Golfmatka Pietarin Gorki Golfiin | Lähialuematkat

Golfmatka Gorki Golfiin Pietariin 8.-10.6.

Gorki Golf Klubitalo I Lähialuematkat

Lähde golfbongari Esa Mäkisen asiantuntevassa seurassa golfmatkalle Gorki Golfiin Pietarin kupeeseen. Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema kenttä on Suomen lähialueiden helmi, joka tarjoaa elämyksen kokeneellekin golfarille. Pelipäivän jälkeen nautit korkeatasoisen Klubitalon ja hotellin palveluista. Valmiiksi järjestetylle matkalle on helppo lähteä. Matka taittuu mukavasti vain 3,5 tunnissa Helsingistä Pietariin Allegro-junallla.  Sinulla on loistava tilaisuus tutustua samalla keisarilliseen Pietariin. Varmista paikkasi kesän kiinnostavimmalle golfmatkalle heti!  

Golfmatka Pietariin 8.-10.6.2018

Matkapaketin hintaan 640 € sisältyy

 • Allegro-junamatkat (2. lk) Helsinki - Pietari - Helsinki
 • Majoitus Gorki Golf Resort4* hotelli (1 yö) ja Sokos Palace Bridge5* (1 yö) jaetussa kahden hengen huoneessa
 • Sokos Palace Bridgen kylpylä- ja saunaosaston vapaa käyttö
 • Aamiaiset hotellissa
 • 2 x green fee Gorki Golfissa
 • Illallinen Gorki Golfin Klubitalossa
 • Kuljetukset ohjelman mukaan
 • Matkanjohtaja Esa Mäkisen palvelut koko matkan ajan

Lisämaksulliset palvelut

 • Venäjän ryhmäviisumi 72 €
 • Pääsylippu taidemuseo Eremitaasiin 25 €
 • Pääsylippu Hop-On-Hop-Off-kaupunkikiertoajelulle 29 €
 • Lisäyö 10.-11.6.Palace Bridgessa 135 € jaetussa 2 hengen huoneessa, sis. aamiainen
 • Lisäyö 10.-11.6. Palace Bridgessa 225 € yhden hengen huoneessa, sis. aamiainen

Jos haluat majoittua yhden hengen huoneessa, on kahden yön matkapakettisi hinta 765 €. Matkan vastuullinen järjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Matka toteutetaan, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä. Lähialuematkat pidättää oikeuden pieniin aikataulu- tai ohjelmamuutoksiin. Matkan viimeinen varauspäivä on 3.5. Huomaathan, että myynti voi sulkeutua aiemmin, jos ryhmä täyttyy ennen sitä. Matkan varausmaksu on 75 €/hlö ja se maksetaan varauksen yhteydessä. Tutustu tarkemmin Matkaehtoihin. Lähialuematkat järjestää matkalle ryhmäviisumin. Viisumia varten tarvittavat asiakirjat, lue tästä.  

Matkaohjelma

Perjantai  8.6. 

06.45 Tapaaminen matkanjohtajan kanssa Helsingin päärautatieasemalla Allegron lähtölaiturin päässä.  

7.20 – 10.47 Allegro Helsinki - Pietari. Junaan voi nousta Helsingin lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa.  

Voit nauttia omakustanteisen aamiaisen Bistro Allegrossa ja vaihtaa rahaa junassa kiertävältä rahanvaihtajalta. Viranomaistarkastukset hoituvat kätevästi junamatkan aikana sekä Suomessa että Venäjällä.  

10.47 Saapuminen Pietariin Suomen rautatieasemalle, josta autokuljetus (1,5 h) Gorki Golfiin. 

Majoittuminen Gorki Golfin tasokkaaseen, loppuvuodesta 2017 avattuun hotelliin.  

Kierros golfia.   

19.00 Tervetuliaisillallinen Gorki Gorfin Klubitalossa.  

Ilta vapaa-aikaa Gorki Golfissa. Klubitalossa pääset nauttimaan saunan löylyistä ja nauttimaan takkatulen loisteessa lasillisen ja kertaamaan päivän tapahtumia. Klubitalossa on naisille ja miehille erilliset saunaosastot. 

