Kaupunkiloma junalla Pietariin 2 yötä | Lähialuematkat

Kaupunkiloma Pietarissa - 2 yötä alk. 169 €/hlö

Lähde keisarilliseen Pietariin! Nauti maailmanluokan taideaarteista ja pistäydy pääkatu Nevski prospektin viihtyisissä kahviloissa, ravintoloissa tai tutustu trendikkäisiin viinibaareihin ja olutpubeihin. Kaupungin keskustassa on helppo suunnistaa sillä metron opasteet ja katukyltit ovat myös englannin kielellä. Varaa valmis matkapaketti verkkokaupassa. Me hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähdöt junalla joka päivä!

 

Kaupunkiloma Pietarissa alkaen 169 €/hlö

Matkapaketin sisältö

 • 2 yötä hotelli Dostojevskyssa, Sokos Olympia Gardenissa tai Sokos Palace Bridgessä (alk. huhtikuu 2017)
 • Allegro-junaliput 2. lk Helsinki - Pietari klo 10.00 - 14.27
 • Allegro-junaliput 2. lk Pietari - Helsinki klo 20.30 - 22.57
 • Aamiaiset hotellissa
 • Kuljetus asemalta hotellille

Lisäpalvelut

 • Paluujunan vaihto 2. lk Pietari - Helsinki klo 15.30 - 17.57
 • Kertaviisumi Venäjälle Lähialuematkojen kautta72 €/hlö
 • IF -matkavakuutus (voimassa 2 vkoa) 18 €/hlö
 • Kuljetus hotelli - asema 39 €/auto 1-3 hengelle
 • Kuljetus hotelli - asema 65 €/auto 4-7 hengelle
 • Hop-on-hop-off kaupunkikiertoajelu, suomenkielinen reittiopastus 22 €/hlö
 • Sisäänpääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €/hlö (maanantaisin kiinni)
 • Matka-asiakirjojen postitus kotiin 10 €
 • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö

Lähdöt Allegrolla joka päivä 31.8.2017 asti. Huomioithan, että kesäaikana junien lähtöaikoihin tulee muutoksia. Lähtö Helsingistä klo 11:00, Pietarissa klo 14:27, lähdöt Pietarista klo 15:30 ja klo 20:30, Helsingissä joko klo 18:57 tai klo 23:57. Kaupunkilomapaketin hinta vaihtelee matkustusajankohdan ja valitsemasi hotellin mukaan. Paluujunavuoron voit vaihtaa syötettyäsi ensin matkustajatiedot tilaukselle. Sokos Hotel Palace Bridgen kylpyläalue on suljettu vuosihuollon ajan 10.-21.4.2017

Viisumi ja matkaehdot

Passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa aikaa - Lähialuematkat huolehtii järjestelyistä.  Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja täältä: http://www.lahialuematkat.fi/viisumit/venaja.  Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Kun teet varauksen verkkokaupassa, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.  Matkaan sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Voit ostaa kauttamme viisumia varten tarvittavan matkavakuutuksen. Lisätietoa IF-matkavakuutus Jos seurueessasi on min. 6 henkilöä tai lapsia, pyydä matkastasi tarjous sp. matkat@lahialuematkat.fi tai p. 09 6689 5730.

Allegro

Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu, vaunuosastoilla kärrymyynti ja junan kulkiessa Suomen puolella mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille ja lemmikkien kanssa matkustaville.

Dostoevsky ***(*)

Siisti perushotelli sijaitsee Vladimirski Passazh -ostoskeskuksen ylemmissä kerroksissa. Tilavissa, lämminsävyisissä huoneissa on internetyhteys. Hotellissa palvelevat ravintola Dostoevsky ja kirjailijan romaanin päähenkilön mukaan nimetty baari Raskolnikov. Pääkatu Nevski prospektille on matkaa 450 m ja Talvipalatsiin 2,5 km. Hotellin alapuolella on metroasema Vladimirskaja-Dostojevskaja, josta on suora linja Suomen rautatieasemalle. Hotelilla on oma pysäköintialue, sauna, kuntosali sekä neljä kokoustilaa. Lähialuematkojen tähtiluokitus 3***. Osoite: Vladimirskiy prospekt 19.

Sokos Hotel Olympia Garden ****

Tasokas ja kodikas hotelli puiston laidalla Moskovski prospektin varrella n. 3 km päässä pääkatu Nevski prospektilta. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilmastointi ja langaton internetyhteys. Ravintola Fransmanni tarjoaa provencelaisia herkkuja ja Sports Bar mm. hampurilaisia. Elävä tuli takassa tuo julkisiin tiloihin tunnelmaa. Hotellissa on huone liikuntaesteisille, sauna, oma pysäköintialue ja runsaasti kokoustiloja. Buffet-aamiainen arkisin klo 7 - 10.30 ja viikonloppuisin klo 7 - 11. Hotellin lähistöllä on runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Lähin metroasema Tehcnologicheskii Institut on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Osoite: Batayskiy pereulok 3A.

Sokos Hotel Palace Bridge *****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, langaton tai langallinen laajakaistayhteys ja runsas buffetaamiainen kuohuviinin kera. Hotellissa on liikuntaesteisille tarkoitettu huone. Ylellinen kylpyläosasto on asiakkaiden vapaasti käytettävissä, spa-hoidot erillisestä tilauksesta. Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi ravintola Sevilla, elämysravintola (ruokailu pimeässä) Dans Le Noir?, EasyFit ja Lady Line, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista. Huoltotöiden takia hotellin kylpyläosasto on suljettu 10. - 21.04.2017.

Eremitaaši

Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.