Viisumivapaat risteilyt Valamoon kesällä 2017 | Lähialuematkat

Viisumivapaa risteily Pietari - Valamo 6 päivää / 5 yötä

Viisumivapaasti risteillen Valamoon

Tutustu Valamon luostariin luonnonkauniilla Laatokalle ja näe Pietarin merkittävimmät nähtävyydet. Tällä risteilylomalla nautit kiireettömästä matkanteosta, kauniista luontomaisemista ja tutustut kulttuurihistoriallisesti merkittäviin paikkoihin. Matkalle on helppo lähteä, sillä et tarvitse viisumia. Matka alkaa laivalla Helsingistä Pietariin, josta jatkamme jokiristeilijällä Nevajokea pitkin kohti Laatokkaa.

Viisumivapaa risteily Pietari - Valamo

Risteilypaketin hintaan alk. 595 € sisältyy

 • Laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki (2 yötä) M/S Princess Anastasialla 2 hengen B-luokan ikkunattomassa hytissä
 • Laivamatkat Pietari - Valamo - Pietari (2 yötä) 2 hengen hytissä
 • Majoitus hotelli Moskovassa kahden hengen huoneessa (1 yö)
 • Viihdeohjelma laivalla
 • Ruokailut ohjelman mukaan
 • Linja-autokuljetukset Pietarissa
 • Opastettu kävelyretki Niikkanan alueen skiitoille ja Öljymäelle sekä Valamon luostariin
 • Suomea puhuvan oppaan palvelut jokiristeilijällä

Lisäpalvelut

 • Buffet-aamiainen laivalla Helsinki - Pietari / Pietari - Helsinki 12 €/hlö/ateria
 • Buffet-illallinen laivalla Helsinki - Pietari 28 €/hlö/ateria
 • Lisämaksu 40 €/hlö A-luokan ikkunallisesta hytistä Helsinki - Pietari - Helsinki -laivassa
 • Majoitus yhden hengen hytissä ja huoneessa +50% matkan hinnasta

Varaukset verkkokaupassa ilman palvelumaksua. Voit varata matkan myös sähköpostitse matkat@lahialuematkat.fi, puhelimitse 09 6689 5730 tai toimistossamme Vuorimiehenkatu 3 Helsinki (palvelemme ma - pe klo 9 - 17) ja Helsingin päärautatieseman toimistossamme VR:n lipunmyynnin vieressä asemahallissa (ma - pe klo 10 - 18). Asiakaspalvelussamme palvelumaksu 18 €/varaus. 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Prima Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Matkaan sovelleteaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Matka-Prima Oy:n erityisehtoja ryhmämatkoille. Tutustu matkaehtoihin.

Matkalle tarvitset henkilöllisyystodistukseksi passin, joka on voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Suomen kansalainen ei tarvitse matkalle viisumia, sillä Venäjän lainsäädännön mukaan risteilyaluksella maahan saapuva saa oleskella maissa 72 h ilman viisumia. Huom, jos matkaseurueessasi on ulkomaan kansalainen, joka tarvitsee Suomeen tullessaan Schengen-viisumin, varmista, että tämän Schengen-viisumi on vähintään 2-kertaviisumi, jotta hän pääsee Venäjältä takaisin Suomeen. Ulkomaille matkustettaessa on aina hyvä olla voimassaoleva matkavakuutus. Lisätietoja matkasta asiakaspalvelustamme p. 09 6689 5730. 

24.5. Lähtö on täynnä.

Matkaohjelma

Päivä 1. 

19.00 Laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta kohti Pietaria. 

Ilta vapaa-aikaa laivalla. Rentoudu ja nauti viihdeohjelmasta. Suosittelemme varaamaan buffet-illallisen ja -aamiaisen jo etukäteen Lähialuematkoista. Saat ateriat hieman edullisemmin kuin paikan päällä ja varmistat paikkasi aamun ja illan kattauksiin ravintolassa.

Päivä 2. 

9.00 Saavumme Pietarin Morskoi-satamaan.

14.00 Poistumme laivasta. Rajatarkastukset suoritetaan terminaalirakennuksessa. Lähdemme linja-autolla opastetulle Pietarin kaupunkikiertoajelulle.

Kuljetus Pietarin jokisatamaan. Laiva lähtee illalla Pietarista Nevaa pitkin kohti Laatokkaa ja Valamon luostarisaarta. 

Yhteinen illallinen laivalla. 

Päivä 3. 

Aamiainen laivalla.

8.00 Jokiristeilijämme saapuu Valamoon.

Laiva saapuu Valamoon. Teemme kävelyretken Niikkanan alueen skiitoille ja Öljymäelle, josta on komea näköala Laatokalle.