Lauantai  9.6. 

Aamiainen.  

Kierros golfia.  

Lounas (omakustanteinen) Gorki Golfin Klubitalossa.  

16.00 Kuljetus Gorki Golfista Pietariin (1,5 h). Majoittuminen Sokoksen ylelliseen kylpylähotelli Palace Bridgeen.  

Ilta vapaa-aikaa. Suosittelemme rentoutumista Palace Bridgen ylellisessä kylpylä- ja saunamaailmassa. Vapaita aikoja spa-hoitoihin voit tiedustella paikan päällä. Saunojen ja altaiden käyttö sisältyy matkapaketin hintaan. Muista ottaa uima-asu mukaan.

Vasilin saarella sijaitsevasta Palace Bridgesta pääset kävellen (15 - 20 min.) pääkatu Nevski prospektin alkupäähän jossa näet mm. taidemuseo Eremitaasin mahtavan päärakennuksen, Talvipalatsin. 

Sunnuntai 10.6. 

Aamiainen hotellissa.  

Palace Bridgen kylpylä- ja saunamaailma on edelleen käytettävissäsi. Huoneen luovutus viimeistään klo 12.00. 

Vapaa-aikaa Pietarin historiallisessa keskustassa. Suosittelemme hankkimaan Lähialuematkoista etukäteen pääsyliput taidemuseo Eremitaasiin ja  Hop-On-Hop-Off-kaupunkikiertoajelulle. Etukäteen hankituilla lipuilla Eremitaasiin pääset kätevästi kassajonon ohitse. 

Pietarin historialliseen keskustaan tutustut helposti ja mukavasti kiertoajelubussissa ja kävellen. Huomaathan, että kiertoajelubussista voi nousta välillä pois ja jatkaa matkaa myöhemmin. Lippusi on voimassa koko päivän. Keskusta on täynnä kahviloita, baareja ja ravintoloita. Elegantin teehetken vietät Dom Knigi -kirjakaupan toisessa kerroksessa olevassa kahvilassa. Dom Knigin löydät Nevski prospektilta ns. Singerin talosta.

19.00 Kuljetus Palace Bridgesta Suomen rautatieasemalle. Asemalla on aikaa pistäytyä kahvilassa tai asemaa vastapäätä olevassa marketissa tekemässä viime hetken tuliaisostokset. 

20.30 - 23.57 Allegro Pietari – Helsinki.  

Maanantai 11.6.

Voit halutessasi jatkaa kaupunkilomaasi Pietarissa varaamalla etukäteen (verkkokaupassa) lisäyön hotelli Palace Bridgeen. Tällöin paluupäiväsi  on maanantai 11.6. Lisäyön hintaan sisältyy hotellin ylellinen aamiainen ja sauna- ja kylpyläosaston vapaa käyttö. Huoneen luovutus on viimeistään klo 12.00. Suosittelemme, että pyydät hotellin vastaanottoa tilaamaan taksikuljetuksen rautatieasemalle. (Kuljetus ei sisälly matkapaketin hintaan.) Rautatieasemalla on hyvä olla n. 1,5 h ennen junan lähtöä. Allegro lähtee Pietarista klo 15.30 ja saapuu Helsinkiin klo 18.57. 

Ohjelman ajat ovat paikallista aikaa. (Kesäaikana aika on Pietarissa sama kuin Suomessa.)  

Hyvä tietää

Valuutta: Venäjän valuutta on rupla (RUR). Suosittelemme vaihtamaan pienen määrän ruplia jo Suomessa tai Allegro-junassa matkan aikana. Rahaa vaihtaa esim. FOREX Helsingin päärautatieasemalla Lähialuematkojen toimistoa vastapäätä.  Keskivertomatkailijalla vaihtomäärä on yleensä niin pieni että et juuri häviä etkä voita, vaihdatpa valuutan Suomessa tai paikan päällä. Ruplan kurssi on 1 € = n. 70 ruplaa (helmikuu 2018). Ravintoloissa ja kaupoissa asioi Pietarissa suomalaisittain edullisesti. Luottokorteilla voi yleisesti maksaa Pietarissa, mutta varmista asia etukäteen esim. ravintoloissa. Ruplia voit nostaa kätevästi pankkiautomaateista ja vaihtaa rahanvaihtopisteissä tai pankeissa. Euro ei käy maksuvälineeksi. 

