Junamatka Sotshiin Mustallemerelle 2019 | Lähialuematkat

Junalla Sotshiin Mustallemerelle 12. - 19.10.2019

 • Krasnaja Poljana_Lähialuematkat
  Sotshi on Mustanmeren rantakaupunki_Lähialuematkat
  Sotshi_Lähialuematkat
  Krasnaja Poljanan kauniit maisemat_Lähialuematkat

Ekologisen junamatkustamisen ja luontoystävän toivematka. Lähde syyslomalla opastetulle matkalle Mustanmeren subtrooppiselle paratiisivyöhykkeelle. Matkustamme ensin junalla Helsingistä Pietariin, josta matka jatkuu kauniista maisemista ja rauhallisesta matkanteosta nauttien edelleen junalla Sotshiin. Matkalla nautimme Kaukasusvuoriston jylhänkauniista maisemista ja perillä Sotshin kansainvälisen tason palveluista. Pitkä junamatka tuo kiireiseen elämänrytmiin vastapainoa ja rauhaa. Lähde mukaan!

Junalla Sotshiin Mustallemerelle 12. - 19.10.2019

Matkapaketin hintaan alk. 990 € sisältyy

 • Junamatkat Helsinki - Pietari - Sotshi - Moskova - Helsinki 2. lk (yöjunassa 4 hengen makuuhytissä)
 • Majoitus Sotshissa hotelli Zhemtshuzinassa (4*) 2 hengen huoneessa
 • Ohjelman mukaiset aamiaiset ja yksi muu ruokailu päivittäin
 • Opastettu kaupunkikiertoajelu Sotshissa
 • Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan
 • Kuljetukset rautatieasemalta hotelliin ja takaisin
 • Venäjän viisumi EU-kansalaisille

Lisäpalvelut

 • Lisämaksu majoituksesta yhden hengen huoneessa 280 €
 • Lisämaksu majoituksesta 2 hengen junahytissä (1. lk) 420 €
 • Lisämaksu majoituksesta 1 hengen junahytissä 590 €
 • Retki Ahun-vuorelle ja Aguran vesiputoukselle 40 € sis. lounaan
 • Retki Krasnaja Poljanaan ja Olympiakylään 95 € sis. lounaan
 • Lisävuorokausi Moskovassa (4*) 80 €/hlö
 • Kaupunkikierros ja lounas Moskovassa 90 €/hlö

Jos matkustat  3 - 15 vuotiaan lapsen kanssa ja haluat majoittaa hänet lisävuoteeseen kahden aikuisen kanssa 2 hengen hotellihuoneessa (ja 4 hengen makuuhytissä), on lapsen matkapaketin hinta 690 €. Lisätietoa tarvittaessa matkat@lahialuematkat.fi. Matkan viimeinen varauspäivä on 19.9.

Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Lähialuematkat vastaa käytännön matka- ja viisumihankinnasta. Viisumia varten tarvitaan jokaisen matkustajan passi (voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen), 1 passivalokuva, todistus voimassa olevasta matkavakuutuksesta ja matkustajan täyttämä ja allekirjoittama viisumihakemuskaavake. Lähetämme tarkemmat tiedot varausvahvistuksen yhteydessä. 

Matkaohjelma 12. - 19.10.2019

Lauantai 12.10.

Matka Allegro-junalla Helsingistä Pietariin. Junaan voi nousta lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. 

Lounas ja pieni opastettu kaupunkikierros Pietarissa.

20.13 Lähtö junalla kohti Sotshia. 

Sunnuntai 13.10. 


Leppoisaa matkantekoa junassa maisemia ihaillen. Ruokailut junassa. 

Maanantai 14.10. 


9.23 Junamme saapuu Sotshiin. 

Aamiainen.

Kiertoajelu kaupungilla.

Majoittuminen hotelliin.

Tiistai 15.10. 


Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa Sotshissa tai lisämaksullinen retki Ahun-vuorelle ja Aguran vesiputouksille. Retkelle osallistujille lounas kaukasialaisessa ravintolassa retkipäivän aikana. Retken hinta on 40 €/hlö, ja se pitää varata etukäteen samalla kun tekee matkavarauksen.

