Ylellinen kaupunkiloma Pietariin junalla | Lähialuematkat

Ylellinen kaupunkiloma Pietarissa - 2 tai 3 yötä alk. 243 €

Näkymä taidemuseo Eremitaasiin Nevajoelta.

Vietä ikimuistoinen miniloma keisarillisessa Pietarissa. Tämä valmis omatoimimatka on sinulle, joka haluat lomallasi yhdistää kulttuuririennot ja kylpylän kuohut. Pietarin historialliseen keskustaan on helppo tutustua sillä suuri osa tärkeimmistä nähtävyyksistä sijaitsee pääkatu Nevski prospektin tuntumassa. Matkalle on huoleton lähteä, sillä huolehdimme kaikista käytännön matka- ja viisumijärjestelyistä. 

Ylellinen kaupunkiloma Pietarissa 2 tai 3 yötä

Matkapaketin hintaan alk. 243 € sisältyy

 • 2 tai 3 yön majoitus valintasi mukaan kylpylähotelli Sokos Palace Bridgessa
 • Allegro-junamatka (2.lk) Helsinki - Pietari klo 10:00 - 14:27
 • Allegro-junamatka (2.lk) Pietari - Helsinki klo 15:30 - 17:57 tai 20:30 - 22:57
 • Hotellin runsas buffetaamiainen sis. kuohuviiniä
 • Hotellin kylpyläosaston vapaa käyttö
 • Kylpytakki ja aamutossut hotellissa
 • Kuljetus asemalta hotellille

Lisäpalvelut

 • Kertaviisumi 72 €/hlö (Suomen kansalainen)
 • Aamiainen huoneeseen tarjoiltuna 27 €/kpl
 • Kuljetus hotelli - rautatieasema 39 €/auto 1-3 henkeä
 • Kuljetus hotelli-rautatieasema 65 €/auto 4-7henkeä
 • Hop-on-hop-off kaupunkikiertoajelu, suomenkielinen reittiopastus 22 €/hlö
 • Sisäänpääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €/hlö (maanantaisin kiinni)
 • Matka-asiakirjojen postitus varaajan osoitteeseen 10 €
 • IF-matkavakuutus 18 €/hlö
 • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö

Ylellisen kaupunkiloman hinta vaihtelee matkustusajankohdan sekä matkan pituuden mukaan. Verkkokaupassamme voit varata kahden tai kolmen yön pituisen matkan. Varaukset verkkokaupassa ilman palvelumaksua. 

Passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin hankintaan kaksi viikkoa aikaa. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja Venäjän viisumista. Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Varatessasi matkan verkkokaupassa tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot. 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Ltd. Russian Tours Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Lisäpalveluna myytävästä matkavakuutuksesta lisätietoa: IF-matkavakuutus

Allegro

Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu, vaunuosastoilla kärrymyynti ja junan kulkiessa Suomen puolella mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille ja lemmikkien kanssa matkustaville.

Sokos Hotel Palace Bridge *****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi ja langaton tai langallinen laajakaistayhteys. Buffetaamiaisella on tarjolla kuohuviiniä. Kylpylä- ja saunaosasto on käytössäsi ilman erillistä maksua. Spa-hoidot erillisestä veloituksesta. Hotellin palveluihin kuuluu ravintola Sevilla, elämysravintola Dans Le Noir? jossa ruokaillaan pimeässä. Hyvin varustellut EasyFit ja Lady Line, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue, liikuntaesteisille on yksi huone. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista. Huoltotöiden takia hotellin kylpyläosasto on suljettu 10. - 21.04.2017.

Eremitaaši

Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.