Pietarin risteilyt - ilman viisumia Pietariin | Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 153 €

Pietarihovi

Risteily Pietariin on elämys. Tämä kahden yön laivamatka sopii sinulle, joka nautit letkeästä risteilytunnelmasta  ja haluat tutustua keisarilliseen Pietariin päiväseltään. Laivalla nautit tasokkaasta viihdeohjelmasta ja syöt hyvin. Perillä ehdit tutustua Pietarin historialliseen keskustaan, nauttia lounaan ja tehdä tuliaisostokset.  Lähdöt Helsingistä lauantaisin. Matkalle on helppo lähteä, sillä et tarvitse laivamatkalle viisumia!

Päivä Pietarissa -risteily

Risteilypaketin hintaan alk. 153 € sisältyy

  • Laivamatkat A4- tai B2-hytissä Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Shuttle-bussikuljetukset satamasta keskustaan ja keskustasta satamaan
  • Satamamaksu
  • Polttoainemaksu

Lisäpalvelut

  • Buffet-aamiaiset laivalla 12 € / hlö / suunta
  • Buffet-illalliset laivalla 28 € / hlö / suunta
  • Pääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 € / hlö (maanantaisin kiinni)
  • Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelu reittiopastus suomeksi 22 €/hlö

Lähdöt kahden yön risteilymatkalle Helsingistä lauantaisin. Varaa valmis risteilypaketti verkkokaupassa vähintään 16 arkipäivää ennen lähtöä. Varaa samalla buffet-aamiainen ja -illallinen - saat ne hieman edullisemmin ja varmistat paikkasi ravintolassa. Verkkokauppavaraukset ilman palvelumaksua. 

Tarkista, että seurueesi kaikkien matkustajien passit ovat voimassa 6 kk matkan jälkeen. Venäjän viisumia ei matkalle tarvita. Varausta varten tarvitaan kaikkien matkustajien tiedot: koko nimi kuten se on kirjoitettu passissa, syntymäaika, syntymäpaikka, kansalaisuus, passin numero ja passin viimeinen voimassaolopäivä.

HUOMIO! Jos seurueessasi on matkustaja, joka tarvitsee Schengen-viisumin matkustaessaan Suomeen, varmista ennen matkan varaamista että Schengen-viisumi on kaksi- tai monikertainen. Henkilö tarvitsee vähintään kaksikerta-Schengen-viisumin, jotta hän pääsee takaisin Suomeen risteilyn jälkeen.

Risteilymatkaan sovelletaan Moby SPL:n ja Lähialuematkojen matkaehtoja omatoimisille risteilymatkoille. Tutustu matkaehtoihin

 

Matkaohjelma

Päivä 1, lauantai

14.00 - 17.30 Lähtöselvitys St. Peter Linen palvelupisteessä Helsingin Länsiterminaalissa os. Tyynenmerenkatu 8, 00220 Helsinki.

Raitiolinja 9 kulkee Helsingin keskustasta Länsiterminaaliin Kaivokadun, Kampin ja Ruoholahdenkadun kautta.

18.00 Laiva lähtee kohti Pietaria.

 

Päivä 2, sunnuntai

9.00  Laiva saapuu Pietarin Morskoi-satamaan.

Passintarkastuksen jälkeen pikkubussikuljetus satamasta Iisakin kirkolle Pietarin keskustaan. Pikkubussit kulkevat aamulla non-stopina keskustaan ja sieltä iltapäivällä takaisin laivalle. Tarkista liikennöintiaika laivan info-pisteessä. Bussikuljetus sisältyy risteilypaketin hintaan. Näytä bussikuskille maihinnousukorttia - muuta matkalippua ei tarvita.

Vinkki! Käy lounaalla jossain Nevski prospektin lukuisista ravintoloista ja nauti iltapäivätee historiallisessa Astoria-hotellissa Iisakin kirkkoa vastapäätä.

Iltapäivällä pikkubussikuljetus Iisakin kirkon luota takaisin laivalle Morskoi-satamaan. Tarkista pikkubussien aikataulut laivan infosta tai lähtöselvityksestä. 

14.00 - 17.00 Lähtöselvitys satamassa.

18.00 Lähtö kohti Helsinkiä.

Päivä 3, maanantai

7.00 Saapuminen Länsiterminaaliin Helsingissä.

Ajat paikallista aikaa. Pietarissa on kesäaikaan 26.3. - 29.10.2017 sama aika kuin Suomessa. Talviaikaan aika on Pietarissa +1 h Suomen aikaan. Lähialuematkat ei vastaa mahdollisista laivayhtiön tekemistä aikataulumuutoksista, joten tarkista laivan lähtöajat, bussien liikennöintiaikataulut ym. aina erikseen.

M/S Princess Anastasia

M/S Princess Anastasialla risteilet Helsingistä Pietariin keväästä 2017 alkaen italialaisissa tunnelmissa. Laivassa on useita ravintoloita ja baareja, kokoustiloja, myymälöitä ja korkeatasoista viihdeohjelmaa. Hytit sijaitsevat kansilla 4 - 6.

Risteilytietoa

Risteilykausi 8.4. - 23.12.2017

Helsinki lähtö Pietari saapuminen Pietari lähtö Helsinki saapuminen
la klo 18.00 su klo 9.00 su klo 18.00 ma 7.00

 

Risteilypaketin hyteistä

Kahden yön risteilymatkaan sisältyy majoitus B- tai A-hytissä laivalla. Edullisemmassa, B-hytissä ei ole ikkunaa. A-hyteissä on ikkuna merelle päin.  Kumpikin hyttityyppi on 9 m2 ja ne sijaitsevat kansilla 4 - 6. Risteilypaketit sisältävät  majoituksen kahden tai neljän hengen hytissä. Löydät vaihtoehdot verkkokaupassa.

 

Buffet-ruokailuista

Buffet-ruokailut (seisova pöytä) kannattaa varata Lähialuematkoista samalla kun varaa risteilymatkan. Varmistat paikkasi ravintolan kattauksessa ja saat ateriat hieman edullisemmin kuin paikan päällä. Buffet-päivällisen hintaan sisältyy alkoholittomien juomien lisäksi olutta ja viiniä rajoituksetta. Buffet-kupongit kelpaavat vain Seven Seas -ravintolassa. Niillä ei voi maksaa laivan muissa ravintoloissa. Alle 7 v. lapset ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.

 

Eremitaaši

Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.