Jokerit pelimatka Pietariin 16.-17.2.2019 | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 15.-16.2. Pietariin

SKA - Jokerit Pietarissa 15.2.2019_Lähialuematkat

Lähde Pietariin kannustamaan Jokerit voittoon! Jännitysottelu SKA - Jokerit pelataan perjantaina 15.2. Pietarin hulppeassa Jääpalatsissa. Liity iloiseen seuraamme valmiiksi järjestetylle matkalle, jossa on mukana Lähialuematkojen oma matkanjohtaja. Valmis paketti sisältää kaiken tarpeellisen ottelulipun mukaan lukien. Hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähde kaverin kanssa tai kokoa isompi seurue mukaan.  

Jokerit pelimatka 15.-16.2. Pietariin 238 €/hlö

Matkapaketin hintaan sisältyy

 • 1 yö hotelli Dostoevskyssä kahden hengen standard-huoneessa
 • Allegro-junamatkat 2. lk Helsinki - Pietari klo 06.20 - 10.47
 • Allegro-junamatkat 2. lk Pietari - Helsinki klo 15.30 - 17.57
 • Hotellin aamiainen
 • Ottelulippu SKA - Jokerit 15.2.
 • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema
 • Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 72 €/hlö
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 20 €/hlö
 • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €
 • Junavuoron vaihto Pietarista klo 20.30 lähtevään paluujunaan 29 €/hlö

Matkan viimeinen varauspäivä on 23.1.2019. Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yeisiä pakettimatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Perjantai 15.2.

5.50 Tapaaminen Lähialuematkojen matkanjohtajan kanssa Allegro-junan lähtölaiturin alkupäässä Helsingin päärautatieasemalla. 

06.20 - 10.47 Helsinki - Pietari Allegro-matka

Pietarissa bussikuljetus asemalta hotelli Dostojevskiin. Majoittuminen ja vapaa-aikaa. 

Omatoiminen siirtyminen Pietarin Jääpalatsiin os. Prospekt Pyatiletok 1. Matka taittuu nopeimmin ja kätevimmin metrolla. Dostojevski-hotellin vieressä on metroasema Dostojevskaja, josta on suora linja (oranssi) Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. 

HUOM! Matkanjohtaja opastaa mielellään metropolettien ostamisessa ja metron käyttämisessä varsinkin jos olet ensikertalainen Pietarissa. Matkanjohtaja on tavattavissa klo 17.30 hotellin aulassa, jossa halukkaat voivat liittyä seuraan ja lähteä yhteiselle metromatkalle Pietariin Jääpalatsiin. 

19.30 - SKA - Jokerit

Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellissa. Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. 

Lauantai 16.2.

Aamiainen hotellissa. 

10.00 - 10.30 Matkanjohtaja on tavattavissa hotellin aulassa. 

12.00 Huoneen luovutus. Huoneen voi luovuttaa jo aamulla jos haluat enemmän vapaa-aikaa kaupungille. Tavarat voit jättää hotelliin säilytykseen kaupungilla oleskelun ajaksi.

13.45 Tapaaminen Lähialuematkojen matkanjohtajan kanssa hotellin aulassa. Kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. 

15.30 - 17.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. 

 

Dostoevsky***

Hotel Dostoevsky standard room.
Siisti perushotelli sijaitsee Vladimirski Passazh -ostoskeskuksen ylemmissä kerroksissa. Tilavissa, lämminsävyisissä huoneissa on internetyhteys ja tallelokero. Hotellissa palvelevat ravintola Dostoevsky ja kirjailijan romaanin päähenkilön mukaan nimetty baari Raskolnikov. Pääkatu Nevski prospektille on matkaa 450 m ja Talvipalatsiin 2,5 km. Hotellin alapuolella on metroasema Vladimirskaja-Dostojevskaja, josta on suora linja Suomen rautatieasemalle. Hotellilla on oma pysäköintialue, sauna, kuntosali sekä neljä kokoustilaa. Lähialuematkojen tähtiluokitus 3***. Osoite: Vladimirskiy prospekt 19.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Viranomaistarkastukset tehdään kätevästi junamatkan aikana junan lähtiessä Helsingistä ja Pietarista. Viipurissa tarkastukset hoidetaan asemarakennuksessa.