Laivamatkat Venäjälle

Risteilykesä 23016 Laatokalle ja Ääniselle

Pietari on yhden yön laivamatkan päässä ja pidemmän risteilyloman vietät leppoisasti Laatokalla ja Äänisellä seilaten. Pietarin-risteilylle on helppo lähteä, sillä laivamatkustajana et tarvitse viisumia. Yhdistä risteilyysi kahden yön kaupunkiloma perillä Pietarissa - myös tämä ilman viisumia, sillä laivalla maahan saapunut saa viettää perillä 72 h ilman viisumia. Usean päivän risteilylomalle ei tarvitse lähteä kauas eksoottisiin maihin, sillä parhaat reitit ja luonnonkauniit maisemat löydät Euroopan suurimmilta järviltä, Laatokalta ja Ääniseltä. Jokiristeilijällä nautit leppoisasta matkanteosta ja päivisin käyt opastetuilla retkillä maissa. Laivalla on täysihoitoruokailut ja iltaisin hauskaa viihdeohjelmaa. Mukana on aina suomalainen matkanjohtaja.

 

 

Viisumivapaat risteilyt Helsingistä Pietariin alk. 97 eur

Päivä Pietarissa -risteilyt

Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat  Helsingistä Pietariin A- tai B-hytissä, kaikki matkustaja- ja polttoainelisät sekä perillä kätevä bussikuljetus satamasta kaupungin keskustaan ja illalla takaisin satamaan. Tammi-huhtikuussa lähdöt Helsingistä vain lauantaisin. Omatoimisen risteilymatkan kesto on kaksi yötä. Matkalle ei tarvita viisumia!

Lue lisää

Viikonlopun laiva-hotellimatka Pietariin, Sokos Palace Bridge

Ylellinen viikonloppu Pietarissa. Valmiiseen matkapakettiimme sis. laivamatkat (2 yötä)  Helsinki - Pietari - Helsinki  ja 2 yötä Sokoksen upeassa kylpylähotelli Palace Bridgessa, hotellin aamiaiset, sauna- ja kylpyläosaston käyttö, hotellikuljetukset perillä ja laivan pakolliset lisämaksut. Lähdöt Helsingistä torstaisin 26.5. alkaen. Ilman viisumia!

Lue lisää

Neljän yön laiva-hotellimatka Pietariin

Laiva-hotellimatka Pietariin, Sokos Olympia Garden

Kaupunkiloma Pietarissa ilman viisumia! Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat (2 yötä)  Helsinki - Pietari - Helsinki  ja 2 yötä Sokoksen Olympia Gardenissa, hotellin aamiaiset, Pietarissa satama - hotelli - satama -bussikuljetukset ja laivan pakolliset lisämaksut. Lähdöt Helsingistä joka toinen päivä.

Lue lisää

Risteilyt Laatokalle ja Ääniselle

Lähde leppoisalle risteilylomalle! Kesällä ja syksyllä 2016 tarjoamme suomeksi opastetut risteilymatkat Laatokalla ja Äänisellä. Useita lähtöjä toukokuusta syyskuulle. Matka alkaa Helsingistä, josta lähdemme joko junalla tai viisumivapaasti laivalla ensin Pietariin ja sieltä Nevajokea pitkin Euroopan suurimmille järville, Laatokalle ja Ääniselle. Tutustu Valamon luostarisaareen, Mandrogin perinnekylään ja Kizhin ihmeelliseen puukirkkoon. Risteilymatkoillamme on mukana suomalainen matkanjohtaja. Runsas retkiohjelma, jokilaivoilla täysihoitoruokailut ja iloinen viihdeohjelma. 

Lue lisää