Jalkapallon EM-kisat Pietariin bussilla matkapaketti | Lähialuematkat

Jalkapallon EM-kisamatka Pietariin 20.-22.6.2021

  • Jalkapallon EM-kisat Pietarissa UEFA Lähialuematkat

Tälle kisamatkalle Pietariin voivat lähteä ne, joilla on pääsylippu Suomi - Belgia -otteluun 21.6. Matkalle ei tarvita viisumia, sillä Fan-ID oikeuttaa matkustamaan rajan yli mennen tullen. Matka taittuu rattoisasti Lähialuematkojen tilausbussilla Helsingistä Vaalimaan kautta Pietariin ja takaisin. Mukana matkalla on paikalliset olot hyvin tunteva matkanjohtaja. Pietarissa suuren urheilujuhlan tunnelma on taattu! 

Bussilla EM-jalkapallo-otteluun Pietariin 20.-22.6.2021

Matkapaketin hintaan 598 € sisältyy

  • Tilausbussilla matkat Helsinki - Pietari - Helsinki
  • 2 yön majoitus Catherine Hotel**** jaetussa kahden hengen huoneessa
  • 2 x hotellin aamiainen
  • Matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
  • Matkapaketin hinta 540 € jos majoittujia 3 samassa huoneessa

Lisäpalvelut

  • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen huoneessa 250 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Lähialuematkojen erityisehtoja tälle matkalle, ks. alla. Matkalle mukaan tarvitaan passi, mutta ei viisumia, sillä FAN-ID oikeuttaa rajan ylitykseen mennen tullen. Jos et ole vielä hankkinut fyysistä FAN-ID-korttia, huolehdi, että sinulla on mukana FAN-ID-numero, sillä saat FAN-ID-korttisi sen perusteella Pietarissa paikan päällä. Muista myös sähköinen ottelulippu

20.-22.6. matkan viimeinen varauspäivä 18.6. 

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Kirill Konovets p. 050 330 96 77 arkisin klo 10 - 14. Jos matkan varaamisessa verkkokaupassa on ongelmia, varaa matka suoraan Kirililtä puhelimitse tai meilitse kirill.konovets@lahialuematkat.fi 

Matkaohjelma

Sunnuntai 20.6.

8.00 Lähtö tilausbussilla Helsingistä taidemuseo Kiasman edestä. Matka taittuu mukavasti, sillä bussi on ilmastoitu ja käytössäsi on jääkaappi ja wc. 

Rajan ylitämme Vaalimaan kautta.

Saavumme Pietariin. Noudamme  FAN ID -kortit matkan varrelta ja menemme hotelliin, jossa majoittuminen. Catherine hotelli sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa.

Ilta vapaa-aikaa.

 

Maanantai 21.6.

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa ja valmistautumista päivän otteluun. Kisojen aikaan hotellimme läheisyydessäkin on kisavieraille todennäköisesti jalkapalloon liittyvää viihdykettä.

Omatoiminen siirtyminen Gazprom Arenalle. Kätevin tapa matkustaa Gazprom Arenalle on käyttää metroa. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellistamme on metroasema Gostinyi Dvor, josta on suora metroyhteys (vihreä linja) Novokrestovskaya -metroasemalle. Novokrestovskaya-asemalta on n. 1,5 km kävelymatka Gazprom Arenalle.

Suomi - Belgia -ottelu 

HUOM! Kisajärjestäjät porrastavat katsojien pääsyn areenalle; löydät sinulle varatun saapumisajan (30 min) saamastasi sähköisestä ottelulipusta. Katsojilta mitataan kuume ja jokainen on velvollinen pitämään maskia. Tutustu huolellisesti kaikkiin  Gazprom Arenan ohjeisiin. 

Ottelun jälkeen paluu hotelliin omatoimisesti.  

 

Tiistai 22.6.

Aamiainen hotellissa.

8.45 lähtö bussilla kohti Suomea.

Paluu Suomeen Vaalimaan kautta. Saapuminen Helsinkiin.  

 

TÄRKEÄÄ TIETOA

Negatiivinen PCR-testitulos vaaditaan

Venäjälle saavuttaessa (myös maarajojen kautta, bussilla) on ulkomaalaisen esitettävä Venäjän rajaviranomaiselle enintään 72 tuntia vanha todistus negatiivisesta Covid-19 PCR-testistä englannin tai venäjänkielisenä. Huomaathan, että todistus koronan sairastamisesta, todistus rokotuksesta tai ennen matkaa tehty vasta-ainetesti eivät kelpaa Venäjän rajaviranomaiselle.

Venäjältä maarajan kautta Suomeen saapuvilta ei vaadita ennakkoon otettua koronatestiä.

