Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Taidematka Pietariin 24. - 26.3.2017

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Pietariin. Näe kanssamme Venäläisen taiteen museon helmet ja Faberge-museon taideaarteet. Valmis matkapaketti 465 € sisältää junamatkat, majoituksen, aamiaiset ja suomeksi opastetut retket.

Lue lisää

Viisumivapaa risteily Pietari - Valamo 6 päivää / 5 yötä

Leppoisa risteilyloma Helsingistä Pietariin ja sieltä edelleen Valamoon Laatokalla. Jokiristeilijällä täysihoito, mukavaa viihdeohjelmaa ja opastetut retket maissa. Valmiin risteilypaketin hinta alk. 595  €/hlö. Matkalle et tarvitse viisumia. Lähdöt 24.5., 14.6., 12.7., 26.7., 9.8. 23,8. ja 6.9.2017.

Lue lisää

Kulttuurin helmiä Viipurissa 2. - 3.9.2017

Opastettu matka muistojen Viipuriin Suomi 100 vuotta -juhlavuoden kunniaksi. Valmiiseen matkapakettiin 279 € sisältyy junamatkat, hotellimajoitus aamiaisineen, runsas retkiohjelma kuljetuksineen perillä ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 72 €. Lähialuematkat hoitaa kaikki matka- ja viisumijärjestelyt.

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 10.4.-15.4. ja 11.-16.9.2017

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää