Taidematka junalla Pietariin | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Taidematka Pietariin 16.-18.3.2018

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Pietariin. Näe kanssamme taidemuseo Eremitaašin, Venäläisen taiteen museon ja Fabergé-museon mittaamattoman arvokkaat taideaarteet. Valmis matkapaketti 459 € sisältää junamatkat, majoituksen, aamiaiset ja suomeksi opastetut retket. Viisumi lisähintaan 72 €.

Lue lisää

Viinirypäleiden sadonkorjuuta Georgiassa.

Viinimatka Georgiaan 25.9. - 1.10.2017

Georgialaisten viinien suosio kasvaa nopeammin kuin minkään muun viinimaan. Viiniasiantuntija Petteri Harjulan johdolla tutustut maan merkittävimmällä viinialueella Kakhetissa mm. Schuchmannin ja Pheasant’s Tearsin tiloihin ja Alaverdin luostariin. Hintaan 1675 € sis. lennot, majoitus, viinitastingit ja ruokailut, kuljetukset ja oppaan palvelut. Jäljellä on 2 paikkaa!

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 11.-16.9.2017

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää