Erityisehdot Pikkujoulumatka Viipuriin 17.-18.11.2018 | Lähialuematkat

Erityisehdot Pikkujoulumatka Viipuriin 17.-18.11.2018

Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkojen erityisehdot seuramatkoille 

Seuramatkalla tarkoitetaan matkaa, jolla on mukana Lähialuematkojen oma tai sen palkkaama matkanjohtaja. Seuraavat Lähialuematkojen erityisehdot koskevat seuramatkoja mikäli tiettyä matkaa koskevia,  matkakohtaisia erityisehtoja,  ei ole ilmoitettu kyseisen matkapakettikuvauksen yhteydessä. 

Sopimuksen syntyminen 

Asiakasta sitova sopimus syntyy kun tämä maksaa Lähialuematkojen määräämän ensimmäisen maksusuorituksen viimeistään eräpäivänä. Viipurin pikkujoulumatkan varausmaksu on 75 €/hlö. 

Maksuehdot

Jos asiakas varaa matkan yli 45 vrk ennen lähtöä, pitää varaamisen yhteydessä maksaa varausmaksu 75 €/hlö. Varausmaksun suuruus voi vaihdella matkasta riippuen. Lähialuematkat ilmoittaa varausmaksun suuruuden matkakuvauksen yhteydessä.  Loppusuoritus on maksettava viimeistään 45 vrk ennen matkalle lähtöä. Jos matka varataan 45 vrk tai lähempänä lähtöä, pitää matka maksaa kokonaisuudessaan varauksen teon yhteydessä. 

Asiakkaan maksaessa matkan American Express-,  Diners Club-, Visa (Nets)- tai MasterCard (Nets) -kortilla peritään 2% maksutapalisä kokonaissummasta. 

Peruutusehdot

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin Lähialuematkat perii peruutusmaksua seuraavasti:

a) 18 €/hlö palvelumaksu kun matka peruutetaan viimeistään 45 vrk ennen lähtöä 

b) Varausmaksu 75 €/hlö tai kyseistä matkapakettia koskeva, matkakuvauksen yhteydessä ilmoitettu varausmaksu, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vrk mutta viimeistään 21 vrk ennen matkan alkamista.  

c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista

d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vrk mutta viimeistään 3 vrk ennen matkan alkamista

e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista

Peruutuksesta on ilmoitettava Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd:lle viivytyksettä. Matkan peruutusajankohdaksi katsotaan se ajankohta, jolloin Lähialuematkat Russian Tours saa tiedon peruutuksesta. Huomaathan, että jos peruutat matkan oman tai matkaseuralaisesi tai lähisukuaisesi sairastumisen vuoksi, ei Lähialuematkat palauta matkan hintaa vaikka olisit hankkinut lääkärintodistuksen sairastumisesta. Myös sairastapauksissa sovelletaan em. peruutusehtoja. Suosittelemme tämän vuoksi asiakkaitamme ottamaan matkavakuutuksen, johon sisältyy matkan peruutusturva. 

Matka toteutuu kun matkalle on vähintään 15 ilmoittautunutta. Mikäli matkalle ilmoittautuneita ei ole riittävästi, on matkanjärjestäjällä oikeus peruuttaa matka viimeistään 19 vrk ennen lähtöä. Lähialuematkat Oy Russian Tours Ltd. pidättää oikeuden muutoksiin matkaohjelmissa sekä oikeuden peruuttaa retkiä matkakohteessa liian pienen osallistujamäärän vuoksi.

Viisumin peruutusehdot

Kun viisumihakemus on toimitettu Lähialuematkoihin viisumi- tai puoltokäsittelyyn, sitä ei voi perua tai muuttaa ilman peruutus- tai muutoskuluja. Peruutuskulu on 100 % viisumin kokonaishinnasta.
Lähialuematkat - Oy Russian Tours Ltd ei vastaa Venäjän konsulaatin tai sisäministeriön tekemistä hinnanmuutoksista, eikä viisumisäännösten muuttumisesta aiheutuvista kustannuksista. Hinnat esitetään sitoumuksetta.

Asiakkaan vastuut ja oikeudet

Asiakkaan on ilmoitettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa matkan tilauksen yhteydessä. Kaikista matkustajista pitää ilmoittaa etunimi ja sukunimi samassa muodossa kuin ne on kirjoitettu passiin. 

Asiakkaan pitää tarkistaa saamastaan varausvahvistuksesta varaamiensa palvelujen ja antamiensa henkilötietojen oikeellisuus ja ottaa välittömästi yhteyttä Lähialuematkoihin, mikäli ne eivät vastaa sovittua.

Matkustajalla on Yleisten matkapakettiehtojen mukainen oikeus muuttaa varauksessa olevia matkustajatietoja tai luovuttaa sopimukseen perustuvat oikeutensa henkilölle, joka täyttää mahdolliset matkalle osallistumista koskevat ehdot. Luovutuksesta tai tietojen muutoksesta on ilmoitettava välittömästi Lähialuematkoihin, joka selvittää palveluntuottajalta (esim. lentoyhtiö, rautatieyhtiö, hotelli) onko muutoksen tekeminen mahdollista ja millä ehdoilla.