Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematka Moskovaan 10.-13.10.2019

Opastettu taidematka kiehtovaan Moskovaan. Matkapaketin hintaan 829 € sisältyy meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Budapest-hotellissa, retket Kremliin, taidemuseo IRRI:in, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon, matkanjohtajan ja paikallisen oppaan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €. Varaa pian!

Lue lisää

Jasnaja Poljana on kirjailija Leo Tolstoin kotitila.

Suomi-Venäjä-Seuran 75-juhlamatka Tulaan 25.-29.9.

Suomi-Venäjä-Seuran juhlamatka Leo Tolstoin kotikonnuille Jasnaja Poljanaan, Tulaan ja Moskovaan. Matkapakettiin sisältyy junamatkat Helsinki - Moskova - Pietari - Helsinki, bussimatkat Moskovasta Tulaan, 4 yön majoitus (juna, hotelli), retkiä ja ruokailuja, suomalaisen matkanjohtajan palvelut ja juhlavastaanotto. Matkapaketti SVS-jäsenhintaan alk. 695 €, viisumi 80 €.

Lue lisää

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin 16.-17.11.2019

Iloinen pikkujoulumatka Viipuriin. Lähde kanssamme nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkapakettiin sisältyy Allegro-junamatkat, yhden yön hotellimajoitus aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, juhlaillallinen, vauhdikas musiikkiesitys ja tanssit. Matkapaketin hinta 238 eur 31.5.2019 asti, sen jälkeen 288 eur. Viisumi 80 eur.

Lue lisää

Valamon pääkirkko sijaitsee kauniilla saarella

Risteily Laatokan Valamoon 2. - 4.8.

Kolmen päivän matkalla 2. - 4.8.näet Pietarin ja tutustut kulttuurihistoriallisesti merkittävään Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti luonnonkauniista maisemista ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Matkapaketti alk. 695 €. 

 

Lue lisää

M/S Andrei Rublev_Lähialuematkat

Volgan risteily Moskovasta Pietariin 9. - 16.9.

Kulttuurihistorian, ekologisen matkustamisen ja luonnonystävän toivematka 9.-16.9. Matka taittuu ensin junalla Helsingistä Moskovaan, josta risteillen Volgaa pitkin Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 1395 € sisältyy matkat, majoitus ja täysi ylöspito. Lähtö toteutuu. Varaa pian!

Lue lisää