Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Viinirypäleiden sadonkorjuuta Georgiassa.

Viinimatka Georgiaan 25.9. - 1.10.2017

Georgialaisten viinien suosio kasvaa nopeammin kuin minkään muun viinimaan. Viiniasiantuntija Petteri Harjulan johdolla tutustut maan merkittävimmällä viinialueella Kakhetissa mm. Schuchmannin ja Pheasant’s Tearsin tiloihin ja Alaverdin luostariin. Hintaan 1675 € sis. lennot, majoitus, viinitastingit ja ruokailut, kuljetukset ja oppaan palvelut. Jäljellä on 4 paikkaa!

Lue lisää

Idän silkkitie on myös nykyisin kauppapaikka.

Idän Silkkitie - Keski-Aasian kiertomatka 1.-16.11.2017

Opastettu kiertomatka Kirgisiaan, Kazakstaniin, Tadzhikistaniin, Uzbekistaniin ja Turkmenistaniin. Matkan hintaan 2890 € sisältyy lennot, majoitus kolmen ja neljän tähden hotelleissa, täysihoito, kuljetukset, opastetut retket ja sisäänpääsymaksut, suomalaisen matkanjohtajan ja paikallisen oppaan palvelut. 

Lue lisää

Jokiristeilijä saapuu Valamon luostarisaarelle

Laatokan ja Äänisen risteily (elokuu)

Suomeksi opastettu risteilymatka Ääniselle ja Euroopan suurimmalle järvelle Laatokalle. Matkalla näet Valamon luostarisaaren, Kizhin kuuluisan puukirkon ja tutustut Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 695 € sisältyy junamatkat Pietariin, laivaristeily majoituksineen, täysi ylläpito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Tutustu!

Lue lisää

Viisumivapaa risteily Pietari - Valamo 6 päivää / 5 yötä

Leppoisa risteilyloma Helsingistä Pietariin ja sieltä edelleen Valamoon Laatokalla. Jokiristeilijällä täysihoito, mukavaa viihdeohjelmaa ja opastetut retket maissa. Valmiin risteilypaketin hinta alk. 595  €/hlö. Matkalle et tarvitse viisumia. Lähdöt  12.7., 9.8. 23,8. ja 6.9.2017.

Lue lisää

Kulttuurin helmiä Viipurissa 2. - 3.9.2017

Opastettu matka muistojen Viipuriin Suomi 100 vuotta -juhlavuoden kunniaksi. Valmiiseen matkapakettiin 279 € sisältyy junamatkat, hotellimajoitus aamiaisineen, runsas retkiohjelma kuljetuksineen perillä ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 72 €. Lähialuematkat hoitaa kaikki matka- ja viisumijärjestelyt.

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 11.-16.9.2017

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää