Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Risteily Vienanmereltä Pietariin 26.7. - 2.8.2018

Kesän mielenkiintoisin risteilymatka Stalinin kanavaa pitkin Ääniselle, Syvärille ja Laatokan ja Nevajoen kautta Pietariin. Tutustut Pietariin ja näet mm. Vienan Kemin, Petroskoin ja Mandrogin perinnekylän. Valmiin risteilypaketin hinta on 2090 eur, viisumi lisähintaan 35 eur. 

Lue lisää

Valamon pääkirkko sijaitsee kauniilla saarella

Risteily Laatokan Valamoon

Risteilyt alkavat Pietarista, jonne matka taittuu Allegro-junalla. Pietarissa tehdään kiertoajelu ennen kuin lähdetään kohti jokisatamaa. Risteily Laatokan Valamoon alkaa illalla pitkin Neva-jokea ja etenee ohi Pähkinälinnan Laatokalle. Aamuksi saavutaan Valamon luostarisaarelle, jossa vietetään koko päivä tutustuen tämän kauniin saaren ja luostarin nähtävyyksiin.

 

Lue lisää

Sadonkorjuun tunnelmaa Georgiassa  I Lähialuematkat

Viinimatka Georgiaan 12.-17.9.2018

Georgialaisten viinien suosio kasvaa nopeammin kuin minkään muun viinimaan. Viiniasiantuntija Petteri Harjulan johdolla tutustut maan merkittävimmällä viinialueella Kakhetissa mm. Schuchmannin ja Pheasant’s Tearsin tiloihin ja Alaverdin luostariin. Hintaan alk. 1479 € sis. lennot, majoitus, viinitastingit ja ruokailut, kuljetukset ja oppaan palvelut. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 10.-15.9.2018

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää

Jokiristeilijä saapuu Valamon luostarisaarelle

Laatokan ja Äänisen risteilyt 19.7. ja 19.8.

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Ihastu Valamon luostarisaareen, Kizhin puukirkkoon ja tutustu Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 990  € sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 35€. 

Lue lisää