Tilausmatkat ryhmille | Lähialuematkat

Tilausmatkat ryhmille

Oletko yhdistyksen tai seuran matkavastaava? Tai haluat koota tuttavapiiristä, työkavereista tai sukulaisista oman matkaseurueen ja lähteä yhdessä reissuun? Ota yhteyttä ja suunnittele kokeneen matka-asiantuntijamme kanssa ikimuistoinen ryhmämatka! Hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestanne, joten teidän ei tarvitse huolehtia käytännön asioista.  Aloita matkan suunnittelu ja ryhmä kokoaminen jo muutamaa kuukautta, jopa vuotta ennen matkalle lähtöä. Tarjolla Pietari, Moskova, Viipuri, Trans-Siperian ja Trans-Mongolian junamatkat sekä kaunis Georgia Etelä-Kaukasiassa. Pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi matkat@lahialuematkat.fi

 

 

Pietari on lyhyen junamatkan päässä.

Kokousmatkat Pietariin junalla

Kokous-, seminaari- ja asiakasmatkat yrityksille, yhdistyksille ja seuroille. Matka Pietariin taittuu nopeasti junalla. Toteutamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt sekä oheisohjelmat Lähialuematkojen taattuun laatuun niin pienille kuin suurille ryhmille. Tutustu ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Konyok Gorbunov Mariinskin teatterissa

Kulttuurimatkat Pietariin

Pietari on kulttuurista kiinnostuneen unelmakohde. Ryhmän kanssa on helppo ja turvallista matkustaa niin junalla, laivalla kuin linja-autollakin. Suomea puhuvan paikallisen ammattioppaan seurassa seurueesi saa matkasta kaiken irti. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisemmin retket, majoituksen ja muut palvelut saa. Katso matkavinkit ja pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi.
 

Lue lisää

Kul Sharif moskeija Kazan Tatarstan Venäjä Lähialuematkat

Kiehtova Kazan, Tatarstan

Tatarstanin tasavalta ja sen pääkaupunki Kazan 800 km Moskovasta itään on oiva matkakohde jos olet nähnyt jo Pietarin, Moskovan ja Viipurin. Suunnittele Lähialuematkojen kokeneen matka-asiantuntija suunnittelee ryhmällesi mielenkiintoisen matkaohjelman. Kazaniin matkustetaan junalla tai lentäen Pietarin tai Moskovan kautta. Pyydä tarjous ryhmämatkasta!
 

Lue lisää

Dostojevskin Pietari

Dostojevskin Pietari

Maailmankirjallisuuden klassikoiden ja venäläisen kulttuurin ystävän toivematka. Tutustu suomea puhuvan ammattioppaan kanssa Fjodor Dostojevskin kotiin ja kirjailijalle muihin tärkeisiin kohteisiin Pietarissa. Tutustu matkaohjelmaan ja pyydä min. 6 hengen seurueellesi tarjous. 

Lue lisää

Lasten kanssa Pietariin

Pietarissa viihtyvät myös lapset ja nuoriso. Museoihin ja taideaarteisiin tutustuminen on kulttuurikasvatusta parhaimmillaan.  Suunnittele kanssamme luokkaretki tai leirikoulu tai lähde tuttavaperheen kanssa reissuun. Pietariin on helppo matkustaa yön yli viisumivapaasti laivalla tai muutamassa tunnissa junalla. Pyydä tarjous min. 6 hengen seurueellesi.

Lue lisää

Tilausmatkat Viipuriin ryhmille

Järjestä hauska ryhmämatka Viipuriin! Suunnittele kanssamme juuri teitä kiinnostava ohjelma  - opastetut retket Viipurin linnaan ja vanhaan kaupunkiin, Alvar Aallon kirjastoon ja Eremitaasin taidenäyttelyyn. Tarjolla retki tsekkityyliseen olutpanimoon, kansantanssiesitys ja ravintola Espilän ihana interiööri. Pyydä matkatarjous!

Lue lisää

Gorki Golfin upea päärakennus I Lähialuematkat

Golfia Pietarissa - Gorki Golf Club

Word of Leading Golf -ketjuun kuuluvassa Gorki Golf Klubissa pelaat skotlantilaistyyppisellä inland links -kentällä ja nautit korkeatasoisen Klubitalon saunasta ja ravintolapalveluista. Majoitu Gorki Golfin omaan hotelliin tai Pietarin keskustaan. Hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt vähintään 6 hengen seurueellesi. Pyydä tarjous!

Lue lisää

Punainen tori Moskovassa.

Junalla mahtavaan Moskovaan

Lähde mahtavaan Moskovaan. Pyydä tarjous min. 6 hlön ryhmämatkasta, johon sisältyy junamatkat Helsinki - Moskova - Helsinki, perillä laadukas hotellimajoitus aamiaisineen ja haluamasi opastetut retket, ruokailut ja muut oheispalvelut. Suosittelemme Tretjakovin galleriaa, Pushkinin taidemuseota ja kaupunkikiertoajelua. 

Lue lisää

Trans-Mongolian ja Trans-Siperian junamatkat

Tee irtiotto arjesta ja matkaa junalla Helsingistä Venäjän halki Vladivostokiin tai Mongolian kautta Pekingiin. Anna maisemien vaihtua ja ajantajun kadota. Järjestämme junaliput, viisumit, majoituksen ja ikimuistoiset retket matkan varrella esim. Kazaniin, Baikalin rannalle Irkutskiin tai Mongoliaan. Pyydä tarjous min. 4 hlön ryhmällesi.
 

Lue lisää

Sympaattiset matushkanuket

Ryhmänkeräämisestä hauska harrastus

Matkustamisesta mukava ja hyödyllinen harrastus. Ryhmänkerääjä kokoaa matkaseurueen omasta harrastus- tai yhdistystoiminnasta tai muista verkostoistaan ja suunnittelee kanssamme mieleisensä matkaohjelman.  Oma matkapaketti reilulla alennuksella tai ilmaiseksi. Lähialuematkat vastaa kaikista matka- ja viisumijärjestelyistä. Ryhmänkerääjä saa myös muita tuntuvia etuja. 

 

Lue lisää

Pyydä ryhmämatkastasi tarjous

Yhteystiedot

Viesti