Jalkapallon EM-kisat Pietariin junalla matkapaketti | Lähialuematkat

Jalkapallon EM-kisamatkat Pietariin junalla

  • Jalkapallon EM-kisat Pietarissa UEFA Lähialuematkta

Lähde Pietariin jalkapallon EM-kisoihin katsomaan Suomen alkulohkon ottelut. Huuhkajat kohtaa Gazprom Arenalla 17.6. Venäjän ja 22.6. Belgian. Varaa pelimatkallesi Lähialuematkojen valmis matkapaketti jo nyt, sillä paikat täyttyvät pian ottelulippujen arvonnan jälkeen. Matkalla on mukana Lähialuematkojen paikalliset olot tunteva matkanjohtaja. Ottelulipun voit hankkia UEFA:n järjestämän arvonnan kautta. Lähialuematkojen asiakkaana vältyt turhilta riskeiltä sillä voit halutessasi peruuttaa matkapaketin vielä lippuarvonnan jälkeen. Kisakaupunki tarjoaa elämyksiä vaikka et seuraisikaan otteluita Gazpromin stadionille otteluja seuraamaan. Toimi nopeasti!

Junalla EM-jalkapallo-otteluun Pietariin 16.-18.6. ja 21.-23.6.2020

Matkapaketin hintaan alk. 598 € sisältyy

  • Junamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki
  • 2 yön majoitus Catherine Hotels 4*** hotellissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 2 x hotellin aamiainen
  • Lähialuematkojen mukavan matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisäpalvelut

  • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen huoneessa 250 €
  • Pääsylippu taidemuseo Eremitaasiin 25 €
  • Pääsylippu Hop-On-Hop-Off-kaupunkikiertoajelulle 45 € (aikuinen). Lippu on voimassa 2 päivää.
  • Pääsylippu Hop-On-Hop-Off-kaupunkikiertoajelulle 37 € (aikuinen). Lippu on voimassa 2 päivää.
  • Venäjän kertaviisumi 80 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja tälle matkalle. Tutustu huolellisesti matkaehtoihin tämän sivun lopussa.

Lähialuematkat ei välitä ottelulippuja. UEFAN järjestämään lippuarvontaan voi osallistua  osoitteessa UEFA tickets 18.12.2019 asti. Voit turvallisesti varata matkapaketin ennen UEFA:n lippuarvontaa, sillä vaikka et onnistuisi saamaan ottelulippua ja haluat peruttaa matkapaketin, on se mahdollista 9 € toimistomaksua vastaan vielä viikon ajan lippuarvonnan tulosten selvittyä. Pietari on jalkapallofaneille täynnä viihdykettä vaikka et katsoisikaan ottelua paikan päällä Gazprom Arenalla, joten reissuun kannattaa lähteä joka tapauksessa!

Matkavarausta varten tarvitset seurueesi matkustajien nimet (kuten passiin kirjoitettu) ja syntymäajat. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen. Jos hankit lipun UEFA:n lippuarvonnassa (arvonta tapahtuu tammikuun lopussa), voit matkustaa kokonaan ilman viisumia rekisteröimällä ottelulippusi UEFA:n palvelussa jolloin saat viisumivapaaseen matkaan oikeuttavan FAN-ID:n. 

Matkaohjelma

Päivä 1. (16.6. tai 21.6.2020)

11.00 Lähtö junalla Helsingistä. Huomaathan, että junavuoro voi olla jokin muu junavuoro. Lähialuematkat vahvistaa meno- ja paluumatkan Allegro-junavuorot viimeistään perjantaina 27.3.2020. Allegroon voi nousta Helsingin päärautatieaseman lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. 

Saapuminen Pietariin 14.27 tai toisen junavuoron ollessa kyseessä toinen saapumisaika.

Kuljetus hotelliin ja majoittuminen Catherine Hotelsiin. 

Vapaa-aikaa. 

Päivä 2 (17.6. tai 22.6.)

Aamiainen hotellissa. 

