Viisumit kaikkiin maihin | Lähialuematkat

Viisumit

Lähialuematkojen viisumipalvelu aloitti toimintansa Venäjän viisumien välittäjänä. Olemme kasvaneet vuosien saatossa viisumialan merkittäväksi asiantuntijaksi ja tänä päivänä välitämme viisumit kaikkialle maailmaan. Asiakkaat tilaavat meiltä eniten viisumeita Venäjälle, Kiinaan, Intiaan, Valko-Venäjälle, Kazakstaniin ja Saudi-Arabiaan. Tilaa viisumi sähköisesti SoloVisa online-palvelusta tai käy toimistossamme. Huolehdimme viisumisi valmiiksi perille toimitettuna. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa viisumiasioissa, joten ole meihin yhteydessä jo kun suunnittelet matkaasi.

Viisumivälittäjänä toimimme kohdemaan viranomaista edustavan konsulaatin viisumimääräysten mukaisesti. SoloVisa online-palvelusta saat aina viimeisimmän tiedon viisumivaatimuksista, viisumityypeistä, hinnoista ja viisumia varten tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille konsulaattikäsittelyä varten. Aloitamme viisumin käsittelyn, kun kaikki asiakirjat ovat saapuneet meille. 

Miten teen sähköisen viisumitilauksen? 

Viisumitilauksen tekeminen SoloVisaan on helppoa. Avaa solovisa.fi. Klikkaa kohdemaa, valitse viisumityyppi matkan tarkoituksen, käyntien määrän ja käsittelyajan/hinnan mukaisesti. Täytä ja hyväksy online-tilauslomake. Toimita pyydetyt viisumiasiakirjat Lähialuematkoihin. Konsulaatin vaatiman viisumianomuksen voit täyttää SoloVisan linkistä tai sähköpostiin saamastasi liitetiedostosta. Muistathan tulostaa ja allekirjoittaa viisumianomuksen.

Saat meiltä kolme sähköpostia viisumihakusi etenemisestä, ensimmäisen liitteenä on viisumianomus konsulaattia varten. Toinen viesti kertoo, että viisumiasiakirjat ovat saapuneet meille, olemme tarkastaneet ja toimittaneet ne konsulaattiin. Kolmannen viestin saat, kun viisumi on valmis ja lähtenyt sinulle esimerkiksi pikapostissa. Voit myös itse seurata viisumin valmistumista verkossa. 

Viisumiasiantuntijat:  

Puhelin: 09 6689 5735, email: viisumit@lahialuematkat.fi.

Lähialuematkat, Vuorimiehenkatu 3, 00140 Helsinki, avoinna ma – pe klo 9 – 17

Lähialuematkat, Helsingin päärautatieaseman toimisto, avoinna ma – pe klo 10 – 18 (VR:n lipunmyynnin vieressä) 

Konsulaattien poikkeavat aukioloajat saattavat hidastaa viisumin valmistumista. Seuraa päivityksiä Lähialuematkojen etusivun tiedotteista tai SoloVisan uutisista. 

Yritysasiakas - pyydä maksuttomat käyttäjätunnukset SoloVisaan, armi@lahialuematkat.fi

Siirry sähköiseen viisumitilaukseen - viisumit kaikkialle maailmaan     Tilaa tästä

Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, työnteko-, opiskeluviisumit ja humanitaaristen matkojen viisumit Venäjälle. Esim. turistiviisumit saa 7 - 9 työpäivän tai nopeammalla käsittelyllä 4 - 6 työpäivän ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kazakstanin viisumit

16.7.2015 - 31.12.2017 välisenä aikana Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 15 päivän matkalle. Pidemmille matkoille viisumi tarvitaan. Viisumitilauksen voit tehdä kätevästi myös osoitteessa solovisa.fi. 

Lue lisää

Valko-Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Valko-Venäjälle 6 - 7 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kiinan viisumit

Turisti- ja liikematkaviisumit Kiinaan 6 - 7 työpäivän aikana, ryhmäviisumit 7 - 8 työpäivän aikana.

Lue lisää

Intian viisumit

Turisti-, liikematka- ja työntekoviisumit Intiaan 6 - 8 työpäivän aikana ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Tiedotteet