Perheen kanssa Pietariin laivalla ilman viisumia | Lähialuematkat

Laivalla Pietariin perheen kanssa alk. 249 €

Lapset Verikirkon edessä Pietarissa_Lähialuematkat

Pietari sopii koko perheelle! Laivamatka on helpoin ja monen mielestä hauskin tapa tutustua Pietariin. Tälle matkalle ette tarvitse viisumia. Viettäkää kaksi rentoa iltaa Princess Anastasialla ja kaksi yötä upouudessa Meiningerin hotellissa Pietarissa. Tämä valmismatka sopii erinomaisesti perheille ja muille seurueille, jotka haluavat majoittua 3 tai 4 hengen huoneeseen. Teillä on aikaa tutustua Pietariin pintaa syvemmältä, joten kannattaa varata liput jo etukäteen kanava- tai bussikiertoajelulle ja taidemuseo Eremitaasiin. Perillä pärjää englannin kielellä. Lähdöt Helsingistä vuoroviikoin keskiviikkoisin ja torstaisin. 

Laivalla Pietariin perheen kanssa

Laiva-hotellipaketin perushintaan alk. 249 sisältyy

 • Laivamatkat 3 tai 4 hengen hytissä Princess Anastasialla Helsinki - Pietari - Helsinki
 • 2 yön majoitus Meinginger-hotellissa (3 tai 4 hengen huoneessa)
 • 2 x buffetaamiainen hotellissa
 • Satama- ja polttoainemaksut
 • Kuljetus satama - hotelli - satama
 • Viisumivapauteen oikeuttava Shuttle-bussilippu satama - keskusta - satama (huom. järjestämme erillisen hotellikuljetuksen)

Lisäpalvelut

 • Buffet-aamiaiset laivalla 13 € / hlö / suunta
 • Buffet-illalliset laivalla 31 € / hlö / suunta
 • Hop-On-Hop-Off-bussikiertoajelu (2 pvän lippu) Perhelippu 115 € ( 2 aikuista, 2 lasta 7 - 13 vuotta)
 • Hop-On-Hop-Off-bussikiertoajelu (2 pvän lippu) Perhelippu 95 € ( 2 aikuista, 1 lapsi 7 - 13 vuotta)
 • Hop-on-hop-off-bussikiertoajelu (2 pvän lippu) 38 €/aikuinen
 • Kanavaristeily 26 € / aikuinen
 • Kanavaristeily 15 € / lapsi 4 - 12 vuotta
 • Pääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 € / hlö (maanantaisin kiinni)

Tutustu valmiiden laiva-hotellipakettien hintoihin ja saatavuuteen verkkokaupassa. Matkapaketti on varattava viimeistään 17 vuorokautta ennen lähtöpäivää. Huomaathan, että yhdessä huoneessa (laiva ja hotelli) voi majoittua 3 tai 4 henkilöä, ei enempää eikä vähempää.  Jos haluatte majoittua 2 hengen huoneisiin (laivassa ja hotellissa), tutustu Kaupunkilomat laivalla Pietariin -pakettiimme. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja laiva-hotellimatkojen erityisehtoja. Tutustu matkaehtoihin. Varausta varten tarvitset kaikilta matkustajilta seuraavat henkilötiedot. Tehtyäsi varauksen verkkokaupassa saat sähköpostiisi heti varausvahvistuksen. Jos viesti liitteineen ei tule, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. 

Matkaohjelma, torstai-lähtö

Lähdöt Helsingistä vuoroviikoin keskiviikkoisin (parittomina viikkoina) ja torstaisin (parillisina viikkoina). 

Päivä 1

15.00 - 18.30 lähtöselvitys St. Peter Linen palvelupisteessä Helsingin Länsiterminaalissa. Raitiovaunulinja 7 kulkee rautatieasemalta Kampin kautta Länsiterminaaliin.

Passintarkastus Länsiterminaalissa. 

