Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähde junalla tai laivalla Pietariin, Viipuriin tai Moskovaan. Olemme suunnitelleet junahotellipaketit ja risteilymatkat  valmiiksi puolestasi. Olemme valinneet viihtyisät hotellit hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tarjolla on mielenkiintoista oheisohjelmaa. Valitse peruspaketti ilman oheispalveluita tai kokoa täyden palvelun valmismatka johon sisältyy suomeksi opastettuja retkiä paikan päällä. Varaa matkasi kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Pietari, Viipuri ja Moskova yllättävät iloisesti ja matka junalla tai laivalla taittuu vaivattomasti. 

Satumaisen kaunis Palatsinaukio Pietarissa.

Päivä Pietarissa risteily alk. 128 €/hlö

Laivalla Pietariin. Risteilypakettiimme sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat A- tai B-hytissä, kätevä pikkubussikuljetus Pietarissa satamasta kaupungin keskustaan ja illaksi takaisin satamaan sekä satama- ja polttoainelisät. Omatoimisen risteilymatkan kesto on kaksi yötä. Lähdöt lauantaisin Helsingistä  23.12.2017 asti. Matkalle ei tarvita viisumia!

Lue lisää

M/S Princess Anastasian viihtyisä yökerho.

Kaupunkiloma laivalla Pietariin alk. 231 €/hlö

Kaupunkilomalle Pietariin laivalla ilman viisumia! Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki ja yö Sokos-hotellissa, satama - keskusta - satama -pikkubussikuljetukset sekä polttoaine- ja satamamaksut. Lähdöt 20.12.2017 asti.

Lue lisää

Kesäpuisto Pietarissa on kaunis vierailukohde.

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 219 €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja suomeksi opastetut retket. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä 9.1.2018 asti.

Lue lisää

Ylelliset hemmotteluhoidot Sokoksen Palace Bridgessa

Kylpyläloma Pietarissa alk. 413 € / hlö

Hemmotteluloma Pietarissa. Omatoimiseen kylpylämatkaan alk. 413 € sisältyy junamatkat, majoitus tasokkaassa Sokos Hotel Palace Bridgessä, kaksi kylpylähoitoa, kylpylä- ja saunaosaston käyttö, hotellikuljetukset, opastettu kaupunkikiertoajelu sekä runsas kuohuviiniaamiainen. Lisäpalveluina viisumi ja mielenkiintoinen oheisohjelma.

Lue lisää

Pikkujoulu Viipurissa 18.11. tai 2.12. alk. 207 € / hlö

Uutuusmatka! Vietä hauska pikkujoulu keskiaikaisessa Viipurissa. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy ohjelmallinen pikkujouluilta ruokailuineen ravintola Espilässä, Allegro-junamatkat ja majoitus hotelli Viipurissa aamiaisineen. Pikkujoulut launtaisin 18.11. ja 2.12. Hoidamme kaikki viisumi- ja matkajärjestelyt. Tutustu ja varmista paikkasi pian!

Lue lisää

Kulttuuriviikonloppu Pietarissa alk. 355 €/hlö

Junalla Pietariin. Valmismatkaamme sisältyy suomeksi opastettu retki Eremitaasiin ja kaupunkikiertoajelu, Allegro-junamatkat, kahden yön majoitus hotelli Moskovassa aamiaisineen. Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Lähdöt kerran kuukaudessa lokakuuhun asti. 

Lue lisää

Vasilin katedraali Punaisella torilla.

Kaupunkiloma Moskovaan junalla

Junamatka Moskovaan. Valmiiseen pakettiimme sisältyy junamatkat Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa aamiaisineen sekä kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin asemalle. Lisäpalveluna viisumi sekä junaliput 1. luokkaan. Lähdöt torstaisin kerran kuussa. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää