Viisumit kaikkiin maihin | Lähialuematkat

Viisumit

Kauttamme saat viisumin kaikkialle maailmaan.Suosituimpia kohteitamme ovat Venäjä, Kiina, Intia, Valko-Venäjä, Kazakstan, Indonesia ja Saudi-Arabia.

Voit tilata viisumin kätevästi SoloVisa online-palvelustamme tai käymällä toimistossamme. Huolehdimme viisumisi valmiiksi asiantuntevasti, turvallisesti ja luotettavasti. 

SoloVisasta saat ajantasaisen tiedon kohdemaan viisumivaatimuksista, viisumityypeistä, hinnoista ja viisumia varten tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille käsittelyä varten. 

Tilauksen tekeminen SoloVisaan on helppoa. Valitse viisumimaa ja viisumityyppi, täytä tilauslomake ja toimita pyydetyt viisumiasiakirjat Lähialuematkoihin. 

Saat meiltä kolme sähköpostia viisumihakusi etenemisestä, viimeisin kertoo, että viisumisi on valmis noudettavaksi tai se on lähetetty sinulle toivomallasi tavalla.  

Vastaamme mielellämme kaikkiin viisumikysymyksiin jo ennen matkaasi.

Viisumiasiantuntijat:  

puhelin: 09 6689 5735, email: viisumit@lahialuematkat.fi.

Lähialuematkat, Vuorimiehenkatu 3, 00140 Helsinki, avoinna ma – pe klo 9 – 17

Lähialuematkat, Helsingin päärautatieaseman toimisto, avoinna ma – pe klo 10 – 18 (VR:n lipunmyynnin vieressä) 

Huomaathan, että aloitamme tilauksesi käsittelyn kun kaikki viisumiasiakirjat ovat saapuneet toimistoomme. Konsulaattien poikkeavat aukioloajat saattavat hidastaa viisumin valmistumista.Voit seurata päivityksiä konsulaattien aukiolosta Lähialuematkojen etusivun tai SoloVisan uutisista. 

Yritysasiakas

Pyydä maksuttomat käyttäjätunnukset SoloVisaan, armi.sood@lahialuematkat.fi.

 

 

 

Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, työnteko-, opiskeluviisumit ja humanitaaristen matkojen viisumit Venäjälle. Esim. turistiviisumit saa 7 - 9 työpäivän tai nopeammalla käsittelyllä 4 - 6 työpäivän ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kazakstanin viisumit

16.7.2015 - 31.12.2017 välisenä aikana Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 15 päivän matkalle. Pidemmille matkoille viisumi tarvitaan. Viisumitilauksen voit tehdä kätevästi myös osoitteessa solovisa.fi. 

Lue lisää

Valko-Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Valko-Venäjälle 6 - 7 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kiinan viisumit

Turisti- ja liikematkaviisumit Kiinaan 6 - 7 työpäivän aikana, ryhmäviisumit 7 - 8 työpäivän aikana.

Lue lisää

Intian viisumit

Turisti-, liikematka- ja työntekoviisumit Intiaan 6 - 8 työpäivän aikana ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Tiedotteet