Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 96,50 €.

Pietariin on helpointa tutustua viisumivapaalla risteilyllä. Vietä kaksi hauskaa iltaa Princess Marialla ja kokonainen päivä perillä. Laivalla nautit tasokkaasta viihdeohjelmasta ja shoppailet tax free -myymälöissä. Syö ja juo hyvin Pietarin tunnelmallisissa ravintoloissa ja pubeissa. Rupla on suomalaisittain erittäin edullinen, joten hankit myös tuliaiset edukkaaseen hintaan. Tammi-huhtikuussa lähdöt Helsingistä vain lauantaisin.

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 96,50 €

Risteilypaketin hintaan sisältyy

  • Laivamatkat A- tai B-hytissä Princess Marialla Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Shuttle-bussikuljetukset satamasta hotelliin ja lähtöpäivänä hotellilta satamaan
  • Satamamaksu
  • Polttoainemaksu

Lisäpalvelut

  • Buffet-aamiaiset laivalla 12 € / hlö / suunta
  • Buffet-illalliset laivalla 27 € / hlö / suunta

Varaa risteilypakettisi verkkokaupastamme vähintään 4 arkipäivää ennen lähtöä. Varaa samalla buffet-aamiainen ja -illallinen - saat ne hieman edullisemmin ja varmistat paikkasi ravintolassa.

Jos haluat lähteä risteilylle lyhyemmällä varoitusajalla tai seurueessasi on vähintaaän 10 henkilöä (aikuisia tai 6 - 17 -vuotiaita lapsia) otathan yhteyttä asiakaspalveluumme p. 09 6689 5730 ja sp. matkat@lahialuematkat.fi tai pistäydy toimistossamme Helsingin päärautatieasemalla tai Vuorimiehenkatu 3. Loppuvuodelle upeita ryhmätarjouksia!

Tarkista, että seurueesi kaikkien matkustajien passit ovat voimassa 6 kk matkan jälkeen. Venäjän viisumia ei matkalle tarvita. Varausta varten tarvitaan kaikkien matkustajien tiedot: koko nimi kuten se on kirjoitettu passissa, syntymäaika, kansalaisuus, passin numero ja passin viimeinen voimassaolopäivä.

HUOM, jos seurueessasi on matkustaja, joka tarvitsee Schengen-viisumin matkustaessaan Suomeen, tarkistathan, että Schengen-viisumi on kaksi- tai monikertainen ennen kun varaat matkan. Henkilöllä täytyy olla vähintään kaksikerta-Schengen-viisumi, jotta hän pääsee risteilyn jälkeen palaamaan takaisin Suomeen.

Risteilymatkaan sovelletaan St. Peter Linen ja  Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimisille risteilymatkoille. Tutustu matkaehtoihin.

 

Lähdöt

MatkustusaikaKestoReittiHinta
Tammi-huhtikuussa lähdöt vain lauantaisin2 yötäHelsinki - Pietari - HelsinkiAlk. 96,50 € / hlö

M/S Princess Maria

M/S Princess Marian palveluihin kuuluvat ravintolat Seven Seas, Napoli Mia, Explorer´s, Bake & Coffee, Sushi Bar KAMPAI ja baarit Funny Rabbit ja CUBAR. Iltaisin tanssi- ja musiikkiesitys Columbus-ravintolassa, jossa tanssit elävän musiikin tahtiin. Laivassa on saunaosasto ja lapsille Kidz Club, jossa on mm. pieni pallomeri ja tarjolla lapsenhoitoa. Palveluihin kuuluu lisäksi PAF-kasino ja Tax Free -myymälä. Laivassa on hyttejä liikuntaesteisille. Laivaan mahtuu 1638 matkustajaa.

Aikataulut

Helsinki lähtö Pietari saapuminen Pietari lähtö Helsinki saapuminen
18.00 09-30 19-00 08-00

Laivan A-hyteissä on ikkuna merelle päin. B-hytissä ei ole ikkunaa. Kumpikin hyttityyppi on 9 m2 ja ne sijaitsevat kansilla 4 - 6. 

Jos haluat laivalla A-Deluxe-, Commodore- ja Deluxe-hytin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09 668 957 30. 

Buffet-päivällinen tarjoillaan Seven Seas -ravintolassa. Buffet-päivällisen hintaan sisältyy alkoholittomien juomien lisäksi olutta ja viiniä rajoituksetta. Buffet-kupongit kelpaavat vain Seven Seas -ravintolassa. Niillä ei voi maksaa laivan muissa ravintoloissa. Alle 7 v. lapset ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.

A-Deluxe-, Commodore- ja Deluxe-hyttien matkustajille DeLuxe-aamiainen laivalla sisältyy matkan hintaan.

Satamat ja lähtöselvitys

Helsinki Länsisatama, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki. Lähtöselvitys aukeaa 3,5 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu 45 min. ennen lähtöä.

Pietari Morskoi Voksal, Vasilin saari V.O., 1, Morskoy Slavy square. Lähtöselvitys aukeaa 4 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu 1 tunti ennen lähtöä.

Kätevä bussikuljetus Pietarissa

Risteilypaketin hintaan sisältyvä shuttle-bussi kulkee Pietarin satamasta keskustaan Iisakin kirkolle ja takaisin satamaan laivan aikataulun mukaisesti. Esitä maihinnousukortti noustessasi bussiin.