19.00 Laiva lähtee kohti Pietaria.

Ilta kuluu rennosti Princess Anastasian palveluista nauttien. Buffet-ruokailuun kannattaa varata liput etukäteen Lähialuematkoista. Hinta on hieman edullisempi, ja varmistatte  paikan ravintolaan. Yli 2-vuotiaat lapset ovat tervetulleita Kids Clubin tiloihin leikkimään, ja koko perhe rentoutuu vaikkapa poreammeen pärskeissä laivan sauna- ja allasosastolla. Beauty KIVACH tarjoaa mani- ja pedikyyrejä ja muita kauneushoitoja sekä hierontaa. 

Päivä 2

9.00  Laiva saapuu Pietarin Morskoi-satamaan. Nauti rauhassa aamiainen laivan buffet-ravintolassa - hytti on käytössäsi klo 11 saakka.

Passintarkastus satamarakennuksessa. Kuljettaja autoineen odottaa seuruettanne satamarakennuksen ulkopuolella passintarkastuksen jälkeen. Kuljetus hotelliin. 

14.00 Majoittuminen Meininger Hotel St Petersburg Nikolskyyn.

Vapaa-aikaa Pietarissa. Hotellin lähistöllä on runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Esimerkiksi pietarilaisten suosima vapaa-ajan viettopaikka Uusi Hollanti -saari ja Jusupovin palatsi sijaitsevat alle 2 km päässä hotellista. Ota hyvät kävelykengät mukaan haluat tutustua Pietarin keskustaan kävellen. Kanavaristeily tai Hop-On-Hop-Off-bussikiertoajelu ovat näppärä tapa tutustua kaupunkiin. Varaa liput etukäteen Lähialuematkoista. Taidemuseo Eremitaasissa pääset ihailemaan taulujen ja patsaiden lisäksi mm. aitoja haarniskoja. Hanki pääsylippu etukäteen Lähialuematkoista niin pääset kassajonon ohi ja säästyt jonottamiselta. 

Päivä 3

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa Pietarissa.

Päivä 4 

Aamiainen hotellissa.

12.00 Huoneen luovutus hotellissa. Matkatavarat voi jättää hotellin säilytykseen jos lähdet aamulla kaupungille. Matkan hintaan sisältyvä autokuljetus hotellista satamaan Lähialuematkojen ilmoittamaan aikaan. 

15.00 - 17.00 Lähtöselvitys laivaan ja passintarkastus. 

18.00 Laiva lähtee kohti Helsinkiä. (lähtöaika klo 19.00 jos lähtöpäiväsi Helsingistä on keskiviikko)

Päivä 5

7.00 Laiva saapuu Länsiterminaaliin Helsingissä. (saapumisaika on klo 8.00 jos lähtöpäiväsi Helsingistä on keskiviikko)

Hyvä tietää

Matkaohjelman ajat ovat paikallista aikaa. Pietarissa on kesäaikaan 25.3. - 28.10.2018  sama aika kuin Suomessa. Lähialuematkat ei vastaa mahdollisista laivayhtiön tekemistä aikataulumuutoksista, joten muista tarkistaa laivan ym. lähtö- ja saapumisajat dokkumenteista, jotka lähetämme sinulle ennen matkalle lähtöä. 

Rahanvaihto. Satamissa Helsingissä, Pietarissa eikä laivalla ole rahanvaihtoa. Pietarin satamassa on pankkiautomaatteja, joista voi nostaa ruplia. Rahanvaihtopisteitä ja pankkeja löytyy kaikkialta Pietarin keskustassa. 

Risteilytietoa

Helsinki lähtö  Pietari saapuminen Pietari lähtö Helsinki saapuminen
Ke klo 19.00 To klo 9.00 La klo 19.00 Su klo 8.00
To klo 19.00 Pe klo 9.00 Su klo 18.00 Ma klo 7.00

Hyteistä

Laivamatkalla majoitutte A-hyttiin, johon voi majoittua 3 tai 4 henkilöä. A-hytissä on ikkuna merelle päin. Hyttien koko on 9 m2 ja ne sijaitsevat kansilla 4 - 6. 

