Venäjän sisävesiristeilyt

Venäjän sisävesiristeilyt 

Risteilymatkailulla on Venäjällä pitkät perinteet. Laivamatka on oiva tapa tutustua Suomen lähialueiden luonnonkauniisiin paikkoihin ja maailmanluokan kulttuurikohteisiin. Laivalla rentoudut, nukut ja syöt hyvin sekä nautit monipuolisesta viihdeohjelmasta ja upeista maisemista. Satamassa rantaudutaan ja tehdään opastettuja retkiä lähiympäristöön. 

Mukavat seuramatkat ja omatoimiset risteilyt

Syksyllä 2014 tarjoamme valmiiksi järjestettyjä, ohjelmallisia seuramatkaristeilyjä. Syys- ja lokakuussa pääset tutustumaan suomenkielisen matkanjohtajan seurassa Valamon luostarisaareen. Omatoimimatkalla tutustut helpommin paikallisiin risteilymatkailijoihin ja pääset käyttämään venäjän tai englannin kielen taitoasi.  

 

 

Omatoimiselle matkailijalle tarjoamme risteilyjä Pietari - Valamo, Pietari - Mandrogi - Kizhi - Pietari sekä Volgaa pitkin Pietarista Moskovaan. Matkalla tutustut paikallisiin risteilymatkustajiin ja pääset testaamaan venäjän ja englannin kielen taitoasi. Juna-, laiva-, linja-auto- tai lentoliput Pietariin tai Moskovaan sekä viisumin hankit kätevästi Lähialuematkoilta. Lähdöt lokakuun 2014 loppuun asti.