Kokousmatkat Pietariin | Lähialuematkat

Kokousmatkat Pietariin junalla

 • Pietari on puistojen kaupunki.

Järjestä kokous-, seminaari- tai asiakasmatka Pietariin. Matka taittuu nopeasti ja mukavasti junalla.  Sinulle vastuutettu, kokenut matka-asiantuntijamme huolehtii majoituksen, mielenkiintoisen oheisohjelman ja viisumeiden järjestämisen alusta loppuun. Hoidamme ammattitaidolla niin pienten kuin suurten ryhmien matkajärjestelyt, VIP-ryhmien erikoisohjelmat ja mielenkiintoista iltaohjelmaa. Junamatka Helsingistä Pietariin taittuu Allegrolla 3,5 tunnissa. Päivittäin neljä lähtöä ympäri vuoden.

Suunnittele matkaohjelma

Peruspalvelut

 • Allegro-junamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki
 • Hotellimajoitus Pietarissa (3 - 5 tähden hotellit)
 • Kokoustilat ja tarjoilut
 • Kuljetukset paikan päällä
 • Suomea tai englantia puhuvan paikallisen ammattioppaan palvelut

Lisäpalvelut

 • Suomeksi tai englanniksi opastetut retket esim. Eremitaasiin, Vodkamuseoon, Venäläisen taiteen museoon, Faberge-museoon, Pietarhoviin
 • Liput ja kuljetukset Mariinskin ja Mihailovskin baletti- ja oopperateatteriin
 • Liput ja kuljetukset KHL-jääkiekko-otteluihin
 • Golf-teema: golf-simulaattori Pietarissa, golfkeskus Gorki Golf lähellä Pietaria
 • Lounaat ja illalliset
 • Venäjän kertaviisumi 75 € (ryhmäviisumi vähintään 5 hengen ryhmälle Suomen kansalaisia)
 • Venäjän kertaviisumi 80 € (henkilökohtainen viisumi)

Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkoihin sovelletaan yleisiä matkapakettiehtoja ja matkakohtaisia erityisehtoja, jotka liittyvät esimerkiksi rautatieyhtiön ja hotellien sekä muiden palveluntarjoajien erityisehtoihin. Tutustu yleisiin matkaehtoihin.

Lähdöt

KulkuneuvoLähdöt Reitti
Allegro-juna4 lähtöä päivittäin ympäri vuoden Junan pysähdyspaikat: Helsingin päärautatieasema, Tikkurila, Lahti, Kouvola ja Vainikkala

Fabergé-museo

Sininen sali Fabergé-museossa.
Pietarin Fabergé-museo esittelee maailmankuulun pietarilaisen kultasepän Carl Fabergén (1846 - 1920) tuotantoa. Fabergé oli tunnettu 1700-luvun ranskalaisilta kultasepiltä oppimastaan tavasta työstää emali läpikuultavaksi. Fabergé toimi tsaari Aleksanteri III:n ja Nikolai II:n hovihankkijana ja hänet tunnetaan erityisesti tsaariperheelle tehdyistä ylellisistä pääsiäismunista. Fabergén palveluksessa oli useita suomalaisia koruseppiä ja kellontekijöitä. Museo on hankkinut ympäri maailmaa levinneitä Fabergén luomuksia vuosien ajan takaisin Venäjälle. Yhteensä 50:stä tsaarien valmistuttamista pääsiäismunista yhdeksän on nähtävillä museossa. Museo sijaitsee 1700-luvulla rakennetussa upeassa Shuvalovin palatsissa Fontankan rantakadulla lähellä Nevski prospektia.

Golfia Pietarissa

Gorki Golf Academy
Vie ryhmäsi pelaamaan golfia Pietarin Gorki Golf Clubille tai järjestä parin tunnin sessio golfsimulaattorissa Indoor Gorki Golf Academyssa. Pienseurueille ja n. 20 hengen ryhmille sopiva golfsimulaattori- ja kokoustila sijaitsee hotelli Sokos Palace Bridgen kiinteistössä Vasilin saarella Pietarin keskustassa. Gorki Golf Academy sopii erinomaisesti esim. tiimi- tai kokouspäivän oheisohjelmaksi. Kansainväliseen World of Leading Golf -ryhmään kuuluva, Lassi-Pekka Tilanderin suunnittelema 18 reiän golfrata sijaitsee 1,5 h ajomatkan päässä Pietarin keskustasta. Gorki Golf -golfkeskus tarjoaa erinomaiset olosuhteet pelaamiseen ja viihtymiseen hyvinvarustellulla klubitalolla. Varaukset, kuljetukset, ruokailut ja muut oheisohjelmat Lähialuematkoista.

