Viisumit

Lähialuematkat välittää viisumeita kaikkialle maailmaan. Suosituimpia viisumikohteita ovat Venäjä, Kiina, Intia, Valko-Venäjä, Kazakstan, Thaimaa ja Saudi-Arabia. Kauttamme järjestyvät turisti-, työnteko- ja opiskeluviisumit sekä kulttuuriyhteistyössä tarvittavat viisumit.

Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, työnteko-, opiskeluviisumit ja humanitaaristen matkojen viisumit Venäjälle. Esim. turistiviisumit saa 7 - 9 työpäivän tai nopeammalla käsittelyllä 4 - 6 työpäivän ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana. 

Kazakstanin viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Kazakstaniin 12 - 14 työpäivän aikana.

Valko-Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Valko-Venäjälle 6 - 7 työpäivän aikana.

Kiinan viisumit

Turisti- ja liikematkaviisumit Kiinaan 6 - 7 työpäivän aikana, ryhmäturistiviisumit 7 - 8 työpäivän aikana.

Mongolian viisumit

Mongolian valtio on tehnyt 12. kesäkuuta 2014 päätöksen edistäkseen turismia ja liiketoimintaa, jonka nojalla 42 maan kansalaiset, mukaan lukien suomalaiset, voivat matkustaa Mongoliaan ilman viisumia, kunhan matkan tarkoitus on turismi tai liiketoiminta ja matkan kesto on alle 30 päivää.

 

Intian viisumit

Turisti-, liikematka- ja työntekoviisumit Intiaan 6 - 8 työpäivän aikana ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana. 

Solovisa - viisumihallinnan työkalu

SOLOVISA on Lähialuematkojen viisumihallinnan työkalu yrityksille ja organisaatioille, joiden kansainvälinen toiminta edellyttää jatkuvaa ja säännöllistä viisumien tai työntekoviisumien hankkimista eri kohdemaihin.