Jokerit pelimatka Pietariin 16.-17.2.2019 | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 15.-17.2. Pietariin

SKA - Jokerit Pietarissa 15.2.2019_Lähialuematkat

Lähde Pietariin ja tsemppaa Jokerit voittoon! Tällä viikonloppumatkalla ehdit tutustua keisarien kaupunkiin pintaa syvemmältä. Reissun kohokohta on tietenkin SKA - Jokerit ottelu 15.2. Matkalle on huoleton lähteä sillä olemme koonneet valmiiseen pelimatkapakettiin kaiken tarpeellisen ottelulipun mukaan lukien. Parhaat vinkit Pietarin menomestoista saat Lähialuematkojen omalta matkanjohtajalta paikan päällä. Varmista paikkasi matkalle pian. 

Jokerit pelimatka 15.-17.2. Pietariin 278 €/hlö

Matkapaketin hintaan sisältyy

 • 2 yötä hotelli Moskovassa kahden hengen standard-huoneessa
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Helsinki - Pietari klo 10.00 - 14.27
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Pietari - Helsinki klo 15.30 - 17.57
 • 2 x hotellin aamiainen
 • Ottelulippu SKA - Jokerit 15.2.
 • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema
 • Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 72 €/hlö
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 40 €/hlö
 • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 38 €/aikuinen (lippu 2 pvää voimassa, reittiopastus suomeksi
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 29 €/lapsi 7 - 13 vuotta (lippu 2 pvää voimassa)
 • Sisäänpääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €/hlö
 • Junavuoron vaihto Pietarista klo 20.30 lähtevään paluujunaan 29 €/hlö

Matkan viimeinen varauspäivä on 23.1.2019. Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yeisiä pakettimatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Perjantai 15.2.

9.30 Tapaaminen Lähialuematkojen matkanjohtajan kanssa Allegro-junan lähtölaiturin alkupäässä Helsingin päärautatieasemalla. 

10.00 - 14.27 Allegrolla Helsinki - Pietari 

Pietarissa bussikuljetus asemalta hotelli Moskovaan. Majoittuminen ja vapaa-aikaa. 

Omatoiminen siirtyminen Pietarin Jääpalatsiin os. Prospekt Pyatiletok 1. Matka taittuu nopeimmin ja kätevimmin metrolla. Hotelli Moskovan viereiseltä metroasema Aleksandra Nevskkovolta kulkee suora metrolinja (oranssi) Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. 

HUOM! Matkanjohtaja opastaa mielellään metropolettien ostamisessa ja metron käyttämisessä varsinkin jos olet ensikertalainen Pietarissa. Matkanjohtaja on tavattavissa klo 17.30 hotellin aulassa, jossa halukkaat voivat liittyä seuraan ja lähteä yhteiselle metromatkalle Pietariin Jääpalatsiin. 

19.30 - SKA - Jokerit

Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellissa. Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. 

Lauantai 16.2.

Aamiainen hotellissa. 

10.00 - 10.30 Matkanjohtaja on tavattavissa hotellin aulassa. 

Päivä on vapaa-aikaa kaupungilla.

Pietarin keskusta on täynnä baareja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Käy sushilla, nauti perivenäläisestä ruoasta tai pistäydy kotoisassa irkkupubissa. Käy myös katsomassa SKA:n fanikauppaa, joka sijaitsee Nevski prospektin alkupäässä (talo nro 23).

Suosittelemme hankkimaan Lähialuematkoista matkavarauksen yhteydessä pääsylipun Hop-On-Hop-Off-kaupunkikiertoajelulle. Lippu on voimassa kaksi päivää ja voit nousta bussista pois ja jatkaa matkaa kuinka monta kertaa haluat. Kiinnostaisiko kulttuuri? Osta Lähialuematkoista etukäteen pääsylippu taidemuseo Eremitaasiin ja lähde ihailemaan maailmanluokan taideaarteita. Hop-On-Hop-Off-bussilla pääset suoraan Palatsinaukiolle, jossa Eremitaasikin sijaitsee. Etukäteen ostetulla pääsylipulla Eremitaasiin vältyt pitkiltä kassajonoilta.  

Sunnuntai 17.2.

Aamiainen hotellissa. 

10.00 - 10.30 Matkanjohtaja on tavattavissa hotellin aulassa. 

12.00 Huoneen luovutus. Huoneen voit luovuttaa jo aamulla jos haluat enemmän vapaa-aikaa kaupungille. Tavarat voit jättää hotelliin säilytykseen kaupungilla oleskelun ajaksi.

13.45 Tapaaminen Lähialuematkojen matkanjohtajan kanssa hotellin aulassa. Kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. 

15.30 - 17.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. 

 

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Moskova***

Legendaarinen, suomalaisten suosima hotelli Nevski prospektin itäpäässä Nevajoen rannalla. Tilavien huoneiden varusteluun kuuluu ilmastointi, tallelokero, pieni jääkaappi ja internetyhteys. Joistain huoneista on upea näkymä Nevajoelle ja Aleksanteri Nevskin luostariin ja puistoon. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari-kahvila, olutbaari, italialainen kauneussalonki Everline ja neljä kokoustilaa 20 - 400 henkilölle. Oma pysäköintialue. Metroasema Ploshtshad Aleksandra Nevskogo hotellin alapuolella. Talvipalatsiin on matkaa 4,4 km. Buffet-aamiainen tarjoillaan arkisin klo 7 - 10 ja viikonloppuisin 7.30 - 11. Erityistä: Sopii myös suurille ryhmille.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Viranomaistarkastukset tehdään kätevästi junamatkan aikana junan lähtiessä Helsingistä ja Pietarista. Viipurissa tarkastukset hoidetaan asemarakennuksessa.