Pietarin viisumivapaat risteilyt ja Venäjän sisävesiristeilyt

Pietari on mukavan laivamatkan päässä ja usean päivän risteilyloman voit viettää Laatokalla ja Äänisellä seilaten. Jokilaivalla pääsee Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan. Pietarin risteilylle on edullista ja helppo helppo lähteä, sillä et tarvitse matkalle viisumia. Risteilyyn voi yhdistää kahden yön kaupunkiloman perillä - myös tämä ilman viisumia. 

Pietarin laivahotelli-paketit

Lähde laivalla Pietariin ja vietä perillä kaksi yötä. Matkan kokonaiskesto on neljä yötä. Lähdöt Helsingistä ja Pietarista joka toinen päivä. Lähialuematkojen valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakainen laivamatka Helsingistä Pietariin ja takaisin A- tai B-hytissä, kahden yön majoitus Sokoksen hotellissa, satama- ja polttoainelisät sekä kätevä bussikuljetus satamasta hotelliin ja takaisin. Lähteminen on helppoa, sillä et tarvitse matkalle viisumia.

 

Päivä Pietarissa -risteily

Lähde risteillen Pietariin - matkalle on helppo lähteä, sillä et tarvitse viisumia. Risteilypakettiimme sisältyy kaksi yötä laivalla A- tai B-hytissä, matkustaja- ja polttoainelisät sekä perillä kätevä bussikuljetus satama  - Pietarin keskusta - satama. Perillä ehdit hyvin tutustua Pietarin historialliseen keskustaan. Lähdöt Helsingistä joka toinen päivä. 

Venäjän sisävesiristeilyt

Tarjoamme omatoimisille matkailijoille risteilyjä Pietarista Valamoon tai Pietarista Valamon kautta Mandrogiin, Kizhiin ja Pietariin. Lisäksi risteily Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan tai Moskovasta Pietariin. Lähdöt lokakuun loppuun asti!