Ryhdy ryhmänkerääjäksi | Lähialuematkat

Ryhmänkeräämisestä hauska harrastus

Matkustatko mielelläsi Venäjälle tai haluat tutustua sen lähialueisiin? Haluaisitko samanhenkistä matkaseuraa? Yhdistä huvi ja hyöty -  ryhdy Lähialuematkojen ryhmänkerääjäksi! Ryhmässä matkustaminen on hauskaa, helppoa ja edullista. Suunnittele kokeneen matka-asiantuntijamme kanssa toiveidenne mukainen matka esim. Pietariin, Viipuriin tai muualle Venäjälle, Etelä-Kaukasiaan Georgiaan ja Armeniaan tai junalla Venäjän halki Vladivostokiin tai Siperian ja Monglian kautta Pekingiin. Taidematka, ruoka-ja viinimatka, arkkitehtuurimatka, baletti- ja oopperamatka - teemoja on lukemattomia. Me Lähialuematkoissa hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt.

 

Ryhmänkerääjänä saat tuntuvia etuja

  • Oman matkan ilmaiseksi tai alennettuun hintaan - alennuksen voi jakaa myös ryhmän jäsenten kesken
  • Venäjän vuosiviisumin veloituksetta (arvo 179 eur) kiitokseksi ensimmäisestä ryhmästäsi (min. 15 henkilöä)
  • Kutsun 1 - 2 kertaa vuodessa järjestettävään ryhmänkerääjien tilaisuuteen
  • Ryhmänkerääjien uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa, arvontoja ja kilpailuja
  • Lähialuematkojen nimetyn matka-asiantuntijan hoitamaan ryhmäsi kaikki matka- ja viisumijärjestelyt

 

Matkaseurueen voit koota esim. yhdistys- tai muusta harrastustoiminnastasi, ystävistä tai työkavereista. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisemmaksi matka per henkilö tulee. Lähde itse reissuun matkanjohtajaksi tai pyydä Lähialuematkoja järjestämään mukaan paikalliset olot tunteva matkanjohtaja.

Matkan suunnittelu ja ryhmän kokoaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, useita kuukausia tai jopa vuotta etukäteen. Lisätietoa käytännön toimintamallista löydät tästä. Halutessasi voit toteuttaa oman ryhmämatkan vain kerran tai kaksi, sillä yhteistyö Lähialuematkojen kanssa ei sitouta pitkäaikaiseen toimintaan. Jos matkustaminen on intohimosi ja haluat panostaa harrastukseesi enemmänkin, on Lähialuematkojen kanssa mahdollista tehdä yhteistyötä myös oman toiminimen tai muun yrityksen nimiin.  

Miten tästä eteenpäin?
1. Tilaa ensin ryhmäkerääjien oma uutiskirje.
2. Tutustu oheisiin matkaehdotuksiin tai kehittele oma ideasi ja ota rohkeasti yhteyttä Lähialuematkojen myynti- ja markkinointijohtaja Maarit Haavisto-Koskiseen p. 040 7466 436 tai sp. maarit.haavisto@lahialuematkat.fi