Lounaan nautimme laivalla. Lounaan jälkeen lähdemme yhteysaluksella Luostarinlahdelle ja tutustumme kävellen luostarin alueeseen ja Kristus Vapahtajan kirkkoon.

Illallinen laivalla. Laiva lähtee Valamosta.

Päivä 4. 

Aamiainen laivalla. 

8.00 Laiva saapuu Pietariin.

Jatkamme tutustumista Pietariin linja-autolla. Vierailemme mm. Aleksanteri Nevskin luostariin.

Majoittuminen hotelli Moskovaan. Iltapäivä ja ilta vapaa-aikaa Pietarissa.

Päivä 5. 

Aamiainen hotellissa.

11.00 Linja-autokuljetus Pietarin merisatamaan, jossa rajatarkastus ennen laivaan nousua.

18.00 Laiva lähtee kohti Helsinkiä. Laivalla on mukava rentoutua ja muistella matkamme parhaita paloja. Suosittelemme että varaat etukäteen buffet-illallisen ja -aamiaisen Lähialuematkoista. Vaihtoehtoisesti voit nauttia laivan muista kahvila- ja ravintolapalveluista.

Päivä 6

7.00 Laiva saapuu Helsinkiin.

Huom! Jokiristeilijä M/S Vissarion Belinskissä ei ole hissiä ja matkustajakansia yhdistävät portaat ovat jyrkähköt.

 

Lähdöt

Lähtöpäivät 2017KestoReittiHinta
24.5.5 yötä/6 päivääHelsinki - Pietari - Valamo - Pietari - HelsinkiTÄYNNÄ
14.6.5 yötä/6 päivääHelsinki - Pietari - Valamo - Pietari - Helsinkialk. 695 €/hlö
12.7. ja 9.8.5 yötä/6 päivääHelsinki - Pietari - Valamo - Pietari - Helsinkialk. 795 €/hlö
23.8.5 yötä/6 päivääHelsinki - Pietari - Valamo - Pietari - Helsinkialk. 695 €/hlö
6.9.5 yötä /6 päivääHelsinki - Pietari - Valamo - Pietari - Helsinkialk. 595 €/hlö

Jokiristeilijät

Reitillä käytetyt jokiristeilijät M/S Kronshtadt, M/S Vissarion Belinskij, M/S Sankt-Petersburg ja M/S Leonid Sobolev on rakennettu Saksassa ja Itävallassa 1976 - 1984 ja ne on modernisoitu 2000-luvulla. Laivoissa on neljä matkustajakantta, ylimpänä aurinkokansi. Ilmastoiduissa hyteissä on maisemaikkuna, oma pieni wc ja suihku. Laivoissa on ravintola, baareja, luentosali, matkamuistomyymälä ja ensiapupiste. Laivoissa ei ole hissiä. Laivat ovat n. 125 m pitkiä ja 16,7 m leveitä. Sisään laivaan tullaan 2. kannelta.

M/S Princess Anastasia

M/S Princess Anastasialla matkustat Helsingistä Pietariin venäläis- italialaisissa tunnelmissa. Laivassa on monipuoliset palvelut lukuisista ravintoloista tax free -myymälään, kampaajapalveluihin ja saunaosastoon. Princess Anastasian ravintoloita ovat mm. Mascalone Latino (buffetruokailut, kansi 7), New York City ja kahvila Bake & Coffee, baari Funny Rabit ja Columbus Bar. Nauti korkeatasoisesta musiikki- ja tanssiesityksestä yökerho Columbus Barissa, laula karaokea Sport Bar Legendissa tai polta vesipiippua Smoking Barissa. Laivaan mahtuu n. 2400 matkustajaa. Hytit sijaitsevat kansilla 4 - 6.

Moskova ***

Legendaarinen, suomalaisten suosima hotelli Nevski prospektin itäpäässä Nevajoen rannalla. Tilavien huoneiden varusteluun kuuluu ilmastointi, tallelokero, pieni jääkaappi ja internetyhteys. Joistain huoneista on upea näkymä Nevajoelle ja Aleksanteri Nevskin luostariin ja puistoon. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari-kahvila, olutbaari, italialainen kauneussalonki Everline ja neljä kokoustilaa 20 - 400 henkilölle. Oma pysäköintialue. Metroasema Ploshtshad Aleksandra Nevskogo hotellin alapuolella. Talvipalatsiin on matkaa 4,4 km. Buffet-aamiainen tarjoillaan arkisin klo 7 - 10 ja viikonloppuisin 7.30 - 11. Erityistä: Sopii myös suurille ryhmille.