Jokerit pelimatka Pietariin | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 16.-17.1. Pietariin

 • Jokerit pelimatka Pietariin yksi yö_Lähialuematkat

Jääkiekko on parasta paikan päällä nautittuna. Ota ystävät mukaan ja lähde katsomaan kun Jokerit kohtaa SKA:n 16.1.2020 Pietarin hulppeassa Jääpalatsissa. Lähialuematkojen matkanjohtajan seurassa reissuun on helppo ja huoleton lähteä. Hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Valmiiseen klassikkopakettiimme sisältyy tietenkin myös ottelulippu hyvälle paikalle katsomoon. Kompaktilla yhden yön matkalla keskityt olennaiseen. 

Jokerit pelimatka 16.-17.1. Pietariin

Matkapaketin hintaan 238 € sisältyy

 • 1 yö hotelli Dostoevskyssa kahden hengen standard-huoneessa
 • Allegro-junamatkat 2. lk Helsinki - Pietari klo 10.00 - 14.27
 • Allegro-junamatkat 2. lk Pietari - Helsinki 20.30 - 22.57
 • Hotellin aamiainen
 • Ottelulippu SKA - Jokerit 16.1.
 • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema
 • Matkanjohtajan palvelut

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 80 €
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 20 €
 • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja  Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Torstai 16.1.

10.00 Allegro lähtee Helsingin päärautatieasemalta Helsingistä. Junaan voit nousta lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Huomaathan, että Allegro ei pysähdy Pasilassa. 

14.27 Allegro saapuu Suomen asemalle (Finljandskij vokzal) Pietariin. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

17.30 Lähtö hotellista matkanjohtajan seurassa Pietarin Jääpalatsiin metrolla. Metro on nopein ja kätevin tapa matkustaa Pietarissa. Matkanjohtaja opastaa metrolipun ostamisessa. Voit menna Jääpalatsiin myös oman aikataulusi mukaan. Dostojevsky-hotellin viereiseltä Dostoevskaya-metroasemalta on suora linja Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. Metromatka kestää noin 30 minuuttia. Jääpalatsi sijaitsee os. Prospekt Pyatiletok 1. (Valitse metrojuna, joka kulkee Ulitsa Dybenko -pääteaseman suuntaan)

19.15 -  SKA - Jokerit. Lähialuematkojen hankkimat liput ovat erinomaisilla paikoilla katsomon pitkällä sivulla katsomossa 213, riveillä 8 - 12. 

Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellin Raskolnikov-baarissa!

Perjantai 17.1.

Aamiainen hotellissa.  

12.00 Huoneen luovutus. Huoneen voi luovuttaa jo aamulla jos haluat lähteä kaupungille jo aamusta. Tavarat voit jättää hotelliin säilytykseen kaupungilla oleskelun ajaksi.

Vapaa-aikaa. Pietarin keskusta on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita, ja englannilla tulee toimeen. Käy sushilla, nauti perivenäläisestä ruoasta tai pistäydy kotoisassa irkkupubissa. Käy myös katsastamassa SKA:n fanikauppaa, joka sijaitsee Nevski prospektin alkupäässä (talo nro 23). 

19.00 Opastettu kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. 

20.30 - 22.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. Talviaikana Pietarissa aika on +1 h Suomen aikaan.

Millainen on Pietarin hintataso tai mitkä ovat Suomen tullin rajoitukset alkoholin tuonnille Suomeen? Lue Hyvä tietää Pietarista

 

Dostoevsky***

Hotel Dostoevsky standard room.
Siisti perushotelli sijaitsee Vladimirski Passazh -ostoskeskuksen ylemmissä kerroksissa. Tilavissa, lämminsävyisissä huoneissa on internetyhteys ja tallelokero. Hotellissa palvelevat ravintola Dostoevsky ja kirjailijan romaanin päähenkilön mukaan nimetty baari Raskolnikov. Pääkatu Nevski prospektille on matkaa 450 m ja Talvipalatsiin 2,5 km. Hotellin alapuolella on metroasema Vladimirskaja-Dostojevskaja, josta on suora linja Suomen rautatieasemalle. Hotellilla on oma pysäköintialue, sauna, kuntosali sekä neljä kokoustilaa. Lähialuematkojen tähtiluokitus 3***. Osoite: Vladimirskiy prospekt 19.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voi nousta Pasilassa (29.3.2020 alkaen), Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Pietariin matkustavien tai sieltä lähtevien matkustajien passi- ja tullitarkastukset hoituvat kätevästi junamatkan aikana. Viipuriin saapuvien ja Viipurista lähtevien matkustajien (Venäjän) viranomaistarkastukset tehdään Viipurin asemarakennuksessa.