Tietosuojaseloste | Lähialuematkat

Tietosuojaseloste

Tietosuoja Lähialuematkoissa 

EU:n tietosuoja-asetusta aletaan soveltaa 25.5.2018 alkaen kaikissa EU-maissa. Myös me Lähialuematkoissa sitoudumme noudattamaan asetusta. Henkilötietosi kuuluvat sinulle, ja meille on ensiarvoisen tärkeää pitää niistä hyvää huolta. Haluamme, että voit olla varma siitä, että asiakkaanamme henkilötietosi ovat turvassa, ymmärrät mihin tarkoituksiin ja kuinka käytämme tietojasi ja mitkä oikeudet sinulla on niiden suhteen. Keräämme, käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle parasta ja luottamuksesi arvoista palvelua. Lisäksi saat meiltä tietoa ajankohtaisista matkoista ja  ajan tasaista tietoa viranomaisten muuttuvista viisumimääräyksistä.
 

Henkilötietojen hankinta ja käsittely

Oy Paction Ltd. / Lähialuematkat on rekisterinpitäjä, joka käyttää henkilötietojasi ostamiesi matka- ja viisumipalveluiden varaamiseen, tiedottamiseen, tilastointiin ja markkinointiviestintään. Asiakkaanamme tai markkinointiviestintämme vastaanottajana sinua kutsutaan tietosuojalainsäädännön mukaan rekisteröidyksi. Henkilötietojen käsittely perustuu rekisteröityjen suostumukseen, sopimukseen tai laissa määriteltyyn muuhun perusteeseen. Henkilötietojen säilyttäminen ja käsittely ovat osa palveluiden tuottamista ja takaavat myös mahdollisen yhteistyön viranomaisten ja muiden lakia valvovien tahojen kanssa. Tietoja ei luovuteta asiaankuulumattomille tahoille. Lähialuematkat huolehtii oman henkilöstönsä koluttamisesta tietosuoja-asetuksen vaatimiin määräyksiin. Henkilötietoja käsitellään vain perustellun käyttötarkoituksen johdosta, ja vain siinä määrin ja niin kauan kuin se on käyttötarkoituksen ja viranomaismääräysten kannalta tarpeellista. 

Lähialuematkojen henkilörekisterit

Jos olet Lähialuematkojen matka- tai viisumipalvelun asiakas tai saat meiltä markkinointiviestintää, esimerkiksi sähköisen uutiskirjeemme, on sinusta tietoa asiakas- tai markkinointirekisterissämme.  Selosteissa kerromme millä perusteella käytämme henkilötietojasi, mitä tietoja tarvitsemme  esimerkiksi matka- tai viisumitilauksen tekemiseksi tai mitä tietoja markkinointirekisterimme sisältää. Sinulla on myös oikeus pyytää selvitys mitä tietoa Lähialuematkoilla on sinusta itsestäsi.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti

Tutustu ohessa ajan tasaisiin rekisteriselosteisiimme. Niistä näet millaisia tietoa asiakas- ja markkinointirekisterimme sisältävät ja miten käsittelemme henkilötietoja. 

Asiakasrekisteri, matkapalvelu

Asiakasrekisteri, viisumipalvelut

Asiakasrekisteri, viisumipalvelu - Venäjän viisumit 

Markkinointirekisteri, matka- ja viisumipalvelu

 

 

 

Rekisterinpitäjä
Oy Paction Ltd. Lähialuematkat
Y-tunnus 1470024-3
Kilpailu- ja kuluttajaviraston rekisterinumero 432/01/MjMv
Vuorimiehenkatu 3, 00140 HELSINKI
Yhteystiedot: p. +358 9 6689 5730, sp. info@lahialuematkat.fi