Räätälöidyt ryhmämatkat

Naapuriin kannattaa tutustua. Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme omalle ryhmällesi matka Venäjälle. Olemme järjestäneet jo vuodesta 1991 lähtien lukemattomia matkoja historialliseen Pietariin, kiehtovaan Moskovaan ja kauniiseen Karjalaan. Tai lähde legendaariselle junamatkalle Pekingiin tai Vladivostokiin Trans-Mongolian ja Trans-Siperian reittejä pitkin. Myös Etelä-Kaukasian maat Georgia, Azerbaidzhan ja Armenia ovat tutustumisen arvoisia. 

Missä hotellissa olisi parasta yöpyä? Mistä ravintolasta saa Pietarin parhaat gruusialaiset hatsapurileivät ja missä voit nauttia ravintolahenkilökunnan järjestämästä yllätysohjelmasta? Mitä Pietarissa tai Moskovassa kannattaa tehdä? Missä voisi pitää kokouksen? Kauanko kestää matka Pietarhoviin? Ehtiikö Pietarin kaupunkikiertoajelulle ja Eremitaasiin ennen Allegro-junan lähtöä? Pääseekö Viipurin linnan torniin? Mihin aikaan Kremlin asehuone Moskovassa on auki?

Sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista, se on meidän työtämme. Asiantunteva henkilökuntamme takaa onnistuneen matkan.

Helpompaa

Kerää oma ryhmä kasaan ja anna Lähialuematkojen asiantuntevan henkilökunnan hoitaa kaikki matkaan liittyvät käytännön järjestelyt. Kerro toiveesi, niin autamme matkan ideoinnissa ja suunnittelussa oli kyseessä sitten kaupunkiloma, teemamatka, kokousmatka, virkitysmatka tai vaikkapa kotiseutumatka kauniiseen Karjalaan.

Halvempaa

Ryhmämatkalla säästät selvää rahaa jopa 30% matkan hinnasta ryhmän koosta riippuen verrattuna yksityismatkaan. Eikä ryhmän tarvitse välttämättä olla suuri. Jo kuuden hengen seurue saa junalipuista alennusta 20%. Hotellit tarjoavat vähintään 8–12 hengen (hotellista riippuen) ryhmille alennusta noin 10–30%. Ohjelmapalvelut (kuljetukset, museot, retket) ovat myös edullisempia ryhmille.

Hauskempaa

Ensimmäinen matka Venäjälle – vaikkapa Pietariin – on aina ikimuistoinen elämys ja jaettuna kokemuksena vieläkin suurempi. Ryhmässä on usein mukana joku joka jo tuntee kaupungin tai osaa kieltä. Suomeksi opastetuilla retkillä saat matkastasi ehkä enemmän irti kuin omin päin.

Pietarin nähtävyydet tutuksi

Retkihinnasto auttaa suunnittelemaan pienryhmän matkaohjelmaa Pietariin.  Suuremmilla ryhmille teemme erillisen tarjouksen. Ota yhteyttä  matkat@lahialuematkat.fi