FAN-ID

Mikäli olet jo saanut FAN ID kortin postitse, asia on kunnossa. Jos sinulla on pelkkä FAN ID  -vahvistusnumero, noudamme fyysisen kortin Pietarissa tulopäivänä ohjelman mukaan. 
Lisätietoa Uefan sivuilta
Lisätietoa FAN-ID-sivulta 

MATKAEHDOT

Matkaan sovelletaan Lähialuematkojen tälle matkalle määriteltyjä erityisehtoja

MAKSUEHDOT

Matkan kokonaishinta maksetaan heti varauksen yhteydessä.

PERUUTUSEHDOT

- Peruutuskulu on 100 % matkan hinnasta jos varattu matka perutetaan varauksen jälkeen.

Peruutuksesta on ilmoitettava Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd:lle viivytyksettä. Peruutus- tai muutosilmoitus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 9.00 - 17.00) kun Lähialuematkat vastaanottaa tiedon.

Huomaathan, että jos peruutat matkan oman tai matkaseuralaisesi tai lähisukulaisesi sairastumisen vuoksi, ei Lähialuematkat palauta maksamaasi matkan hintaa automaattisesti kokonaisuudessaan, vaikka olisit hankkinut lääkärintodistuksen sairastumisesta. Myös sairastapauksissa sovelletaan em. peruutusehtoja. 

 

ROKOTUKSET JA HYGIENIA

Rokotukset kannattaa hoitaa kuntoon ennen Venäjälle matkustamista. Aina voimassa olevia rokotuksia ovat jäykkäkouristus ja kurkkumätä, joiden lisäksi suositeltavia ovat A-hepatiitti ja polio. Lisätietoja rokotuksista www.rokote.fi. Pidäthän käsihygieniasta huolta ja muista, että Venäjällä vesijohtovettä ei kannata juoda. Pullotettua vettä suositellaan myös hampaiden pesuun.

 

HÄTÄTILANTEET JA SAIRASTUMINEN

Hätätilanteissa ulkomailla turvallisuudesta vastaa kohdemaan viranomainen. Venäjällä yleinen hätänumero on 112 (myös matkapuhelimesta), palohälytys 01, poliisi 02 ja ambulanssi 03. Sairastapauksia varten kannattaa selvittää ennen matkaa oman vakuutusyhtiön mahdolliset sopimussairaalat tai -klinikat matkakohteessa.

 

SUOMEN PÄÄKONSULAATTI PIETARISSA

Preobrazhenskaja pl. 4

191028 St. Petersburg D-194

sanomat.pie@formin.fi

finland.org.ru, facebook.com/FinnishConsulateSPb

Yhteydenotot arkisin klo  08.30 - 16.15 (+7 812) 331 7600

Päivystys virka-ajan ulkopuolella: +358 9 1605 5555

 

PASSIN KATOAMINEN

Passin kadottua tee välittömästi rikos- tai katoamisilmoitus lähimmälle poliisiasemalle.

Pyydä ilmoituksesta tai mahdollisesta tutkintapöytäkirjasta itsellesi kopio. Ilmoitus tai tutkintapöytäkirja on tarpeen myöhemmin haettaessa uutta passia ja mahdollista vakuutuskorvausta, tai jos ilmenee, että kadonnutta passia käytetään väärin. Suomen viranomaiset eivät tee virallisia passien katoamisilmoituksia puhelimitse saatujen ilmoitusten perusteella. Suomen kansalaisena voit hakea uutta passia minkä tahansa Suomen ulkomaanedustuston passinmyöntöpisteestä.

 

Hyvä tietää Pietarista

Pietarin hintatasosta ja ostoksista, tullisäännöistä ym. löydät hyödyllistä tietoa täältä

Catherine Hotels****

Catherine Art Hotel Pietari_Lähialuematkat
Tunnelmallinen ja tyylikäs hotelli Pietari ydinkeskustassa pääkatu Nevski prospektin varrella. Venäläisen taiteen museoon on 500 m ja kävelymatkan päässä ovat myös Verikirkko ja taidemuseo Eremitaaši. Hotellissa on georgilainen ravintola Phali Hinkali, jossa tarjoillaan aamiainen. Huoneissa on taulu-tv, pieni jääkaappi, vedenkeitin ja tallelokero. Hotellissa on ilmainen wi-fi. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu hiustenkuivain, tohvelit ja kylpytuotteita. Jokaisessa huoneessa on kirjoituspöytä ja vedenkeitin. Lähimmät metroasemat Gostinyi Dvor ja Nevsky prospekt sijaitsevat 300 - 400 m päässä. Osoite: Nevsky prospekt 32 - 34, Pietari.