Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematkat Moskovaan 30.4. - 3.5. ja 24. - 27.9.

Opastettu taidematka mahtavaan Moskovaan. Matkapakettiin 786 € sisältyy meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Budapest-hotellissa jaetussa 2-h huoneessa, opastetut retket Kremlin alueelle ja Asehuoneeseen, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon, matkanjohtajan ja paikallisen oppaan palvelut. Lisämaksu 1 hengen majoituksesta 110 €.

Lue lisää

Iloiset mummot Udmurtiassa.

Maalaiselämää Udmurtiassa 2.-11.7.2020

Suomi-Venäjä-Seuran ja Lähialuematkojen matka uhkeaan Udmurtiaan. Matkapakettiin 1 448 € sisältyy junamatkat Helsingistä Pietarin kautta Udmurtiaan ja lento takaisin Moskovan kautta, kotimajoitus täyshoidolla, ohjelman mukaiset retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö. Tutustu ja varaa! 

Lue lisää

Omnia

Kulinaarinen Georgia 14. - 19.10.2020

Toivematka sinulle, joka haluat tutustua paikalliseen ruoka- ja viinikulttuuriin ja nauttia luontoelämyksistä ja kulttuurihistoriasta. Tutustu Tbilisiin, kokkaa itse georgialaista, vieraile viinialueella ja näe Kazbekin vuori Kaukasuksella. Matka tehdään yhteistyössä Espoon työväenopiston Omnian kanssa. Matkanjohtajana Vlada Niemi. Matkapaketin hinta on 989 €. 

Lue lisää

Taidematkat Pietariin 20.-22.3. ja 2.-4.10.2020

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Pietariin. Näe kanssamme Pietarin taiteen helmet, taidemuseo Eremitaaši, Venäläisen taiteen museon helmet ja Faberge-museon taideaarteet. Valmis matkapaketti 442 € sisältää junamatkat, majoituksen, aamiaiset ja suomeksi opastetut retket.

Lue lisää

Näkymä vuorelta Sotshin kaupunkiin

Junalla Sotshiin Mustallemerelle 2020

Lähde ekologiselle junamatkalle Mustanmeren rannalle Sotshiin ja takaisin. Matkapakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotellimajoitus tasokkaassa hotellissa ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Lisäpalveluna mielenkiintoiset retket Kaukasusvuoristoon. Lähdöt helmi-, huhti-, touko-, loka- ja joulukuussa. 

Lue lisää

Risteilyt Laatokan Valamon luostarisaarelle

Risteilyt Laatokan Valamoon kesä 2020

Kolmen päivän matkalla näet Pietarin sekä tutustut kulttuurihistoriallisesti merkittävään Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti luonnonkauniista maisemista ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Lähdöt touko-elokuussa.

 

Lue lisää

Jokiristeily Syvärille

Jokiristeily Syvärille 14. - 17.6.2020

Neljän päivän matkalla näet Pietarin ja Lotinapellon kaupungit, Mandrogin perinnekylän sekä tutustut historialliseen Laatokanlinnaan. Matka bussilla Pietariin, josta Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle sekä Syväri- ja Olhavajoelle. Nauti luonnonkauniista maisemista ja täysihoidosta jokiristeilijällä. E-viisumialue.

 

Lue lisää

Altai-vuoristoon

Aktiiviloma Altai-vuoristoon 23.-31.5.2021

Juna-lentomatka Pietarin ja Moskovan kautta Altai-vuoristoon ja takaisin. Valmiiseen matkapakettiin alk. 1990 € sisältyvät matkat, perillä hyvätasoinen mökkimajoitus leirikeskuksessa Katun-joen rannalla ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Mielenkiintoiset aktiiviretket Altailla. Lähde mukaan!

Lue lisää

Solovetskin luostarisaari

Junalla Pietarista Murmanskiin 18.-25.7.2020

Lähde junalla erilaiselle ja ilmastoystävälliselle Lähialuematkalle Pietarin kautta Murmanskiin. Matkustamme mukavasti yöjunilla, näemme kuvankauniita Karjalan alueen maisemia, monta erilaista Venäjän paikkakuntaa sekä Solovetskin kuuluisan vankilasaaren ja luostarin. Käymme matkalla virkistäytymässä paikallisissa saunoissa ja nautimme paikallisesta ruokakulttuurista.

Lue lisää

Kizhin puukirkko_Lähialuematkat

Laatokan ja Äänisen risteily 8.-12.7.2020

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Näe Pähkinälinna, Valamon luostarisaari, Kizhin saari hopeanhohtoisine puukirkkoineen sekä Mandrogin perinnekylä. Valmiiseen risteilypakettiin sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. 

Lue lisää

Kazanin Kremli Tatarstanissa Venäjällä Lähialuematkat

Lumoava Kazan 28.7. - 3.8.2020

Suomi-Venäjä-Seuran ja Lähialuematkojen järjestämä matka kiehtovaan Tatarstaniin. Matkapakettiin 1 175 € sisältyy junamatkat Helsingistä Pietarin kautta Kazaniin ja takaisin, majoitus 4**** hotellissa, ohjelman mukaiset retket ja Suomi-Venäjä-Seuran matkanjohtajan palvelut matkan ajan. Viisumi lisähintaan 80 €. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö. Tutustu ja varaa! 

Lue lisää

Taidematka Armeniaan

Taidematka Armeniaan 11.-16.8.2020

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Armeniaan. Näe kanssamme Armenian taiteen helmet ja nauti Sevan-järven kuvankauniista maisemista.  Valmis matkapaketti 1290 € sisältää lentomatkat, majoituksen, puolihoitoruokailut ja retket.

Lue lisää

Junalla Venäjän halki 15 päivässä

Junalla Venäjän halki 15 päivässä 2.-16.9.2020

Lähde junamatkalle Helsingistä Moskovaan ja maata pitkin eteenpäin mittaamattoman Venäjän halki aina Vladivostokiin saakka. Matkustat maailman pisimmän Trans-Siperian rautatien päästä päähän, yhteen suuntaan matkaa jopa 10 406 km. Matkustamme eurooppalaistyylisillä kodikkailla venäläisjunilla. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Jokiristeily Ylä-Volgalla Moskovasta Pietariin 22.-29.9.2020***

Matkusta tasokkaalla risteilyaluksella pitkin aitoa Venäjää. Kulttuurihistorian, ekologisen matkustamisen ja luonnonystävän toivematka. Ohjelmantäyteinen matka alkaa junalla Helsingistä Moskovaan, josta risteillen Venäjän halki tsaarien vesitietä pitkin Pietariin. Pakettiin sisältyy matkat, majoitus, retket, runsas risteilyohjelma ja täysihoito.

Lue lisää

Poro Jakutian tundralla_Lähialuematkat

Jussi Konttisen opastuksella Jakutiaan 19.-28.3.2021

Tutustumme Jakutskin seudun nähtävyyksiin, mammutteihin, timantteihin, ikiroutaan, vierailemme maalaiskylässä, maistelemme jakuuttikeittiön erikoisuuksia ja sukellamme jakuuttien vireään kulttuurielämään. Ajamme myös valtavan Lenajoen jäätä pitkin Unescon luonnonperintökohteeseen Lenan pylväskallioille.

Lue lisää