Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua. Voit varata matkasi myös p. 09 6689 5730 tai sp. matkat@lahialuematkat.fi. Tarjolla olevat matkat ovat myynnissä normaalein matkaehdoin. 

Kazanin kreml ihastuttaa

Kazan - tataareja ja eksotiikkaa 2021

Lähialuematkojen järjestämä matka kiehtovaan Tatarstaniin. Matkapakettiin 968 € sisältyy junamatkat Pietarin kautta Kazaniin (yöjuna) ja takaisin, majoitus 4**** hotellissa, ohjelman mukaiset retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €. Useita lähtöjä 2021!

Lue lisää

Rundalen palatsi Latviassa_Lähialuematkat

Latvian kiertomatkat syksy 2020

Lähde kiertomatkalle Latviaan! Matkakohteemme Latvia viehättää siisteillä maalaismaisemilla Latgalessa sekä Zemgalessa komealla Rundalen palatsilla. Tutustumme monipuolisesti tähän keskeiseen Baltian tasavaltaan.

Lue lisää

Näkymä vuorelta Sotshin kaupunkiin

Junalla Sotshiin Mustallemerelle useita lähtöjä

Lähde ekologiselle junamatkalle Mustanmeren rannalle Sotshiin ja takaisin. Matkapakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotellimajoitus tasokkaassa hotellissa ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Lisäpalveluna mielenkiintoiset retket Kaukasusvuoristoon. Useita lähtöjä 2020-2021.  

Lue lisää

 Luonnontieteellinen museo Pietarissa_Lähialuematkat

Lasten kanssa Pietariin (syysloma/talviloma)

Ohjelmallinen seuramatka matkanjohtajan kera junalla Pietariin. Valmismatkaamme sisältyvät Allegro-junamatkat, neljän yön majoitus hotelli Dostojevskissä aamiaisineen, retki rautatiemuseoon sekä kuljetukset asemalta. Lisämaksusta kiehtova retkipaketti koko perheelle. Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. POJEHALI! 

Lue lisää!

Liettuan kiertomatka 25.-30.10.2020

Lähde kiertomatkalle Liettuaan! Yksistään pääkaupungissa Vilnassa on lukuisia museoita, kirkkoja eri aikakausilta, luostareita ja rakennustaiteen monumentteja. Matkalla tutustutaan tähän monipuoliseen maahan, joka jo keskiajalla oli suuri ja mahtava ruhtinaskunta.

Lue lisää

Risteilyt Laatokan Valamon luostarisaarelle

Risteilyt Laatokan Valamoon 2020-2021

Kolmen päivän matkalla näet Pietarin sekä tutustut luonnonkauniiseen Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti henkeäsalpaavista maisemista, luostarin tunnelmasta ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Useita lähtöjä!

 

Lue lisää

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulu Viipurissa 7.-8.11. ja 14.-15.11.2020

Iloinen pikkujoulumatka Viipuriin. Lähde kanssamme nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkapakettiin sisältyy Allegro-junamatkat, yksi yö hotelli Viktoriassa aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, juhlaillallinen, vauhdikas musiikkiesitys ja tanssit. Matkapaketin hinta 258 €, viisumi 80 €.

Lue lisää

Poro Jakutian tundralla_Lähialuematkat

Jussi Konttisen opastuksella Jakutiaan 5. - 14.3.2021

Tutustumme Jakutskin seudun nähtävyyksiin, mammutteihin, timantteihin, ikiroutaan, vierailemme maalaiskylässä, maistelemme jakuuttikeittiön erikoisuuksia ja sukellamme jakuuttien vireään kulttuurielämään. Ajamme myös valtavan Lenajoen jäätä pitkin Unescon luonnonperintökohteeseen Lenan pylväskallioille.

Lue lisää

Junalla Kirgisiaan

Junalla Kirgisiaan 18. - 27.3.2021

Lähde maata pitkin pitkälle junamatkalle Tatarstanin ja Kazakstanin kautta Kirgisian vuoristomaisemiin. Pakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotelli- ja jurttamajoitukset, ruokailut junissa ja paikallisissa ravintoloissa sekä opastetut retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. 

Lue lisää

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematka Moskovaan 2021

Opastettu taidematka mahtavaan Moskovaan. Matkaan sisältyy meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Budapest-hotellissa jaetussa 2-h huoneessa, opastetut retket Kremlin alueelle ja Asehuoneeseen, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon, matkanjohtajan ja paikallisen oppaan palvelut. 

Lue lisää

Taidematka Pietariin

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Pietariin. Näe kanssamme Pietarin taiteen helmet, taidemuseo Eremitaaši, Venäläisen taiteen museon helmet ja Faberge-museon taideaarteet. Valmis matkapaketti 442 € sisältää junamatkat, majoituksen, aamiaiset ja suomeksi opastetut retket. 

Lue lisää

Armenian aarteet

Armenian aarteet 11. - 16.5.2021

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Armeniaan. Näe kanssamme Armenian taiteen helmet ja nauti Sevan-järven kuvankauniista maisemista.  Valmis matkapaketti 1290 € sisältää lentomatkat, majoituksen, puolihoitoruokailut ja retket.

Lue lisää

Omnian matka Georgiaan

Kulinaarinen Georgia - alustava ajankohta 12.-17.5.2021

Toivematka sinulle, joka haluat tutustua paikalliseen ruoka- ja viinikulttuuriin ja nauttia luontoelämyksistä ja kulttuurihistoriasta. Tutustu Tbilisiin, kokkaa itse georgialaista, vieraile viinialueella ja näe Kazbekin vuori Kaukasuksella. Matka tehdään yhteistyössä Espoon työväenopiston Omnian kanssa. Matkanjohtajana Vlada Niemi. Matkapaketin hinta on 989 €. 

