Jääkiekkomatkat | Lähialuematkat

Jääkiekkomatkat

Lähde ystäväporukalla rennosti reissuun tai pyydä tarjous tyylikkäästä tilausmatkasta yrityksesi asiakas- tai seminaarimatkaksi. Hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt sek laadukkaat oheisohjelmat yli 25 vuoden kokemuksella. Räätälöimme pelimatkat kaikille Venäjän KHL-paikkakunnille ja Riikaan. Runkosarjan huippupeli pelataan naapurusten kesken Pietarissa 15.2.2019 SKA - Jokerit. 

VINKIT! Tee yhdistelmämatka Moskova - Pietari 13. - 15.2.2019 (ke 13.2. Dinamo, pe 15.2. SKA) Jos haluat lähteä pienseurueesi kanssa (alle 6 henkilöä) katsomaan SKA:n pelejä Pietariin, varaa valmis 2 tai 3 yön juna-hotellimatka verkkokaupastamme. Lähdöt Pietariin Allegrolla joka päivä. Lisätietoa ja varaukset  Kaupunkilomat Pietariin.  

Pyydä tarjous räätälöidystä matkasta vähintään 6 hengen seurueellesi.

Jääkiekko on parasta paikan päällä nautittuna!

Jokerit pelimatka 15.-17.2. Pietariin

Lähialuematkojen klassikkomatka SKA - Jokerit -otteluun Pietariin 15.-16.2.2019. Matka taittuu nopeasti Allegrolla, majoitus on hotelli Dostoevskyssä ja pakettiin sisältyy ottelulippu hyvälle paikalle Jääpalatsissa. Mukana on Lähialuematkojen oma matkanjohtaja. Matkapaketin hinta 278 €, viisumi lisähintaan 80 €. 

Lue lisää

Tarjouspyyntö jääkiekkomatkasta

Yhteystiedot

Matkustajien lukumäärä

Matkakohde

Hotelli

Matkustustapa ja päivämäärät

Otteluliput

 

Viisumit

Lisäpalvelut

Viesti

(Esim. jos osa ryhmästä ei tule otteluun vaan haluaa muuta ohjelmaa, jos osalla matkustajista on jo viisumi)

Jääkiekkomatkat | Lähialuematkat

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.