Sotshissa omatoimisesti vapaa-aikaa viettävien ruokailu omassa hotellissa. 

Keskiviikko 16.10. 


Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa Sotshissa tai lisämaksullinen kokopäiväretki Kaukasus-vuoristoon Krasnaja Poljanaan ja Olympiapuistoon. Retkelle osallistujille lounas retkipäivän aikana. Retken hinta on 95 €.

Vapaa-aikaa Sotshissa viettävien ruokailu hotellissa. 

Torstai 17.10. 


Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa. Hotellihuoneet käytössä iltaan asti.

Kuljetus rautatieasemalle.

20.19 Premium-juna Sotshista kohti Moskovaa lähtee.

Perjantai 18.10.

Junassa aamiainen ja lounas.

20.15 juna saapuu Moskovaan.

Kävely Kazanin asemalta Oktjabrsky asemalle (250 m).

23.10 Tolstoi-juna kohti Helsinkiä lähtee. Nautimme iltapalan junassa. 

Lauantai 19.10.


13.30 Tolstoi-juna saapuu Helsinkiin.

 

 

 

Retki Ahun-vuorelle ja Agura-vesiputouksille

Agura vesiputous Sotshin luonnonpuistossa.
Subtrooppisella illmastovyöhykkeellä sijaitsevan Sotshin kauniiseen luontoon tutustumme retkellämme Ahun-vuorelle ja Aguran vesiputouksille. Reilun kymmenen kilometrin matka serpentiinimäisesti kiemurtelevaa vuoristotietä pitkin palkitsee vierailijansa. Sotshin kansallispuiston alueella Agura- ja Hosta-jokien välissä sijaitsevan Ahun-vuoriston huippu kohoaa 663 m merenpinnan yläpuolelle. Kirkkaalla säällä Ahunin näkötornista avautuu upea panoraama Sotshin kaupunkiin ja läntiseen Kaukasusvuoristoon. Kansallispuiston alueella on 33 vesiputousta.

Retki Krasnaja Poljanaan ja Olympiakylään

Krasnaja Poljana Sotshissa Venäjällä_Lähialuematkat
Kaukasusvuoriston jylhissä maisemissa sijaitseva hiihto- ja vapaa-ajan keskus Krasnaja Poljana (= punainen aho) on vierailun arvoinen upeiden vuoristomaisemien ympäristöön rakennettu urheilukeskusten suuralue ja korkeatasoinen lomakaupunki kuvankauniin vuoristoreitin varrella. Sotshiin kuuluva Krasnaja Poljana tuli tutuksi 2014 Sotshin olympialaisten yhteydessä. Vierailemme myös Olympiakylässä ja näemme olympialaisten tärkeimpiä seremonia- ja suorituspaikkoja.

Zhemtshuzina Grand Hotel****

Mustanmeren rannalla sijaitsevaan, hyvätasoiseen hotelliin kuuluu yksityisranta ja lämmin, merivedellä täytetty ulkoallas sekä tenniskenttiä. Zhemtshuzinan (= helmi) palveluihin kuuluu 8 ravintolaa, 4 baaria ja iltaisin on tarjolla viihde-esityksiä. Hotellissa on 19 kerrosta, ja kaikissa sen viihtyisästi sisustetuissa huoneissa on parveke ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Kaikissa huoneissa on jääkaappi, kaapelitelevisio ja oma kylpyhuone. Hotelli tarjoaa erilaisia vesiurheilupalveluita. Lapsia varten on vesiliukumäkiä. Ravintoloissa ja uima-altaan vieressä sijaitsevalla terassilla tarjotaan eurooppalaisia, kaukasialaisia ja Kubanin alueen ruokia. Hotellikompleksiin kuuluu myös amerikkalainen diner-ravintola ja 2 yökerhoa. Sotshin pääpromenadille on kävelymatka, ja sieltä löytyy monia kauppoja ja ravintoloita. Hotellin osoite: Ulitsa Tchernomorskaya 3, 354002 Sotshi, Venäjä