on mukavan laivamatkan päässä ja usean päivän risteilyloman voit viettää Laatokalla ja Äänisellä seilaten. Jokilaivalla pääsee Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan. Pietarin risteilylle on edullista ja helppo lähteä, sillä et tarvitse matkalle viisumia. Risteilyyn voi yhdistää kahden yön kaupunkiloman perillä - myös tämä ilman viisumia. 

Pietarin laiva-hotellimatkat alk. 240 €/hlö

Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakainen kahden yön laivamatka A- tai B-luokan hytissä Helsingistä Pietariin M/S Princess Marialla ja kaksi yötä laadukkaassa Sokoksen hotellissa Pietarissa, kaksi aamiaista hotellissa, laivayhtiön satama- ja polttoainelisämaksut sekä kätevä bussikuljetus Pietarissa satamasta hotelliin ja takaisin lähtöpäivänä. Lähdöt Helsingistä ja Pietarista joka toinen päivä syyskuun loppuun. Matkalle et tarvitse viisumia!

 

Pikkujouluristeilyt 2 yötä Pietariin alk. 89 €

Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat M/S Princess Marialla Helsingistä Pietariin A- tai B-hytissä, kaikki matkustaja- ja polttoainelisät sekä perillä kätevä bussikuljetus satamasta kaupungin keskustaan ja illalla takaisin satamaan.  Lähdöt Helsingistä joka toinen päivä joulukuun loppuun asti. Matkan kesto kaksi yötä. Risteilylle et tarvitse viisumia!

Jouluinen risteily Itämerellä 4 yötä alk. 246 €

Vietä pikkujoulu Itämeren viisumivapaalla risteilyllä! Käy Tukholman ja Tallinnan upeilla joulumarkkinoilla ja Pietarin toreilla. Risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat M/S Princess Anastasialla Helsinki - Tukholma - Tallinna - Pietari - Helsinki, buffet-aamiaiset ja Pietarissa kätevä bussikuljetus kaupungin keskustaan sekä runsaat buffet-aamiaiset. Lähdöt 2.12. ja 10.12.2015.

Venäjän sisävesiristeilyt

Tarjoamme omatoimisille matkailijoille risteilyjä Pietarista Valamoon tai Pietarista Valamon kautta Mandrogiin, Kizhiin ja Pietariin. Lisäksi risteily Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan tai Moskovasta Pietariin.