Vapaa-aikaa ja valmistautumista päivän otteluun. Pietarilaiset kisajärjestäjät tekevät parhaansa jotta jalkapallofanit viihtyvät kaupungissa. Kisojen aikaan hotellimme läheisyydessäkin on todennäköisesti kisavieraille jalkapalloon liittyvää viihdykettä. 

Suomi - Venäjä ottelu pelataan keskiviikkona 17.6. klo 16.00 paikallista aikaa Gazprom Arenalla

Suomi - Belgia -ottelu pelataan maanantaina 22.6. klo 22.00 paikallista aikaa Gazprom Arenalla

Omatoiminen siirtyminen Gazprom Arenalle. Kätevin tapa matkustaa Gazprom Arenalle on käyttää metroa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme on metroasema Gostinyi Dvor, josta on suora metroyhteys (vihreä linja) Novokrestovskaya -metroasemalle. Novokrestovskaya-asemalta on n. 1,5 km kävelymatka Gazprom Arenalle. 

Ottelun jälkeen omatoiminen paluu hotelliin. Voitonjuhlat kaupungilla!

Päivä 3 (18.6. tai 23.6.)

Aamiainen hotellissa.  

Kuljetus rautatieasemalle. Allegro lähtee kohti Suomea klo 11.30 tai toisen junavuoron ollessa kyseessä toinen lähtöaika. 

Saapuminen Helsinkiin klo 14.57 tai toisen junavuoron mukainen saapumisaika. Kiitos seurasta!

 

 

 

Matkaehdot

Matkaan sovelletaan Lähialuematkojen tälle matkalle määriteltyjä erityisehtoja sekä Yleisiä matkapakettiehtoja

Erityisehdot 16.-18.6.2020 junamatka Pietariin

Varausmaksu
Matkan varausmaksu on 75 € ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Matkan loppulasku erääntyy 9.4.2020.

Junavuorojen vahvistuminen
Lähialuematkat vahvistaa asiakkaalle menomatkan 16.6. Allegro-junavuoron (Helsinki - Pietari) ja paluumatkan 18.6. Allegro-junavuoron (Pietari - Helsinki) viimeistään perjantaina 27.3.2020. Huomioithan, että alkuperäiseen matkaohjelmaan ja varausvahvistukseen merkityt junavuorot voivat muuttua. 

Peruutusehdot​
- Peruutuskulu on 9 € jos asiakas peruuttaa matkapaketin 7 vrk kuluessa UEFAN lippuarvontapäivästä (lippuarvontapäivä täsmentyy myöhemmin).
- Peruutuskulu on 75 € em. päivämäärästä alkaen 9.4.2020 asti asiakkaan peruessa matkapaketin.
- Peruutuskulu on 50 % matkan hinnasta jos asiakas peruu matkapaketin 10.4.-1.5.2020 välisenä aikana.
- Peruutuskulu on 95 % matkan hinnasta jos asiakas peruu matkapaketin 2.5. tai myöhemmin.

Peruutuksesta on ilmoitettava Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd:lle viivytyksettä. Peruutus- tai muutosilmoitus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 9.00 - 17.00) kun Lähialuematkat vastaanottaa tiedon.

Suosittelemme matkavakuutuksen peruutusturvaa
Huomaathan, että jos peruutat matkan oman tai matkaseuralaisesi tai lähisukulaisesi sairastumisen vuoksi, ei Lähialuematkat palauta maksamaasi matkan hintaa automaattisesti kokonaisuudessaan, vaikka olisit hankkinut lääkärintodistuksen sairastumisesta. Myös sairastapauksissa sovelletaan em. peruutusehtoja. Suosittelemme tämän vuoksi asiakkaitamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy matkan peruutusturva. 

FAN-ID - Venäjä myöntää ottelulipun ostajille viisumivapauden kisojen ajalle. Tämä edellyttää ottelulipun rekisteröimistä ja FAN-ID:n saamista. Lähialuematkat ei ole vastuussa ottelulipun rekisteröimisestä ja FAN-ID:n hakemisesta. 

