Näin räätälöimme ryhmämatkasi | Lähialuematkat

Näin räätälöimme ryhmämatkasi

1. Suunnittele milloin, minne ja minkä kokoisen ryhmän kanssa haluat matkustaa ja lähetä tarjouspyyntö matkasta - Lähialuematkojen kokenut matka-asiantuntija sparraa mielellään.

2. Matka-asiantuntijamme tekee sinulle tarjouksen matkasta. 

3. Tarjouksen hyväksyminen ja matkan ostaminen

a) Ilmoittautumiset ryhmänkerääjälle. Ryhmänkerääjänä voit kerätä itse kaikkien ilmoittautumiset matkalle ja toimittaa matkustajien tiedot edelleen Lähialuematkojen matka-asiantuntijalle. Matkasta voidaan lähettää lasku sinulle tai yhdistyksellesi/yrityksellesi tai voimme lähettää laskut suoraan osallistujille lisämaksusta.  

b) Ilmoittautumiset Lähialuematkojen matka-asiantuntijalle sähköpostitse tai puhelimitse. Jos et ryhmänkerääjänä halua ottaa vastaan ilmoittautumisia niin ryhmäsi jäsenet voivat ilmoittautua matkalle myös suoraan matkaa hoitavalle matka-asiantuntijalle. Matkasta voidaan lähettää lasku sinulle tai yhdistyksellesi/yrityksellesi tai voimme lähettää laskut suoraan osallistujille lisämaksusta.  

c) Verkkokauppa. Matka laitetaan myyntiin Lähialuematkojen verkkokauppaan, josta jokainen matkalle lähtijä käy itse varaamassa ja maksamassa matkapakettinsa. Varaukset verkkokaupassa ilman palvelumaksua. Matkan voi halutessaan ostaa myös Lähialuematkojen toimistossa tai sähköpostitse mikäli verkkoasioiminen ei ole tuttua. Tällöin perimme palvelumaksun 18 €/varaus.  Matka ei näy Lähialuematkojen kotisivulla tai verkkokaupassa ulkopuolisille henkilöille. Sinä ryhmänkerääjänä huolehdit viestinnästä jakamalla osoitelinkkiä haluamillesi henkilöille.

Matkoihin sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja sekä Lähialuematkojen ja palveluntarjoajien erityisehtoja. Tietoa matkaehdoista.

 

Lähialuematkat on tehnyt matkoja Venäjälle ja sen lähialueille jo vuodesta 1991. Asiantuntevan henkilökuntamme kanssa on helppo ja mukava asioida!