Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähde junalla tai laivalla Pietariin, Viipuriin tai Moskovaan. Olemme suunnitelleet junahotellipaketit ja risteilymatkat  valmiiksi puolestasi. Olemme valinneet viihtyisät hotellit hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tarjolla on mielenkiintoista oheisohjelmaa. Valitse peruspaketti ilman oheispalveluita tai kokoa täyden palvelun valmismatka johon sisältyy suomeksi opastettuja retkiä paikan päällä. Varaa matkasi kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Pietari, Viipuri ja Moskova yllättävät iloisesti ja matka junalla tai laivalla taittuu vaivattomasti. 

Viisumivapaat risteilyt Helsingistä Pietariin alk. 128 €/hlö

Päivä Pietarissa risteily alk. 128 €/hlö

Laivalla Pietariin. Risteilypakettiimme sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat A- tai B-hytissä, kätevä pikkubussikuljetus Pietarissa satamasta kaupungin keskustaan ja illaksi takaisin satamaan sekä satama- ja polttoainelisät. Omatoimisen risteilymatkan kesto on kaksi yötä. Lähdöt lauantaisin Helsingistä  23.12.2017 asti. Matkalle ei tarvita viisumia!

Lue lisää

M/S Princess Anastasian viihtyisä yökerho.

Kaupunkiloma laivalla Pietariin alk. 231 €/hlö

Kaupunkilomalle Pietariin laivalla ilman viisumia! Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki ja yö Sokos-hotellissa, satama - keskusta - satama -pikkubussikuljetukset sekä polttoaine- ja satamamaksut. Lähdöt 20.12.2017 asti.

Lue lisää

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 169* €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja suomeksi opastetut retket. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä 27.10.2017 asti.

Lue lisää

Ylelliset hemmotteluhoidot Sokoksen Palace Bridgessa

Kylpyläloma Pietarissa 408 €/hlö

Hemmotteluloma Pietarissa. Omatoimiseen kylpylämatkaan sisältyy junamatkat, majoitus tasokkaassa Sokos Hotel Palace Bridgessä, kaksi kylpylähoitoa, kylpylä- ja saunaosaston käyttö, hotellikuljetukset, opastettu kaupunkikiertoajelu sekä runsas kuohuviiniaamiainen. Lisäpalveluina viisumi ja mielenkiintoinen oheisohjelma.

Lue lisää

Kulttuuriviikonloppu Pietarissa alk. 355 €/hlö

Junalla Pietariin. Valmismatkaamme sisältyy suomeksi opastettu retki Eremitaasiin ja kaupunkikiertoajelu, Allegro-junamatkat, kahden yön majoitus hotelli Moskovassa aamiaisineen. Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Lähdöt kerran kuukaudessa lokakuuhun asti. 

Lue lisää

Vasilin katedraali Punaisella torilla.

Kaupunkiloma Moskovaan junalla 416 €/hlö

Junamatka Moskovaan. Valmiiseen pakettiimme sisältyy junamatkat Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa aamiaisineen sekä kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin asemalle. Lisäpalveluna viisumi sekä junaliput 1. luokkaan. Lähdöt torstaisin kerran kuussa. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Kaupunkiloma Viipurissa - pyydä tarjous!

Lähde Suomi 100 vuotta -juhlavuoden kunniaksi Viipuriin, joka ihastuttaa suomalaisella kulttuurihistoriallaan. Pyydä seurueellesi matkatarjous, johon sisältyy Allegro-junamatkat ja hotellimajoitus sekä suomeksi opastetut retket. Hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähdöt Allegrolla joka päivä!

Lue lisää

Sipulikupoleja joen varrella

Venäjän kolme pääkaupunkia -kiertomatka alk. 765 €/hlö

Kiertomatka historialliseen Venäjään. Näe Moskovan kreml, yli tuhatvuotisen Veliky Novgorodin katedraalit ja loisteliaan Pietarin palatsit! Omatoimiseen kiertomatkaan sisältyy junamatkat, hotellimajoitukset, hotellikuljetukset Pietarissa ja Moskovassa sekä kiertoajelut Moskovassa ja Pietarissa. Lisäpalveluna viisumi ja retket kohdekaupungeissa.

Lue lisää