Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Hatsapuria, phalia ja hinkaleita Georgiasta

Purpurin Georgia 20.-24.5.2020

Haapasalon Villen Purpur-ravintolan asiakasmatka Georgiaan. Valmiiseen matkapakettiin 895  € sisältyy UIA:n lennot turistiluokassa, majoitus Gallery Palace  tai Sole Palace (4*) hotellissa, aamiaiset, opastetut retket viinitilalle ja brandytehtaaseen tastingeineen, kävelykierros Tbilisin vanhassa kaupungissa, matkanjohtajan ja paikallisoppaan palvelut. 

Lue lisää

Näkymä vuorelta Sotshin kaupunkiin

Junalla Sotshiin Mustallemerelle 12. - 19.10.2019

Junamatka Helsingistä Pietarin kautta Sotshiin ja takaisin. Valmiiseen matkapakettiin alk. 990 € sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotellimajoitus tasokkaassa hotellissa ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Lisäpalveluna mielenkiintoiset retket Kaukasusvuoristoon. Lapsen matkapaketti 690 €. Varaa pian!

Lue lisää