Laivalla Pietariin ja risteilemään Venäjän sisävesille

 

Lähde risteillen viisumivapaasti Pietariin! St. Peter Linen laiva tarjoa upean elämyksen Itämerellä, ja perillä Pietarissa voit majoittua hotelliin niin moneksi vuorokaudeksi kuin haluat. Voit lähteä paluumatkalle halutessasi samana iltana antoisan kaupunkikiertoajelun jälkeen. Syksyllä 2014 pääset myös myös suomalaisen matkanjohtajan opastuksella tunnelmalliselle risteilylle Valamon luostarisaarelle Laatokalla. Tarjolla on lisäksi omatoimisia risteilymatkoja Venäjän sisävesillä.

 

 

 

Pietarin laiva-hotellipaketit

Koe laivamatka Itämerellä ja kaupunkiloma Venäjän miljoonakaupungissa. Laivamatkapakettiin sisältyy St. Peter Linen edestakainen laivamatka Pietariin ja kahden yön hotellimajoitus määränpäässä. Suomenlahden historiallisen suurkaupungin kokeminen meriteitse on helppoa ja edullista, sillä viisumia ei tarvita.

Pietarin risteilyt

Pietarin-risteilylle on helppo lähteä, sillä laivamatkalle et tarvitse viisumia. Nauti M/S Princess Marian palveluista ja vietä päivä Pietarissa. Risteilyn hintaan kuuluu shuttle-bussikuljetus satamasta Pietarin keskustaan ja takaisin. Lähdöt Helsingistä parittomina viikkoina ti, to ja la, parillisina viikkoina ma, ke, pe ja su.

Venäjän sisävesiristeilyt

Syksyn seuramatkat mukavasti suomalaisen matkanjohtajan opastuksella. Lähde viisumivapaalle risteilymatkalle Helsingistä Pietariin ja edelleen jokiristeilijällä Valamon saarelle Laatokalla. Näe luonnonkauniit maisemat ja tutustu Valamon luostarisaareen. Viiden päivän risteilyjen lähdöt 11.9. ja 9.10.2014. Omatoimimatkailijoille tarjoamme risteilyjä Pietarista Valamoon tai Pietarista Valamon kautta Mandrogiin, Kizhiin ja Pietariin. Lisäksi risteily Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan tai Moskovasta Pietariin. Lähdöt lokakuun loppuun asti!

M/S Princess Maria

Vuonna 1981 Suomessa rakennettu risteilyalus M/S Princess Maria liikennöi merireittiä Helsinki–Pietari sen ainoana matkustaja-aluksena. Laiva peruskorjattiin ja nykyaikaistettiin täydellisesti vuonna 2009, ja se vetääkin palveluillaan ja tasokkuudellaan vertoja mille tahansa Itämeren risteilijälle.

M/S Princess Anastasia

M/S Princess Anastasia -risteilyalus kuului aiemmin mm. Viking Line -varustamolle ja liikennöi Helsingin ja Tukholman välillä nimellä M/S Olympia. Laiva on kunnostettu vastaamaan nykyisiä turvallisuus- ja ympäristövaatimuksia. Matkustajapaikkoja on yhteensä 2349, autopaikkoja 580 ja matkustajahyttejä 834. Laivan pituus on 177 metriä.