Jokerit pelimatka Pietariin 14.-16.9. | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 14.-16.9. Pietariin

KHL-kausi 2019 - 2020 käynnistyy aivan pian. Jokerit kohtaa SKA:n Pietarissa sunnuntaina 15.9. Tällä omatoimisella pelimatkalla ehdit tutustua keisarien Pietariin pintaa syvemmältä.  Matkalle on huoleton lähteä, sillä olemme koonneet valmiiseen pelimatkapakettiin kaiken tarpeellisen, ottelulipun hyvälle paikalle ja perillä kätevät asemakuljetukset. Varmista paikkasi matkalle pian. Menossa mukana myös maailmanmestari Marko "Mörkö" Anttila!

Jokerit pelimatka 14.-16.9. Pietariin 319 €

Matkapaketin hintaan sisältyy

 • 2 yötä hotelli Moskovassa kahden hengen standard-huoneessa
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Helsinki - Pietari klo 11.00 - 14.27
 • Allegro-junamatkat (2. lk) Pietari - Helsinki klo 15.30 - 18.57
 • 2 x hotellin aamiainen
 • Ottelulippu SKA - Jokerit 15.9.
 • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 80 €/hlö
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 70 €
 • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 45 €/aikuinen (lippu 2 pvää voimassa, reittiopastus suomeksi
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 37 €/lapsi 7 - 13 vuotta (lippu 2 pvää voimassa)
 • Sisäänpääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yeisiä pakettimatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Lauantai 14.9.

11.00 Allegro lähtee Helsingin päärautatieasemalta. Kyytiin voit nousta lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Huomaathan, että Allegro ei pysähdy Pasilassa. 

14.27 Allegro saapuu Pietariin Suomen rautatieasemalle (Finljandskij vokzal). Kuljetus asemalta hotelli Moskovaan. Majoittuminen ja vapaa-aikaa. 

Pietarin keskusta on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita, ja englannilla tulee toimeen. Käy sushilla, nauti perivenäläisestä ruoasta tai pistäydy kotoisassa irkkupubissa. Käy myös katsastamassa SKA:n fanikauppaa, joka sijaitsee Nevski prospektin alkupäässä (talo nro 23). 

Pietarin keskustaan ja keskeisiin nähtävyyksiin tutustuu parhaiten Hop-On-Hop-Off-bussikiertoajalulla. Lippu on voimassa kaksi päivää ja voit matkustaa bussilla niin monta kertaa kuin haluat. Voit nousta välillä pois ja jatkaa myöhemmin matkaa. Nappikuulokkeista kuulet reittiselostuksen myös suomeksi. Kunnon kiekkofani harrastaa myös vähän kulttuuria, ja siksi suosittelemme tutustumista yhteen maailman suurimpaan taidemuseoon, Eremitaasiin. Näet miten tsaarit perheineen asuivat menneinä vuosisatoina. Liput bussikiertoajelulle ja Eremitaasiin hankit kätevästi etukäteen Lähialuematkoista samalla kun teet matkavarauksen. 

Sunnuntai 15.9.

Aamiainen hotellissa. Vapaa-aikaa ja valmistautumista illan koitokseen.

Omatoiminen siirtyminen Pietarin Jääpalatsiin os. Prospekt Pyatiletok 1. Matka taittuu nopeimmin ja kätevimmin metrolla. Hotelli Moskovan viereiseltä metroasema Aleksandra Nevskovolta kulkee suora metrolinja (oranssi linja, suuntaan Ulitsa Dybenko) Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. 

17.00 SKA - Jokerit

Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellissa. Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. 

Maanantai 16.9.

Aamiainen hotellissa ja vapaa-aikaa. 

12.00 Huoneen luovutus. Voit luovuttaa huoneen myös jo aamulla jos haluat lähteä kaupungille. Matkatavarat voi jättää hotelliin säilöön siihen asti kun kuljetus rautatatieasemalle lähtee. 

Kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. Aika ilmoitetaan myöhemmin. 

15.30 - 18.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. Aika on kesäaikana sama kuin Suomessa. 

 

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa kaksi peräkkäistä päivää. Ostaessasi lipun verkkokaupassa valitse lipun ensimmäinen voimassaolopäivä. Voit aloittaa kiertoajelun ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maamerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Moskova***

Legendaarinen, suomalaisten suosima hotelli Nevski prospektin itäpäässä Nevajoen rannalla. Tilavien huoneiden varusteluun kuuluu ilmastointi, tallelokero, pieni jääkaappi ja internetyhteys. Joistain huoneista on upea näkymä Nevajoelle ja Aleksanteri Nevskin luostariin ja puistoon. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari-kahvila, olutbaari, italialainen kauneussalonki Everline ja neljä kokoustilaa 20 - 400 henkilölle. Oma pysäköintialue. Metroasema Ploshtshad Aleksandra Nevskogo hotellin alapuolella. Talvipalatsiin on matkaa 4,4 km. Buffet-aamiainen tarjoillaan arkisin klo 7 - 10 ja viikonloppuisin 7.30 - 11. Erityistä: Sopii myös suurille ryhmille.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Viranomaistarkastukset tehdään kätevästi junamatkan aikana junan lähtiessä Helsingistä ja Pietarista. Viipurissa tarkastukset hoidetaan asemarakennuksessa.