Turvallisuus: Pietari on yhtä turvallinen tai turvaton matkakohde kuin muutkin Euroopan kaupungit. Se on suurkaupunki, joten pidä laukusta ja lompakosta hyvää huolta taskuvarkaiden varalta. Ole myös liikenteessä varovainen.

Suomen tullisäännökset: yli 18-vuotias saa tuoda Venäjältä Suomeen alkoholia (yli 22% väkeviä voi tuoda jos olet yli 20-vuotias). Sallitut määrät ovat: 1 litra väkeviä 40 %:sta alkoholia (esim. Vodka)  TAI 2 litraa aperitiiveja (esim. samppanja, lonkerot tai muut alle 22% alkoholijuomat) + 4 litraa viinejä + 2 laatikkoa olutta (16 litraa) + 1 tupakkakartonki. Määriä ei kannata ylittää sillä siitä seuraa sakkorangaistus.

Allegro

Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu, vaunuosastoilla kärrymyynti ja junan kulkiessa Suomen puolella mahdollisuus vaihtaa valuuttaa. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille ja lemmikkien kanssa matkustaville.

Gorki Golf Resort Hotel****

Gorki Golf tarjoaa korkeatasoista majoitusta 2017 avatussa hotellissa. Hotellissa on 34 eleganttia huonetta. Standard- ja perhehuoneen varustuksiin kuuluu tallelokero, jääkaappi, puhelin, 42 tuuman televisio, langaton internet, hiustenkuivain, kosmetiikkatarvikkeita ja tohvelit. Perhehuoneeseen majoittuu neljä henkilöä (olohuone, parvi), mahdollisuus lisävuoteeseen lapsille. Junior sviitissä ja sviitissä (kuvassa) on kaksi huonetta ja niiden varustukseen kuuluu edellisten lisäksi vedenkeitin ja kapselikeitin. Junior sviitissä lisävuode lapsille mahdollinen. Hotellissa on kokoustila 100 - 130 henkilölle ja maisematerassi upein näkymin golfkentälle. Aamiainen tarjoillaan lähellä sijaitsevassa Klubitalossa.

Sokos Hotel Palace Bridge *****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari, jossa tarjoillaan hotellin runsas buffetaamiainen kuohuviinin kera. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, langaton laajakaistayhteys. Hotellissa on liikuntaesteisille tarkoitettu huone. Ylellinen kylpyläosasto on asiakkaiden vapaasti käytettävissä, spa-hoidot erillisestä tilauksesta. Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi ravintola Sevilla, elämysravintola (ruokailu pimeässä) Dans Le Noir?, EasyFit ja Lady Line, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. HUOM! Hotellin sauna- ja kylpyläosasto on vuosihuollon vuoksi suljettu 9.-20.4.2018 Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista.

Gorki Golf Clubin palvelut

Gorki Golf Klubitalo I Lähialuematkat
Pietarin alueen ainoa championship-tason kenttä avattiin 2015. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Pietarista 1,5 h ajomatkan päässä sijaitsevassa golfkeskuksessa on oma hotelli ja bungaloweja. Alueella on driving range, putti- ja chippigriinit ja kolme harjoitusreikää. Alueella on urheilualue koripalloa, jalkapalloa ja lentopalloa varten ja lasten leikkialue. Tasokkaassa Klubitalossa on tasokas ravintola, viihtyisät seurustelutilat ja tyylikkäät saunaosastot naisille ja miehille.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava, edullinen ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa koko päivän. Lippu on voimassa 3 kk joten et ole sidottu tiettyyn päivään tai kellonaikaan. Voit aloittaa matkan ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maanmerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.