Jääkiekkomatkat | Lähialuematkat

Jääkiekkomatkat

Jääkiekko on parasta paikan päällä nautittuna. Ota ystävät mukaan tai kutsu yrityksesi asiakkaat rennolle KHL-matkalle Pietariin, Moskovaan, Riikaan tai Minskiin. SKA - Jokerit -otteluun 16.1.2020 Pietariin on tarjolla valmiit yhden tai kahden yön matkapaketit. Varaa itsellesi tai anna joululahjaksi. Jos seurueessasi on vähintään 6 henkilöä ja haluat omaa ohjelmaa paikan päälle, pyydä matkatarjous. Räätälöimme laadukkaat kiekkomatkat myös yrityksesi asiakas- tai seminaarimatkaksi. Hoidamme käytännön matka- ja viisumijärjestelyt  sekä laadukkaat oheisohjelmat yli 25 vuoden kokemuksella. Varaa valmiit Pietarin pelimatkapaketit pienelle seurueellesi kätevästi verkkokaupassa tai asiakaspalvelussamme matkat@lahialuematkat.fi ja 09 6689 5730. 

Jokerit pelimatka 15.-16.9.2019 Pietariin_Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 16.-17.1. Pietariin

Lähialuematkojen klassikkomatka SKA - Jokerit -otteluun, joka pelataan Pietarissa 16.1.2020. Matka taittuu mukavasti Allegrolla ja perillä majoitut Dostojevsky-hotelliin. Klassikkopakettiimme sisältyy tietenkin myös ottelulippu hyvälle paikalle katsomoon. Matkapaketin hinta 238 €, viisumi lisähintaan 80 €. 

Lue lisää

Jokerit pelimatka Pietariin 14.-16.9.2019_Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 16.-18.1. Pietariin

Lähialuematkojen  klassikkomatka Pietariin SKA - Jokerit -otteluun 16.1.2020. Kahden yön matkalla ehdit tutustua keisarien kaupunkiin pintaa syvemmältä. Matka taittuu kätevästi Allegrolla ja majoitus on suositussa Dostojevsky-hotellissa.  Matkapaketin hinta on 278 €, viisumi lisähintaan 80 €. Varaa itsellesi ja anna joululahjaksi!

Lue lisää

Tarjouspyyntö jääkiekkomatkasta

Yhteystiedot

Matkustajien lukumäärä

Matkakohde

Hotelli

Matkustustapa ja päivämäärät

Otteluliput

 

Viisumit

Lisäpalvelut

Viesti

(Esim. jos osa ryhmästä ei tule otteluun vaan haluaa muuta ohjelmaa, jos osalla matkustajista on jo viisumi)