Jokerit pelimatka Pietariin 16.-18.1.2020 | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 16.-18.1. Pietariin

 • SKA - Jokerit Pietarissa 16.1.2020_Lähialuematkat

Lähde paikan päälle katsomaan kun Jokerit kohtaa SKA:n vieraissa. Pietarilaiset ovat todellista kiekkokansaa ja tunnelma paikallisessa Jääpalatsissa on aina katossa. Reissuun on helppo lähteä kun varaat valmiin matkapakettimme, johon sisältyy kaikki tarpeellinen, myös ottelulippu parhaille paikoille katsomoon. Varmista paikkasi ajoissa ja anna upea pelimatka joululahjaksi. Tällä kahden yön matkalla ehdit tutustua keisarien kaupunkiin pintaa syvemmältä. 

Jokerit pelimatka 16.-18.1.2020 Pietariin

Matkapaketin hintaan 278 € sisältyy

 • 2 yötä hotelli Dostojevskyssa kahden hengen standard-huoneessa
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Helsinki - Pietari klo 10.00 - 14.27
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Pietari - Helsinki klo 20.30 - 22.57
 • 2 x hotellin aamiainen
 • Ottelulippu SKA - Jokerit 16.1.
 • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema
 • Matkanjohtajan palvelut

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 80 €/hlö
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 50 €
 • Sisäänpääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €
 • Junavuoron vaihto 29 €/hlö Pietarista lähtevään junaan klo 15.30 - 17.57
 • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yeisiä pakettimatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Torstai 16.1.

10.00 Allegro lähtee Helsingin päärautatieasemalta. Kyytiin voit nousta lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Huomaathan, että Allegro ei pysähdy Pasilassa. 

14.27 Allegro saapuu Pietariin Suomen rautatieasemalle (Finljandskij vokzal). Kuljetus asemalta hotelli Dostojevskyyn. Majoittuminen ja vapaa-aikaa. 

17.30 Lähtö hotellista matkanjohtajan seurassa Pietarin Jääpalatsiin metrolla. Metro on kätevin ja nopein tapa matkustaa Pietarissa. Matkanjohtaja opastaa metrolipun ostamisessa. Voit menna Jääpalatsiin myös oman aikataulusi mukaan. Dostojevsky-hotellin viereiseltä Dostoevskaya-metroasemalta on suora linja Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. Metromatka kestää noin 30 minuuttia. Jääpalatsi sijaitsee os. Prospekt Pyatiletok 1. (Valitse metrojuna, joka kulkee Ulitsa Dybenko -pääteaseman suuntaan) 

19.15 - SKA - Jokerit. Lähialuematkojen hankkimat liput ovat erinomaisilla paikoilla katsomon pitkällä sivulla katsomossa 213, riveillä 8 - 12. 

Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellin Raskolnikov-baarissa!

Perjantai 17.1.

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa. Pietarin keskusta on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita, ja englannilla tulee toimeen. Käy sushilla, nauti perivenäläisestä ruoasta tai pistäydy kotoisassa irkkupubissa. Käy myös katsastamassa SKA:n fanikauppaa, joka sijaitsee Nevski prospektin alkupäässä (talo nro 23). 

Kunnon kiekkofani harrastaa vähän myös kulttuuria, ja siksi suosittelemme tutustumista yhteen maailman suurimpaan taidemuseoon, Eremitaasiin. Näet miten tsaarit perheineen asuivat menneinä vuosisatoina. Pääsylipun Eremitaasiin hankit kätevästi etukäteen Lähialuematkoista samalla kun varaat matkapaketin 

Lauantai 18.1.

Aamiainen hotellissa. Vapaa-aikaa. 

12.00 Huoneen luovutus. Voit luovuttaa huoneen jo aamulla jos haluat lähteä aikaisin kaupungille. Matkatavarat voi jättää hotelliin säilöön siihen asti kun kuljetus rautatatieasemalle lähtee. 

19.00 Opastettu kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. 

20.30 - 22.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. Aika Pietarissa on talviaikana +1 h Suomen aikaan. 

Millainen on Pietarin hintataso tai mitkä ovat Suomen tullin rajoitukset alkoholin tuonnille Suomeen?  Lue Hyvä tietää Pietarista

 

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Dostoevsky***

Hotel Dostoevsky standard room.
Siisti perushotelli sijaitsee Vladimirski Passazh -ostoskeskuksen ylemmissä kerroksissa. Tilavissa, lämminsävyisissä huoneissa on internetyhteys ja tallelokero. Hotellissa palvelevat ravintola Dostoevsky ja kirjailijan romaanin päähenkilön mukaan nimetty baari Raskolnikov. Pääkatu Nevski prospektille on matkaa 450 m ja Talvipalatsiin 2,5 km. Hotellin alapuolella on metroasema Vladimirskaja-Dostojevskaja, josta on suora linja Suomen rautatieasemalle. Hotellilla on oma pysäköintialue, sauna, kuntosali sekä neljä kokoustilaa. Lähialuematkojen tähtiluokitus 3***. Osoite: Vladimirskiy prospekt 19.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voi nousta Pasilassa (29.3.2020 alkaen), Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Pietariin matkustavien tai sieltä lähtevien matkustajien passi- ja tullitarkastukset hoituvat kätevästi junamatkan aikana. Viipuriin saapuvien ja Viipurista lähtevien matkustajien (Venäjän) viranomaistarkastukset tehdään Viipurin asemarakennuksessa.