Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Risteily Vienanmereltä Pietariin 26.7. - 2.8.2018

Kesän mielenkiintoisin risteilymatka Stalinin kanavaa pitkin Ääniselle, Syvärille ja Laatokan ja Nevajoen kautta Pietariin. Tutustut Pietariin ja näet mm. Vienan Kemin, Petroskoin ja Mandrogin perinnekylän. Valmiin risteilypaketin hinta on 1490 - 2090 eur, viisumi lisähintaan 35 eur. Varaukset viimeistään 22.6.2018. 

Lue lisää

Valamon pääkirkko sijaitsee kauniilla saarella

Risteily Laatokan Valamoon

Risteilyt alkavat Pietarista, jonne matka taittuu Allegro-junalla. Pietarissa tehdään kiertoajelu ennen kuin lähdetään kohti jokisatamaa. Risteily Laatokan Valamoon alkaa illalla pitkin Neva-jokea ja etenee ohi Pähkinälinnan Laatokalle. Aamuksi saavutaan Valamon luostarisaarelle, jossa vietetään koko päivä tutustuen tämän kauniin saaren ja luostarin nähtävyyksiin.

 

Lue lisää

Viinimatka Georgiaan 12.-17.9.2018

Georgialaisten viinien suosio kasvaa nopeammin kuin minkään muun viinimaan. Viiniasiantuntija Petteri Harjulan johdolla tutustut maan merkittävimmällä viinialueella Kakhetissa mm. Schuchmannin ja Pheasant’s Tearsin tiloihin ja Alaverdin luostariin. Hintaan alk. 1479 € sis. lennot, majoitus, viinitastingit ja ruokailut, kuljetukset ja oppaan palvelut. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Gorki Golf Pietari I Lähialuematkat

Golfmatka Gorki Golfiin Pietariin 8.-10.6.

Golfbongari Esa Mäkisen opastama matka Gorki Golfiin Pietariin. Valmiiseen matkapakettiin alk. 640 € sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla Pietariin, 1 yön majoitus Gorki Golf Resort4* -hotellissa, 1 yön majoitus Sokoksen Palace Bridge5* -hotellissa, aamiaiset, kaksi green feeta, illallinen Gorki Golfissa, kuljetukset ja Esa Mäkisen matkanjohtajapalvelut. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 10.-15.9.2018

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää

Opastettu matka Viipuriin I Lähialuematkat

Kulttuurin helmiä Viipurissa 19. - 20.5.2018

Suomeksi opastettu matka keväiseen Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin 279 € sisältyy junamatkat Allegrolla, majoitus hotelli Viipurissa aamiaisineen, runsas retkiohjelma kuljetuksineen perillä ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 72 €. Lähialuematkat hoitaa kaikki matka- ja viisumijärjestelyt.
 

Lue lisää

Rauhansilta Tbilisissä Lähialuematkojen kevätmatka Georgiaa.

Keväinen Georgia 9.-14.5.2018

Viimeinen paikka jäljellä! Toivematka sinulle, joka haluat lomallasi kulttuurihistoriaa ja luontoelämyksiä. Näe Kazbekin vuori Kaukasuksella ja ihastu pääkaupunki Tbilisiin. Matkanjohtaja Vlada Niemi johdattaa sinut parhaisiin ruokapaikkoihin ja kertoo paikallisesta elämästä. Valmiiksi järjestetylle matkalle on helppo lähteä. Matkapaketin hinta 1055 euroa. 

Lue lisää

Jokiristeilijä saapuu Valamon luostarisaarelle

Laatokan ja Äänisen risteilyt 19.7. ja 19.8.

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Ihastu Valamon luostarisaareen, Kizhin puukirkkoon ja tutustu Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 990  € sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 35€. 

Lue lisää