Pikkujoulu Viipurissa - ryhmämatka junalla tai linja-autolla | Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin

Vietä pikkujoulua tänä vuonna Viipurissa! Suunnittele harrastuspiirille tai yhdistyksellesi kanssamme hauska ryhmämatka keskiaikaiseen kaupunkiin. Ravintola Espilässä vietetään ohjelmallinen pikkujouluilta la 18.12 ja la 2.12. Luvassa on hyvää ruokaa ja viihdeohjelmaa.  Kulttuurihistoriallisten aarteiden, Viipurin linnan ja Alvar Aallon kirjaston lisäksi löydät Viipurista yllättävän monipuoliset ostosmahdollisuudet ja vapaa-aika kuluu mukavasti pittoreskin vanhan kaupungin kahviloissa ja pikkupuodeissa. Matka Viipuriin taittuu mukavasti junalla. Suurelle ryhmälle järjestämme myös tilauslinja-auton. Viettäkää perillä yksi tai kaksi yötä. Pyydä matkatarjous!

Suunnittele matkaohjelma

Peruspalvelut

 • Allegro-junamatkat Viipuriin Helsingistä, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta
 • Tilausbussimatkat Viipuriin haluamaltanne paikkakunnalta
 • Hotellimajoitus aamiaisineen
 • Venäjän kertaviisumi, ryhmäviisumi tai henkilökohtainen

Suosittelemme

 • Espilän pikkujouluilta klo 19 - 22 hinta 62 - 92 €/hlö
 • Opastettu kaupunkikiertoajelu
 • Alvar Aallon kirjasto, suomeksi opastettu retki
 • Viipurin taidemuseo Eremitaasi, suomeksi opastettu retki
 • Monrepos´n puisto, suomeksi opastettu retki
 • Viipurin linna, suomeksi opastettu retki
 • Opastettu kävelykierros vanhassa kaupungissa
 • Ruokailut: lounaat, illalliset

Matkalle tarvitaan Venäjän viisumi. Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön järjestelyt. Viisumi voi olla henkilökohtainen viisumi tai ryhmäviisumi, jonka saa vähintään 5 henkilön seurue Suomen kansalaisia. Viisumin hinta on 72 €/hlö. Varaa viisumin saamiseen vähintään kaksi viikkoa aikaa. Varmista jo hyvissä ajoin että seurueen jokaisen matkustajan passi on voimassa vähintään 6 kk vielä matkan jälkeen. Lisätietoa Venäjän viisumeista

Allegro

Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu, vaunuosastoilla kärrymyynti ja junan kulkiessa Suomen puolella mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille ja lemmikkien kanssa matkustaville.

Hotelli Viipuri ***

Viipurin kestosuosikkeihin kuuluva hotelli Viipuri sijaitsee keskustassa lähellä rautatieasemaa. Lämminsävyisissä huoneissa on oma kylpyhuone ja wc. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellin yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys. Hotellin vastaanotto on auki läpi vuorokauden ja palveluihin kuuluu ravintola ja kesäterassi. Rakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Uno Ullberg ja se valmistui 1928. Huoneita on 94. Suomalaisten suosima klassikkohotelli joka sopii hyvin ryhmille.

Viking***

Vuonna 2008 avattu moderni hotelli kaupungin historiallisessa keskustassa. Nähtävyydet, rautatie- ja linja-autoasema ovat lähellä ja Viipurin linnaan on 7 minuutin kävelymatka. Hotellissa on viisi kerrosta ja 43 hyvin varusteltua, klassisesti ja modernisti sisustettua huonetta. Ravintola Bojole tarjoaa eurooppalaista ja perinteistä venäläistä ruokaa. Hotellissa on myös kasino. Aamiainen kuuluu hintaan ja tarjoillaan Bojole-ravintolassa. Hotellilla on oma pysäköintialue tai parkkipaikat autoille.

Victoria****

Viipurin uusin ja tasokkain hotelli sijaitsee historiallisessa keskustassa kauppatorin laidalla. Hotellista on avara näköala Salakkalahdelle ja Viipurin linnaan. Valoisissa huoneissa on ilmastointi ja langaton tai langallinen internetyhteys. Victorian palveluihin kuuluu ravintola, kuntosali ja kylpyläosasto, jossa on suomalainen, venäläinen ja turkkilainen sauna, poreallas ja lepotila. Huoneita on 60. Hotellilla on oma pysäköintialue. Rautatie- ja linja-autoasema ovat 15 - 20 min kävelymatkan päässä. Osoite: Naberezhnaya 40-Letiya VLKSM 1, Viipuri.

Espilän pikkujoulu 18.11. ja 2.12.2017 I Ryhmämenut

Ravintola Espilä tarjoaa suomalaistyyppisen pikkujouluillallisen.
Ravintola Espilässä vietät hauskan pikkujoulun hyvän ruoan ja ohjelman merkeissä. Pääset nauttimaan juhlaillallisesta ja hauskasta viihdeohjelmasta. Illan aikana on luvassa taikuriesitys, kantelemusiikkia ja DJ:n vauhdittamat tanssi. Illan odotetuin vieras on tietysti itse Joulupukki. Valitse seurueellesi yksi neljästä erilaisesta kolmen ruokalajin illallisesta. Jokaiseen sisältyy lisäksi lasillinen kuohuviiniä, glögiä ja leipää sekä jälkiruoka. MENU 1 - sillirosollia, porkkanalaatikkoa, joulukinkkua piparjuuritahnan kera (hinta 62 €/hlö). MENU 2 - Olivier-salaattia, vasikanleikettä uuniperunan ja kermaisten valkosipuliperunoiden kera (hinta 76 €/hlö). MENU 3 - lämminsavulohisalaatti, ankanrintaa kirsikkakastikkeessa, perunamuusia (hinta 92/hlö €). MENU 4 - rukolasalaattia mozzarellajuuston ja tomaattien kanssa, lohimedaljonki pinaattikastikkeessa, paistetut perunat (hinta 92 €/hlö). Huomaathan, että hintaan sisältyy illan viihdeohjelma. Espilän ohjelmallinen ilta kestää klo 19 - 22, minkä jälkeen ilta jatkuu vapaamuotoisesti seurustelun ja hyvän musiikin merkeissä.

Viipurin Eremitaasi

Viipurin Eremitaaši
Pietarin Eremitaašin sivupiste Viipurissa on vierailun arvoinen taidemuseo. Eremitaašissa voi ihailla Pietarista tuotettuja vaihtuvia näyttelyitä. Uno Ullbergin 1930-luvulla suunnittelemassa entisessä kuvataidekoulussa toimii myös nykyisin lasten taidekoulu. Uusklassismia ja funktionalismia edustava rakennus sijaitsee 1500-luvun lopulla rakennetun Pantsarlahden bastionin päälla, ja sieltä avautuu kaunis maisema Suomenvedenselälle. Pyydä Lähialuematkoilta seurueellesi tarjous suomeksi opastetusta museovierailusta! Museossa voi vierailla myös itsenäisesti.