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Venäläisen taiteen museo

Venäläisen taiteen museo Pietarissa on maailman suurin venäläisen taiteen museo. Sen vanhimmat esineet ovat 900-luvulta ja kokoelmissa on yhteensä 400 000 näyttelyesinettä. Museo perustettiin huhtikuussa 1895 Nikolai II:n käskystä taiteen, kulttuurin ja historian museoksi. Nykyisin neljässä eri rakennuksessa toimivan museon päärakennus on italialaisen Carlo Rossin suunnittelema, alunperin suuriruhtinas Mihail Palvovitšin yksityisasunnoksi rakennettu empiretyylinen palatsi. Venäläisen taiteen museossa on mm. Andrei Rublevin ikoneita, Aivazovskin meriaiheisia teoksia, peredvizhnikien maalauksia sekä mittava venäläisen avantgarden kokoelma, mm. Kasimir Malevitšin kuuluisa Musta neliö. Runoilija Aleksander Pušhkinin patsas toivottaa vieraat tervetulleeksi museeoon päärakennuksen edessä.

Vodkamuseo

TripAdviserin arvion mukaan "ehkä maailman nopein museo". Pietarin vodkamuseossa saat vastauksen kysymyksiin missä ja milloin vodka on keksitty, miten vodkaa juodaan ja mikä merkitys syömisellä on vodkan nauttimisessa. Vodkaan liittyy paljon ikivanhoja perinteitä. Museossa tutustut satoihin vodkamerkkeihin ja saat muutaman maistiaisen sisältyen pääsylipun hintaan.

Angleterre*****

Edustava, eleganssia henkivä Angleterre on Pietarin vanhimpia ja kuuluisimpia hotelleja. Sen sijainti on erinomainen hotelli Astorian vieressä Iisakin aukiolla. Useimmista huoneista on upea näköala Iisakin kirkolle. Hotellissa on kolme korkeatasoista ravintolaa, kuntosali, kylpyläosasto ja kokoustilat 20 - 200 henkilölle. Nevski prospektille on 600 m ja Talvipalatsiin 900 m. Metroasema Admiralteyskaya 500 m. Osoite: Ul. Malaya Morskaya 24, Pietari

Crowne Plaza St. Petersburg - Ligovsky****

Tyylikäs, tunnelmallinen hotelli pääkatu Nevski prospektin välittömässä läheisyydessä. Klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on wifi. Hotellin palveluihin kuuluu mm. kuntosali, raha-automaatti ja kokoustiloja max 100 henkilölle. Ravintola Olivetto tarjoaa välimerellisiä makuja. Hotellin vastaanotto on auki 24/7. Erinomainen sijainti Galleria-ostoskeskuksen (300 m) ja metroasema Ploshad Vosstanya (400 m) lähellä. Eremitaasiin on matkaa 2,8 km. Osoite: Ligovsky prospekt 61, Pietari.

Original Sokos Hotel Olympia Garden****

Tasokas ja kodikas hotelli puiston laidalla Moskovski prospektin varrella n. 3 km päässä pääkatu Nevski prospektilta. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilmastointi ja langaton internetyhteys. Hotellissa palvelee tyylikäs ruokaravintola Mr Grön ja rento Sports Bar. Elävä tuli takassa tuo julkisiin tiloihin tunnelmaa. Hotellissa on huone liikuntaesteisille, sauna, oma pysäköintialue ja runsaasti kokoustiloja. Buffet-aamiainen arkisin klo 7 - 10.30 ja viikonloppuisin klo 7 - 11. Hotellin lähistöllä on runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Lähin metroasema Tehcnologicheskii Institut on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Osoite: Batayskiy pereulok 3A.

Park Inn by Radisson Nevsky****

Standard-huone Park Inn by Radisson Nevsky****
Moderni ja tyylikäs hotelli pääkatu Nevski prospektin välittömässä läheisyydessä Pietarin sydämessä. Värikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilmastointi ja taulu-tv. Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu hiustenkuivain. Hotellissa on ilmainen wifi. Hotellissa on hyvin varusteltu kuntosali ja sen vastaanotto on auki 24/7. Baari-ravintola Paulanerissa tarjoillaan saksalaistyyppistä ruokaa ja saksalaisia erikoisoluita. Sijainti: metroasema Ploschad Vosstaniya 300 m, Verikirkko 2,3 km ja Eremitaasi 3 km. Osoite: Goncharnaya ul. 4A, Pietari.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge*****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari, jossa tarjoillaan hotellin runsas buffetaamiainen kuohuviinin kera. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, langaton laajakaistayhteys. Hotellissa on liikuntaesteisille tarkoitettu huone. Ylellinen kylpyläosasto on asiakkaiden vapaasti käytettävissä, spa-hoidot erillisestä tilauksesta. Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi ravintola Sevilla, elämysravintola (ruokailu pimeässä) Dans Le Noir?, Palace Bridge Wellnes Club, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista. Kylpyläosasto on suljettu vuosihuollon ajan 6.-17.4.2020.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voi nousta Pasilassa, Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Pietariin matkustavien tai sieltä lähtevien matkustajien passi- ja tullitarkastukset hoituvat kätevästi junamatkan aikana. Viipuriin saapuvien ja Viipurista lähtevien matkustajien (Venäjän) viranomaistarkastukset tehdään Viipurin asemarakennuksessa.