Viisumit kaikkiin maihin | Lähialuematkat

Viisumit

Kauttamme saat viisumin kaikkialle maailmaan.Suosituimpia kohteitamme ovat Venäjä, Kiina, Intia, Valko-Venäjä, Kazakstan, Indonesia ja Saudi-Arabia.

Voit tilata viisumin kätevästi SoloVisa online-palvelustamme tai käymällä toimistossamme. Huolehdimme viisumisi valmiiksi asiantuntevasti, turvallisesti ja luotettavasti. 

SoloVisasta saat konsulaatista tulleen ajantasaisen tiedon kohdemaan viisumivaatimuksista, viisumityypeistä ja viisumia varten tarvittavista asiakirjoista. SoloVisan uutisiin päivittyy tieto konsulaattien poikkeavista aukioloajoista ja muista ajankohtaisista viisumiasioista. 

Tilauksen tekeminen SoloVisaan on helppoa. Valitse viisumimaa ja viisumityyppi, täytä tilauslomake ja toimita pyydetyt asiakirjat Lähialuematkoihin. 

Saat meiltä kolme sähköpostia viisumihakusi etenemisestä, viimeisin kertoo, että viisumisi on valmis ja toimitettu sinulle, tai odottaa noutoasi meiltä.  

Toimistomme sijaitsevat Vuorimiehenkadulla (Vuorimiehenkatu 3, 00140 Helsinki) lähellä Olympiaterminaalia ja Helsingin päärautatieasemalla VR:n lipunmyynnin vieressä.

Huomaathan, että matkamessutarjouksemme on voimassa 31.3.2017 asti. Hyödynnä tarjous! 

Viisumipalvelun messutarjoukset

 

Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, työnteko-, opiskeluviisumit ja humanitaaristen matkojen viisumit Venäjälle. Esim. turistiviisumit saa 7 - 9 työpäivän tai nopeammalla käsittelyllä 4 - 6 työpäivän ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kazakstanin viisumit

16.7.2015 - 31.12.2017 välisenä aikana Suomen kansalaiset eivät tarvitse viisumia alle 15 päivän matkalle. Pidemmille matkoille viisumi tarvitaan. Viisumitilauksen voit tehdä kätevästi myös osoitteessa solovisa.fi. 

Lue lisää

Valko-Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Valko-Venäjälle 6 - 7 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kiinan viisumit

Turisti- ja liikematkaviisumit Kiinaan 6 - 7 työpäivän aikana, ryhmäviisumit 7 - 8 työpäivän aikana.

Lue lisää

Intian viisumit

Turisti-, liikematka- ja työntekoviisumit Intiaan 6 - 8 työpäivän aikana ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Tiedotteet