Erityisehdot 21.-23.6.2010 junamatka Pietariin

Varausmaksu
Matkan varausmaksu on 75 € ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Matkan loppulasku erääntyy 14.4.2020.

Junavuorojen vahvistuminen
Lähialuematkat vahvistaa asiakkaalle menomatkan 21.6. Allegro-junavuoron (Helsinki - Pietari) ja paluumatkan 23.6. Allegro-junavuoron (Pietari - Helsinki) viimeistään perjantaina 2.4.2020 Huomioithan, että alkuperäiseen matkaohjelmaan ja varausvahvistukseen merkityt junavuorot voivat muuttua. 

Peruutusehdot
- Peruutuskulu on 9 € jos asiakas peruuttaa matkapaketin 7 vrk kuluessa UEFAN lippuarvontapäivästä (lippuarvontapäivä täsmentyy myöhemmin).
- Peruutuskulu on 75 € em. päivämäärästä alkaen 14.4.2020 asti asiakkaan peruessa matkapaketin.
- Peruutuskulu on 50 % matkan hinnasta jos asiakas peruu matkapaketin 15.4.-6.5.2020 välisenä aikana.
- Peruutuskulu on 95 % matkan hinnasta jos asiakas peruu matkapaketin 7.5. tai myöhemmin.

Peruutuksesta on ilmoitettava Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd:lle viivytyksettä. Peruutus- tai muutosilmoitus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 9.00 - 17.00) kun Lähialuematkat vastaanottaa tiedon.

Suosittelemme matkavakuutuksen peruutusturvaa
Huomaathan, että jos peruutat matkan oman tai matkaseuralaisesi tai lähisukulaisesi sairastumisen vuoksi, ei Lähialuematkat palauta maksamaasi matkan hintaa automaattisesti kokonaisuudessaan, vaikka olisit hankkinut lääkärintodistuksen sairastumisesta. Myös sairastapauksissa sovelletaan em. peruutusehtoja. Suosittelemme tämän vuoksi asiakkaitamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy matkan peruutusturva. 

FAN-ID - Venäjä myöntää ottelulipun ostajille viisumivapauden kisojen ajalle. Tämä edellyttää ottelulipun rekisteröimistä ja FAN-ID:n saamista. Lähialuematkat ei ole vastuussa ottelulipun rekisteröimisestä ja FAN-ID:n hakemisesta. 

Hyvä tietää Pietarista

Pietarin hintatasosta ja ostoksista, tullisäännöistä ym. löydät hyödyllistä tietoa täältä

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa kaksi peräkkäistä päivää. Ostaessasi lipun verkkokaupassa valitse lipun ensimmäinen voimassaolopäivä. Voit aloittaa kiertoajelun ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maamerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Catherine Hotels****

Catherine Art Hotel Pietari_Lähialuematkat
Tunnelmallinen ja tyylikäs hotelli Pietari ydinkeskustassa pääkatu Nevski prospektin varrella. Venäläisen taiteen museoon on 500 m ja kävelymatkan päässä ovat myös Verikirkko ja taidemuseo Eremitaaši. Hotellissa on georgilainen ravintola Phali Hinkali, jossa tarjoillaan aamiainen. Huoneissa on taulu-tv, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja tallelokero. Hotellissa on ilmainen wi-fi. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu hiustenkuivain, tohvelit ja kylpytuotteita. Jokaisessa huoneessa on kirjoituspöytä ja vedenkeitin. Lähimmät metroasemat Gostinyi Dvor ja Nevsky prospekt sijaitsevat 300 - 400 m päässä. Osoite: Nevsky prospekt 32 - 34, Pietari.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voi nousta Pasilassa (29.3.2020 alkaen), Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Pietariin matkustavien tai sieltä lähtevien matkustajien passi- ja tullitarkastukset hoituvat kätevästi junamatkan aikana. Viipuriin saapuvien ja Viipurista lähtevien matkustajien (Venäjän) viranomaistarkastukset tehdään Viipurin asemarakennuksessa.