Päivä Pietarissa -risteily alk. 89 €

Päivä Pietarissa -risteily alk. 89 €

Matkan hintaan sisältyy

  • Laivamatkat A- tai B-hytissä Princess Marialla Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Shuttle-bussikuljetukset satamasta hotelliin ja lähtöpäivänä hotellilta satamaan
  • Satamamaksu
  • Polttoainemaksu

Lisäpalvelut

  • Buffet-aamiaiset laivalla 12 € / hlö / suunta
  • Buffet-illalliset laivalla 27 € / hlö / suunta

HUOM! Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan jälkeen. Venäjän viisumia ei matkalle tarvita.
Varaa matka verkkokaupasta min. 4 arkipäivää ennen lähtöä hyödyntääksesi verkkotarjouksemme. Nopeampia lähtöjä voi myös ostaa suoraan toimistostamme. Jos seurueessasi on vähintään 10 henkilöä (aikuisia tai 6 - 17 -vuotiaita lapsia), pyydä ryhmällesi tarjous sp. matkat@lahialuematkat.fi ja p. 09 6689 5730. Syys-joulukuulle upeat ryhmätarjoukset!

Varausta varten tarvitaan kaikkien matkustajien tiedot: koko nimi (kuten passissa), syntymäaika, kansalaisuus, passin numero ja passin viimeinen voimassaolopäivä. Jos tulet maasta, josta tarvitset Schengen-viisumin matkustaessasi Suomeen, tarkistathan, että Schengen-viisumisi on kaksi- tai monikertainen ennen matkan varaamista. Varaa matkasi verkkokaupassa ja säästä 15 € palvelumaksu. Risteilyjen hinnat ja saatavuuden näet verkkokaupassa. Varaa samalla myös buffet-aamiainen ja -illallinen. Ateriat ovat lisämaksullinen palvelu, jotka eivät sisälly paketin hintaan. Ostaessasi ateriat etukäteen saat ne hieman edullisemmin ja varmistat paikkasi ravintolassa. 

Lähdöt

MatkustusaikaKestoReittiHinta
29.12.2015 asti2 yötäHelsinki - Pietari - HelsinkiAlk. 89 € / hlö

M/S Princess Maria

M/S Princess Marian palveluihin kuuluvat ravintolat Seven Seas, Napoli Mia, Explorer´s, Bake & Coffee, Sushi Bar KAMPAI ja baarit Funny Rabbit ja CUBAR. Iltaisin tanssi- ja musiikkiesitys Columbus-ravintolassa, jossa tanssit elävän musiikin tahtiin. Laivassa on saunaosasto ja lapsille Kidz Club, jossa on mm. pieni pallomeri ja tarjolla lapsenhoitoa. Palveluihin kuuluu lisäksi PAF-kasino ja Tax Free -myymälä. Laivassa on hyttejä liikuntaesteisille. Laivaan mahtuu 1638 matkustajaa.

Aikataulut

Helsinki lähtö Pietari saapuminen Pietari lähtö Helsinki saapuminen
18:00 09:30 19:00 08:00

Laivan A-hyteissä on ikkuna merelle päin. B-hytissä ei ole ikkunaa. Kumpikin hyttityyppi on 9 m2 ja ne sijaitsevat kansilla 4 - 6. 

Jos haluat laivalla A-Deluxe-, Commodore- ja Deluxe-hytin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 09 668 957 30. 

Buffet-päivällinen tarjoillaan Seven Seas -ravintolassa. Buffet-päivällisen hintaan sisältyy alkoholittomien juomien lisäksi olutta ja viiniä rajoituksetta. Buffet-kupongit kelpaavat vain Seven Seas -ravintolassa. Niillä ei voi maksaa laivan muissa ravintoloissa. Alle 7 v. lapset ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.

A-Deluxe-, Commodore- ja Deluxe-hyttien matkustajille DeLuxe-aamiainen laivalla sisältyy matkan hintaan.

Satamat ja lähtöselvitys

Helsinki Länsisatama, Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki. Lähtöselvitys aukeaa 3,5 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu 45 min. ennen lähtöä.

Pietari Morskoi Voksal, Vasilin saari V.O., 1, Morskoy Slavy square. Lähtöselvitys aukeaa 4 tuntia ennen lähtöä ja sulkeutuu 1 tunti ennen lähtöä.

Bussikuljetus Pietarissa

Pietarin risteilyjen viisumivapautta koskevien säädösten mukaan St. Peter Linen järjestämä kaupunkikuljetus on kaikille ilman viisumia matkustaville pakollinen. Shuttle-bussi kulkee Pietarin satamasta keskustaan ja takaisin laivan aikataulun mukaisesti. Bussiin noustessa on esitettävä maihinnousukortti. Pysäkit tunnistaa St. Peter Linen kylteistä. Matkan varrella bussista voi nousta haluamallaan pysäkillä.