Lue lisää

Aktiiviloma Altai-vuoristoon 23. - 31.5.2021

Juna-lentomatka Pietarin ja Moskovan kautta Altai-vuoristoon ja takaisin. Valmiiseen matkapakettiin alk. 1990 € sisältyvät matkat, perillä hyvätasoinen mökkimajoitus leirikeskuksessa Katun-joen rannalla ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Mielenkiintoiset aktiiviretket Altailla. Lähde mukaan!

Lue lisää

Peipsijärvi Virossa Lähialuematkat

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa 4. - 6.6.2021

Löytöretki Viron rauhalliselle maaseudulle ja luonnonkauniisiin järvenrantojen maisemiin. Tällä matkalla tutustumme Viron itä- ja eteläosaan, Sipulitiehen ja Setomaahan, viehättäviin pikkukaupunkeihin ja lomakyliin. Käymme savusaunassa, nautimme paikallisista herkuista ja maalaismaisemista. Palaamme Viron kauneimmaksi asfalttitieksi kutsuttua Postitietä Tarton ja Paiden kautta Tallinnaan.

Lue lisää

Liettua Palangan merenrantamaisemaa Lähialuematkat

Baltian rantaparatiisit Liepaja - Palanga 24.-30.6.2021

Baltian maat tarjoavat mielenkiintoisia kohteita jokaiselle kauniista luonnonmaisemista historiallisiin Itämeren kaupunkeihin. Baltiassa on paljon luonnonpuistoja, jokia ja järviä sekä rannikkoseudun valkoiset hiekkarannat houkuttelevat erityisesti rantaloman ystäviä. Matkan kohteita Itämeren rantapaikkakunnista ovat Latvian Liepaja sekä Liettuan Palanga.

Lue lisää

Solovetskin luostarisaari

Junalla Pietarista Murmanskiin 19. - 26.7.2021

Lähde junalla erilaiselle ja ilmastoystävälliselle Lähialuematkalle Pietarin kautta Murmanskiin. Matkustamme mukavasti yöjunilla, näemme kuvankauniita Karjalan alueen maisemia, monta erilaista Venäjän paikkakuntaa sekä Solovetskin kuuluisan vankilasaaren ja luostarin. Käymme matkalla virkistäytymässä paikallisissa saunoissa ja nautimme paikallisesta ruokakulttuurista.

Lue lisää

Iloiset mummot Udmurtiassa.

Maalaiselämää Udmurtiassa 1.-10.7.2021

Suomi-Venäjä-Seuran ja Lähialuematkojen matka uhkeaan Udmurtiaan. Matkapakettiin 1 448 € sisältyy junamatkat Helsingistä Pietarin kautta Udmurtiaan ja lento takaisin Moskovan kautta, kotimajoitus täyshoidolla, ohjelman mukaiset retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö. Tutustu ja varaa! 

Lue lisää

Jokiristeily Laatokalle

Jokiristeily Laatokan linnoitukset ja luostarit 6. - 9.8.2021

Neljän päivän risteilyllä näet Pietarin, Pähkinälinnan, Valamon, Konevitsan sekä Laatokanlinnan historiallisesti merkittävät paikat ja samalla nautit luonnonkauniista maisemista sekä korkeatasoisesta risteilyohjelmasta ja täysihoidosta jokiristeilyaluksella.

 

Lue lisää

Kazanin Kremli Tatarstanissa Venäjällä Lähialuematkat

Lumoava Kazan 27.7. - 2.8.2021

Suomi-Venäjä-Seuran ja Lähialuematkojen järjestämä matka kiehtovaan Tatarstaniin. Matkapakettiin 1 175 € sisältyy junamatkat Pietarin kautta Kazaniin ja takaisin, majoitus 4**** hotellissa, ohjelman mukaiset retket ja Suomi-Venäjä-Seuran matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö.

Lue lisää

Jokiristeily**** Ylä-Volgalle Moskovasta Pietariin 11.-18.8.2021

Matkusta tasokkaalla risteilyaluksella pitkin aitoa Venäjää. Kulttuurihistorian, ekologisen matkustamisen ja luonnonystävän toivematka. Ohjelmantäyteinen matka alkaa junalla Helsingistä Moskovaan, josta risteillen Venäjän halki tsaarien vesitietä pitkin Pietariin. Pakettiin sisältyy matkat, majoitus, retket, runsas risteilyohjelma ja täysihoito.

Lue lisää

Kizhin puukirkko_Lähialuematkat

Laatokan ja Äänisen risteily 30.8 - 3.9.2021

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Näe Pähkinälinna, Valamon luostarisaari, Kizhin saari hopeanhohtoisine puukirkkoineen sekä Mandrogin perinnekylä. Valmiiseen risteilypakettiin sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. 

Lue lisää

Junalla Venäjän halki 15 päivässä

Junalla Venäjän halki 15 päivässä 4. - 18.9.2021

Lähde junamatkalle Helsingistä Moskovaan ja maata pitkin eteenpäin mittaamattoman Venäjän halki aina Vladivostokiin saakka. Matkustat maailman pisimmän Trans-Siperian rautatien päästä päähän, yhteen suuntaan matkaa jopa 10 406 km. Matkustamme eurooppalaistyylisillä kodikkailla venäläisjunilla. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää