Jalkapallon EM-kisat Pietarissa | Lähialuematkat

Jalkapallon EM-kisat Pietarissa

Hanki Lähialuematkojen valmis matkapaketti jalkapallon EM-kisoihin Pietariin, jossa Suomen Huuhkajat kohtaa 17.6. Venäjän ja 22.6. Belgian. Ottelulippu on mahdollista saada UEFA:n ottelulippuarvonnassa, johon voit osallistua 4.-18.12. välisenä aikana. Pietariin kannattaa lähteä nauttimaan kisatunnelmasta vaikka ei seuraisikaan otteluita Gazprom Arenalla. EM-aiheista viihdykettä on kaupungilla runsaasti tarjolla!

 

EM-jalkapallon ystävillä on hieno tilaisuus lähteä paikan päälle kisakaupunki Pietariin. Matkalle on helppo lähteä, sillä Lähialuematkoista saat valmiin matkapaketin ja matkalle mukaan paikalliset olot tuntevan matkanjohtajan. Ottelulippu on mahdollista hankkia UEFA:n järjestämän arvonnan kautta. UEFA:n sääntöjen mukaan ottelulippuja ei saa myydä osana matkapaketteja eikä niitä saa jälleenmyydä kaupallisessa tarkoituksessa. Arvontaan pääset osallistumaan 4.-18.12. välisenä aikana UEFA:n sivulla. UEFA julkistaa lippuarvonnan tulokset tammikuussa 2020. 

Matkapaketti Pietariin kannattaa hankkia jo nyt, sillä hotellit täyttyvät pian lippuarvonnan tulosten selvittyä. Lähialuematkojen asiakkaana sinulla ei ole ylimääräisiä riskejä vaikka lippuarvonnassa ei onnistaisikaan. Sinulla on oikeus peruuttaa varaamasi matka 7 päivän kuluessa lippuarvonnan tulosten julkistamisesta 9 eur/hlö peruutuskululla. 

Euro 2020 UEFA jalkapallon EM-kisat Lähialuematkat

Jalkapallon EM-kisamatkat Pietariin junalla

Varmista paikkasi Lähialuematkojen EM-kisamatkalle Pietariin kun Huuhkajat kohtaa 17.6. Venäjän ja 22.6. Belgian. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy junamatkat, majoitus 3* aamiaisineen ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. UEFA:n järjestämään ottelulippuarvontaan voi osallistua 4. - 18.12. välisenä aikana. Lue lisää!

Lue lisää

Euro 2020 UEFA jalkapallon EM-kisat Lähialuematkat

Jalkapallon EM-kisamatkat Pietariin bussilla

Varmista paikkasi Lähialuematkojen EM-kisamatkalle Pietariin kun Huuhkajat kohtaa 17.6. Venäjän ja 22.6. Belgian. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy bussimatkat, majoitus 3* aamiaisineen ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. UEFA:n järjestämään ottelulippuarvontaan voi osallistua 4. - 18.12. välisenä aikana. Lue lisää!

Lue lisää