Laivalla Pietariin ja sisävesiristeilylle Venäjälle

 

Lähde viisumivapaalle risteilylle kauniiseen Pietariin! Halutessasi voit myös yöpyä hotellissa 2 yötä ilman viisumia.  Meiltä myös Venäjän sisävesiristeilyt. 

 

 

 

Pietarin laivahotelli-paketit

Koe laivamatka Itämerellä ja kaupunkiloma Venäjän miljoonakaupungissa. Laivamatkapakettiin sisältyy St. Peter Linen edestakainen laivamatka Pietariin ja kahden yön hotellimajoitus määränpäässä. Suomenlahden historiallisen suurkaupungin kokeminen meriteitse on helppoa ja edullista, sillä viisumia ei tarvita.

Päivä Pietarissa -risteily

Pietarin-risteilylle on edullista ja helppo lähteä, sillä laivamatkalle et tarvitse viisumia. Vietä kaksi yötä laivassa, päivä perillä Pietarissa. Nauti M/S Princess Marian palveluista ja korkeatasoisesta viihdeohjelmasta.  Risteilyn hintaan kuuluu shuttle-bussikuljetus satamasta Pietarin keskustaan ja takaisin. Lähdöt Helsingistä joka toinen päivä. 

Venäjän sisävesiristeilyt

Syksyn seuramatkat mukavasti suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Lähde viisumivapaalle risteilymatkalle Helsingistä Pietariin ja edelleen jokiristeilijällä Valamon saarelle Laatokalla. Näe luonnonkauniit maisemat ja tutustu Valamon luostarisaareen. Viiden päivän risteilyjen lähdöt 11.9. ja 9.10.2014. Omatoimimatkailijoille tarjoamme risteilyjä Pietarista Valamoon tai Pietarista Valamon kautta Mandrogiin, Kizhiin ja Pietariin. Lisäksi risteily Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan tai Moskovasta Pietariin. Lähdöt lokakuun loppuun asti!

M/S Princess Maria

Vuonna 1981 Suomessa rakennettu risteilyalus M/S Princess Maria liikennöi merireittiä Helsinki–Pietari sen ainoana matkustaja-aluksena. Laiva peruskorjattiin ja nykyaikaistettiin täydellisesti vuonna 2009, ja se vetääkin palveluillaan ja tasokkuudellaan vertoja mille tahansa Itämeren risteilijälle.

M/S Princess Anastasia

M/S Princess Anastasia -risteilyalus kuului aiemmin mm. Viking Line -varustamolle ja liikennöi Helsingin ja Tukholman välillä nimellä M/S Olympia. Laiva on kunnostettu vastaamaan nykyisiä turvallisuus- ja ympäristövaatimuksia. Matkustajapaikkoja on yhteensä 2349, autopaikkoja 580 ja matkustajahyttejä 834. Laivan pituus on 177 metriä.