Jääkiekkomatkat | Lähialuematkat

Jääkiekkomatkat

KHL-kausi 2019 - 2020 käynnistyy ihan pian. Lähde ystäväporukalla rennosti reissuun ja varaa valmis Jokerit-pelimatkapaketti Pietariin 15.9. SKA - Jokerit. Pyydä tarjous tyylikkäästä tilausmatkasta yrityksesi asiakas- tai seminaarimatkaksi. Hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt sek laadukkaat oheisohjelmat yli 25 vuoden kokemuksella. Räätälöimme pelimatkat kaikille Venäjän KHL-paikkakunnille sekä Minskiin ja Riikaan. Pyydä tarjous räätälöidystä matkasta vähintään 6 hengen seurueellesi.

Jokerit pelimatka 15.-16.9.2019 Pietariin_Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 15.-16.9. Pietariin

Lähialuematkojen klassikkomatka SKA - Jokerit -otteluun Pietariin 15.9. Matka taittuu nopeasti Allegrolla, ja majoitus on legendaarisessa Moskova-hotellissa. Huomaathan, että pakettiin sisältyy myös ottelulippu hyvälle paikalle katsomoon ja kätevät asemakuljetukset. Näppärä omatoimipaketti 259 €. Viisumi lisähintaan 80 €. 

Lue lisää

Jokerit pelimatka Pietariin 14.-16.9.2019_Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 14.-16.9. Pietariin

Lähialuematkojen klassikkomatka SKA - Jokerit -otteluun Pietariin 15.9.  Matka taittuu nopeasti Allegrolla, ja majoitus on legendaarisessa hotelli Moskovassa. Huomaathan, että pakettiin sisältyy ottelulippu hyvälle paikalle Jääpalatsissa ja kätevät asemakuljetukset. Matkapaketin hinta on 319 €, viisumi lisähintaan 80 €. 

Lue lisää

Tarjouspyyntö jääkiekkomatkasta

Yhteystiedot

Matkustajien lukumäärä

Matkakohde

Hotelli

Matkustustapa ja päivämäärät

Otteluliput

 

Viisumit

Lisäpalvelut

Viesti

(Esim. jos osa ryhmästä ei tule otteluun vaan haluaa muuta ohjelmaa, jos osalla matkustajista on jo viisumi)