Jokerit pelimatka Pietariin 15.-16.9.2019 | Lähialuematkat

Jokerit pelimatka 15.-16.9. Pietariin

Lähde Pietariin kannustamaan Jokerit voittoon! Jännitysottelu SKA - Jokerit pelataan sunnuntaina 15.9. Pietarin hulppeassa Jääpalatsissa. Menossa mukana myös maailmanmestari Marko "Mörkö" Anttila. Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo ja huoleton lähteä. Valmis paketti sisältää kaiken tarpeellisen mukaan lukien ottelulipun hyvälle paikalle katsomoon ja kätevät asemakuljetukset. Hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Kutsu kaveri mukaan ja varmista paikkasi matkalle pian!

Jokerit pelimatka 15.-16.9. Pietariin 259 €

Matkapaketin hintaan sisältyy

  • 1 yö hotelli Moskovassa kahden hengen standard-huoneessa
  • Allegro-junamatkat 2. lk Helsinki - Pietari klo 7.20 - 10.47
  • Allegro-junamatkat 2. lk Pietari - Helsinki 15.30 - 18.57
  • Hotellin aamiainen
  • Ottelulippu SKA - Jokerit 15.9.
  • Kuljetus rautatieasema - hotelli - rautatieasema

Lisäpalvelut

  • Venäjän kertaviisumi 80 €
  • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen hotellihuoneessa 35 €
  • Valmiin viisumin ja passin postitus kotiin 10 €

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat.

Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja  Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin.  Huomaathan, että tarvitset varausta varten seurueesi matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot.

Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt. Saat tarkemmat tiedot viisumin hakua varten varausvahvistuksen yhteydessä. Varmista jo nyt että kaikkien matkustajien passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan jälkeen.

Matkaohjelma

Sunnuntai 15.9.

7.20 Allegro lähtee Helsingin päärautatieasemalta Helsingistä. Junaan voit nousta lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Huomaathan, että Allegro ei pysähdy Pasilassa. 

10.47 Allegro saapuu Suomen asemalle (Finljandskij vokzal) Pietariin. Kuljetus hotelliin, majoittuminen ja vapaa-aikaa. 

Omatoiminen siirtyminen Pietarin Jääpalatsiin os. Prospekt Pyatiletok 1. Matka taittuu nopeimmin ja kätevimmin metrolla. Moskova-hotellin metroasemalta Ploshad Aleksandra Nevskovolta on suora linja Jääpalatsia vastapäätä olevalle Prospekt Bolshevikov -metroasemalle. Metromatka kestää noin 25 min.

17.00 SKA - Jokerit

Pelin jälkeen voitonjuhlat kaupungilla tai hotellissa. Paluu omatoimisesti Jäähallista hotelliin. 

Maanantai 16.9.

Aamiainen hotellissa.  

12.00 Huoneen luovutus. Huoneen voi luovuttaa jo aamulla jos haluat enemmän vapaa-aikaa kaupungille. Tavarat voit jättää hotelliin säilytykseen kaupungilla oleskelun ajaksi.

Kuljetus hotellista Suomen rautatieasemalle. Tarkka aika ilmoitetaan myöhemmin. 

15.30 - 18.57 Allegro Pietari - Helsinki. 

Ajat ovat paikallista aikaa. Kesäaikaan aika Pietarissa on sama kuin Suomessa. 

 

Moskova***

Legendaarinen, suomalaisten suosima hotelli Nevski prospektin itäpäässä Nevajoen rannalla. Tilavien huoneiden varusteluun kuuluu ilmastointi, tallelokero, pieni jääkaappi ja internetyhteys. Joistain huoneista on upea näkymä Nevajoelle ja Aleksanteri Nevskin luostariin ja puistoon. Hotellissa on kaksi ravintolaa, baari-kahvila, olutbaari, italialainen kauneussalonki Everline ja neljä kokoustilaa 20 - 400 henkilölle. Oma pysäköintialue. Metroasema Ploshtshad Aleksandra Nevskogo hotellin alapuolella. Talvipalatsiin on matkaa 4,4 km. Buffet-aamiainen tarjoillaan arkisin klo 7 - 10 ja viikonloppuisin 7.30 - 11. Erityistä: Sopii myös suurille ryhmille.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Viranomaistarkastukset tehdään kätevästi junamatkan aikana junan lähtiessä Helsingistä ja Pietarista. Viipurissa tarkastukset hoidetaan asemarakennuksessa.