Laivalla Pietariin ja Venäjän jokiristeilyt

 

Lähde laivalla viisumivapaasti Pietariin! Laivamatkailun suosio Pietariin jatkaa kasvuaan ja meidän kauttamme saat risteilyt, reittimatkat ja laiva-hotellipaketit.

 

Pietarin laiva-hotellipaketit

Koe laivamatka Itämerellä ja kaupunkiloma Venäjän miljoonakaupungissa. Laivamatkapakettiin sisältyy St. Peter Linen edestakainen laivamatka Pietariin ja kahden yön hotellimajoitus määränpäässä. Suomenlahden historiallisen suurkaupungin kokeminen meriteitse on helppoa ja edullista, sillä viisumia ei tarvita.

Pietarin risteilyt

Nauti ylellisen risteilyaluksen palveluista ja vietä päivä kaupungilla. Kuljetus satamasta Pietarin keskustaan ja takaisin järjestyy laivayhtiön shuttle-busseilla. Lähde Pietarin risteilylle – viisumia et tarvitse.

Jokiristeilyt Venäjällä

Venäjän sisävesiristeilyvalikoimaamme kuuluu noin 2000 lähtöä toukokuusta lokakuun alkuun. Autamme löytämään juuri sinulle sopivan risteilyn!

M/S Princess Maria

Vuonna 1981 Suomessa rakennettu risteilyalus M/S Princess Maria liikennöi merireittiä Helsinki–Pietari sen ainoana matkustaja-aluksena. Laiva peruskorjattiin ja nykyaikaistettiin täydellisesti vuonna 2009, ja se vetääkin palveluillaan ja tasokkuudellaan vertoja mille tahansa Itämeren risteilijälle.

M/S Princess Anastasia

M/S Princess Anastasia -risteilyalus kuului aiemmin mm. Viking Line -varustamolle ja liikennöi Helsingin ja Tukholman välillä nimellä M/S Olympia. Laiva on kunnostettu vastaamaan nykyisiä turvallisuus- ja ympäristövaatimuksia. Matkustajapaikkoja on yhteensä 2349, autopaikkoja 580 ja matkustajahyttejä 834. Laivan pituus on 177 metriä.