Junalla Viipuriin | Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipurissa - 1 tai 2 yötä alk. 195 €/hlö

Lähde muistojen Viipuriin! Tutustu Viipurin linnaan, Alvar Aallon kirjastoon ja muihin merkittäviin nähtävyyksiin. Syö hyvin ja tee edulliset ostokset kauppahallissa tai vanhan kaupungin pikkupuodeissa. Suomeksi opastetulla kävelykierroksella kuulet myös Viipurin nykyelämästä. Kesän 2018 matkapäivät on nyt julkaistu, tarkista ja varaa tilaa kalenteriisi. Teemme kaikki käytännän matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Valmiiksi suunnitellulle matkalle on helppo lähteä!

Kaupunkiloma Viipuriin 1 tai 2 yötä alkaen 195 € / hlö

Matkapaketin hintaan sisältyy

  • 2. lk Allegro-junamatka Helsinki - Viipuri
  • 2. lk Allegro-junamatka Viipuri - Helsinki
  • 1 tai 2 yön majoitus hotelli Viipurissa jaetussa kahden hengen huoneessa
  • Hotellin aamiainen

Lisäpalvelut

  • Kertaviisumi 72 €/hlö
  • Opastettu retki pienpanimoravintola Korsiin - pyydä tarjous!
  • Suomeksi opastettu yksityinen kaupunkikierros 110 €
  • Matka-asiakirjojen postitus varaajan osoitteeseen 10 €
  • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö

Matkapakettien hinnat vahvistuvat myöhemmin.

Muista, että passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin hankintaan kaksi viikkoa aikaa. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja Venäjän viisumista. Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Varatessasi matkan verkkokaupassa tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat. 

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Ltd. Russian Tours Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin.

Kesän 2018 matkapäivät

1 yötä / 2 päivää lähdöt2 yötä / 3 päivää lähdöt
27.4. ja 28.4.27.4.
15.6. ja 16.6.15.6.
29.6. ja 30.6.29.6.
20.7. ja 21.7.20.7.
3.8. ja 4.8.3.8.
24.8. ja 25.8.24.8.
14.9. ja 15.9.14.9.
5.10. ja 6.10.5.10.

Allegro

Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu, vaunuosastoilla kärrymyynti ja junan kulkiessa Suomen puolella mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille ja lemmikkien kanssa matkustaville.

Hotelli Viipuri ***

Viipurin kestosuosikkeihin kuuluva hotelli Viipuri sijaitsee keskustassa lähellä rautatieasemaa. Lämminsävyisissä huoneissa on oma kylpyhuone ja wc. Huoneissa ei ole ilmastointia. Hotellin yleisissä tiloissa on langaton internetyhteys. Hotellin vastaanotto on auki läpi vuorokauden ja palveluihin kuuluu ravintola ja kesäterassi. Rakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Uno Ullberg ja se valmistui 1928. Huoneita on 94. Suomalaisten suosima klassikkohotelli joka sopii hyvin ryhmille.

Monrepos´n puisto

Ludwigsteinin hautamuistomerkki Monrepos´n puistossa
Luonnonkaunis Monrepos´n puisto sijaitsee Viipurin Linnasaaren kaupunginosassa muutaman kilometrin päässä vanhasta kaupungista. Puisto sai alkunsa kun Viipurin linnan ylikomendantti Pjotr Aleksejevitš Stupišin alkoi muuttaa vanhan kartanon aluetta englantilaistyyppiseksi maisemapuutarhaksi. Nykyisin n. 161 ha laajuinen alue on puisto- ja luonnonsuojelualue. Alueella on historiallinen Monrepos’n kartano, kahvilakioski, Väinämöistä esittävä patsas, Narkissoksen vesilähde, Neptunuksen temppeli ja Ludwigsteinin suvun vaikuttava hautamuistomerkki (kuvassa). Puistoon on pieni sisäänpääsymaksu. Varaa seurueellesi Lähialuematkoista suomeksi opastettu tutustumisvierailu!

Retki panimoravintola Korsiin

Panimoravintola Kors I Lähialuematkat
Panimoravintola Kors Viipurin kupeessa on oiva vierailukohde. Suomeksi opastetulla retkellä tutustutaan oluenvalmistuksen saloihin ja päästään maistelemaan talon omia oluita. Lähialuematkat tarjoaa kaksi valmista retkiohjelmaa: Panimokierros, johon sisältyy talon omien oluiden maistelu, suolapalana Korsissa itse valmistetut perunalastut. Panimokierros ja ruokailu -retkeemme sisältyy oluenvalmistukseen tutustumisen ja maistiaisten lisäksi kolmen ruokalajin lounas tai päivällinen. Tarjolla on kolme menuta: Slaavilainen kana, Possuvarras ja Alppien kutsu. Matka Viipurista (n. 10 km) Korsiin taittuu mukavasti tila- tai linja-autolla suomea puhuvan paikallisen oppaamme seurassa. Pyydä matka-asiantuntijaltamme tarjous ryhmällesi!

Viipurin Eremitaasi

Viipurin Eremitaaši
Pietarin Eremitaašin sivupiste Viipurissa on vierailun arvoinen taidemuseo. Eremitaašissa voi ihailla Pietarista tuotettuja vaihtuvia näyttelyitä. Uno Ullbergin 1930-luvulla suunnittelemassa entisessä kuvataidekoulussa toimii myös nykyisin lasten taidekoulu. Uusklassismia ja funktionalismia edustava rakennus sijaitsee 1500-luvun lopulla rakennetun Pantsarlahden bastionin päälla, ja sieltä avautuu kaunis maisema Suomenvedenselälle. Pyydä Lähialuematkoilta seurueellesi tarjous suomeksi opastetusta museovierailusta! Museossa voi vierailla myös itsenäisesti.