Tilausmatkat ryhmille | Lähialuematkat

Tilausmatkat ryhmille

Oman ryhmän kanssa matkustaminen on hauskaa, helppoa ja edullista. Oletko yhdistyksen tai seuran matkavastaava joka suunnittelee jäsenille yhteisiä matkoja ja retkiä? Tai haluat yksityishenkilönä kerätä tuttavapiiristäsi, työkavereista tai sukulaisista oman ryhmän ja lähteä ikimuistoiselle matkalle yhdessä? Lähialuematkojen kokeneen matka-asiantuntijan kanssa suunnittelet juuri teille sopivan ohjelman. Sinun ei tarvitse huolehtia käytännön asioista, sillä me hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt. Matkan suunnittelu ja ryhmän kokoaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jo muutamaa kuukautta ennen matkalle lähtöä. Tutustu oheisiin matkateemoihin ja pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisempi matka.

 

 

Pietariin golfaamaan

Pyydä tarjous golfmatkasta Pietariin. Word of Leading Golf -ketjuun kuuluvassa Gorki Golf Klubissa pääset pelaamaan tasokkaalla 18 reiän kentällä ja nautit korkeatasoisen klubitalon saunasta ja ravintolapalveluista. Suosittelemme majoittumista ja kulttuuriohjelmaa Pietarissa. Hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. 

Lue lisää

Kokousmatkat Pietariin

Kokous-, seminaari- ja asiakasmatkat yrityksille, yhdistyksille ja seuroille. Matka taittuu junalla tai laivalla. Kaikki matka-, oheisohjelma- ja viisumijärjestelyt Lähialuematkojen taattua laatua niin pienryhmille kuin usean sadan osallistujan kokousmatkoille. Tutustu vaihtoehtoihin ja pyydä tarjous.

Lue lisää

Konyok Gorbunov Mariinskin teatterissa

Kulttuurimatkat Pietariin

Pietari on kulttuurista kiinnostuneen unelmakohde. Ryhmän kanssa on helppo ja turvallista matkustaa niin junalla, laivalla kuin linja-autollakin. Suomea puhuvan paikallisen ammattioppaan seurassa seurueesi saa matkasta kaiken irti. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisemmin retket, majoituksen ja muut palvelut saa. Katso matkavinkit ja pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi.
 

Lue lisää

Dostojevskin Pietari

Dostojevskin Pietari

Maailmankirjallisuuden klassikoiden ja venäläisen kulttuurin ystävän toivematka. Tutustu suomea puhuvan ammattioppaan kanssa Fjodor Dostojevskin kotiin ja kirjailijalle muihin tärkeisiin kohteisiin Pietarissa. Tutustu matkaohjelmaan ja pyydä min. 6 hengen seurueellesi tarjous. 

Lue lisää

Lasten kanssa Pietariin

Pietarissa viihtyvät myös lapset ja nuoriso. Museoihin ja taideaarteisiin tutustuminen on kulttuurikasvatusta parhaimmillaan.  Suunnittele kanssamme luokkaretki tai leirikoulu tai lähde tuttavaperheen kanssa reissuun. Pietariin on helppo matkustaa yön yli viisumivapaasti laivalla tai muutamassa tunnissa junalla. Pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi.

Lue lisää

Georgialainen kokkauskurssi Pietarissa

Georgialaisen ruoan teemamatka Pietariin min. 20 osallistujalle. Räätälöimme ryhmällesi tarjouksen ryhmämatkasta, joka sisältää 1/2 päivän kokkauskurssin georgialaisessa ravintolassa ruokailuineen, juna- tai laivamatkat, hotellimajoituksen, kuljetukset paikan päällä, viisumin sekä haluamasi lisäpalvelut ja tarvittaessa Lähialuematkojen matkanjohtajan.

Lue lisää

Kulttuurin helmiä Viipurissa

Järjestä kotiseutu-, kulttuuri- tai ostosmatka kauniiseen Viipuriin. Sunnittele kanssamme ryhmällesi mieleinen matkaohjelma. Alvar Aallon kaupunginkirjasto, Eremitaasin taideaarteet, Viipurin linna ja pittoreski vanha kaupunki. Järjestämme myös ruokailut ja suomea puhuvan paikallisen oppaan. Pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi. 

Lue lisää

Junalla mahtavaan Moskovaan

Lähde mahtavaan Moskovaan. Pyydä tarjous min. 6 hlön ryhmämatkasta, johon sisältyy junamatkat Helsinki - Moskova - Helsinki, perillä laadukas hotellimajoitus aamiaisineen ja haluamasi opastetut retket, ruokailut ja muut oheispalvelut. Suosittelemme Tretjakovin galleriaa, Pushkinin taidemuseota ja kaupunkikiertoajelua. 

Lue lisää

Trans-Mongolian ja Trans-Siperian junamatkat

Tee irtiotto arjesta ja matkaa junalla Helsingistä Venäjän halki Vladivostokiin tai Mongolian kautta Pekingiin. Anna maisemien vaihtua ja ajantajun kadota. Järjestämme junaliput, viisumit, majoituksen ja ikimuistoiset retket matkan varrella esim. Kazaniin, Baikalin rannalle Irkutskiin tai Mongoliaan. Pyydä tarjous min. 4 hlön ryhmällesi.
 

Lue lisää

Sympaattiset matushkanuket

Ryhmänkeräämisestä hauska harrastus

Matkustamisesta mukava ja hyödyllinen harrastus. Ryhmänkerääjä kokoaa matkaseurueen omasta harrastus- tai yhdistystoiminnasta tai muista verkostoistaan ja suunnittelee kanssamme mieleisensä matkaohjelman.  Oma matkapaketti reilulla alennuksella tai ilmaiseksi. Lähialuematkat vastaa kaikista matka- ja viisumijärjestelyistä. Ryhmänkerääjä saa myös muita tuntuvia etuja. 

 

Lue lisää

Pyydä ryhmämatkastasi tarjous

Yhteystiedot

Viesti