Buffet-ruokailuista

Buffet-ruokailut (seisova pöytä) kannattaa varata Lähialuematkoista samalla kun varaa risteilymatkan. Varmistat paikkasi ravintolan kattauksessa ja saat ateriat hieman edullisemmin kuin paikan päällä. Buffet-päivällisen hintaan sisältyy alkoholittomien juomien lisäksi olutta ja viiniä rajoituksetta. Buffet-kupongit kelpaavat vain Princess´s Garden -ravintolassa. Kupongeilla ei voi maksaa laivan muissa ravintoloissa. Alle 4 v. lapset ruokailevat veloituksetta aikuisen seurassa.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Meininger Hotel Pietari

Meininger Hotel Pietari 4 hengen huone I Lähialuematkat
Erinomainen majoituspaikka perheille, nuoriso- tai koululaisryhmille ja ystäväporukoille. Keväällä 2018 avatussa saksalaisessa Meininger-ketjun hotellissa yhdistyvät hotellin ja hostellin parhaat puolet. Tilavissa huoneissa on oma kylpyhuone ja wc, ilmastointi, taulu-tv ja runsaasti pistorasioita. Hotelli sopii pölyallergiasta kärsiville, sillä kokolattiamattoja tai muita mattoja ei käytetä. Asukkaiden käytössä on ilmainen wifi. Buffet-aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7 - 10.30. Hotelliasukkaiden käytössä on lisäksi yhteinen keittiö sekä pyykinpesu- ja kuivaushuone. Hotellissa on baari, josta saa virvokkeita, myös alkoholijuomia, sekä pieniä ruoka-annoksia. Hotellin sisustus on skandinaavisen raikas ja pelkistetty. Historiallisessa rakennuksessa toimi ennen Nikolain kauppatalo ja emalitehdas, nyt tyylikkäästi kunnostetussa rakennuksessa palvelee mm. Hard Rock Cafe. Rauhallisella, avaralla sisäpihalla on mukava viettää aikaa. Hotelli sijaitsee Pyhän Nikolain kirkon vieressä, Nevski prospektille on matkaa 2,5 km, Spasskaja-metroasemalle 1,6 km, Mariinski-teatteriin 800 m, Jusupovin palatsiin 1,6 km, Jusupovin puistoon ja Rautatiemuseoon 650 m, trendikkääseen Uusi Hollanti -saareen 1,9 km. Hotellin läheisyydessä on runsaasti ravintoloita ja erilaisia kauppoja. Jos tutustut matkakohteeseesi mielelläsi jalkaisin, sopii Meininger sinulle erinomaisesti. Nevski prospektille pääsee suoraan Sadovaja-katua pitkin raitiovaunulla tai taksilla. Osoite: Sadovaya, 62, Pietari 190068, Venäjä

Princess Anastasia

Princess Anastasia Helsinki - Pietari I Lähialuematkat
Princess Anastasialla matkustat Helsingistä Pietariin venäläis-italialaisissa tunnelmissa. Laivassa on monipuoliset palvelut lukuisista ravintoloista tax free -myymälään, kampaajapalveluihin, lasten leikkiosastoon ja saunaan. Buffet-ruokailut nautitaan ravintola The Princess´s Garden:ssa (kansi 7). Muut kahvilat ja baarit: Bake & Coffee, New York City, Funny Rabbit, Night Funny Rabbit, Smoking Bar ja Sport Bar Legend. Laivalla päivystää American Medical Clinicin lääkäri (http://amclinic.com/) korkeatasoisesta musiikki- ja tanssiesityksestä yökerho Columbus Barissa, jossa esiintyvät taiteilijat Italiasta ja St Petersburg Music Hall Ballet Theatre:sta. Laivaan mahtuu n. 2400 matkustajaa. A- ja B-hytit sijaitsevat kansilla 4 - 6.