Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin 16.-17.11.2019

Iloinen pikkujoulumatka Viipuriin. Lähde kanssamme nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkapakettiin sisältyy Allegro-junamatkat, yhden yön hotellimajoitus aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, juhlaillallinen, vauhdikas musiikkiesitys ja tanssit. Matkapaketin hinta 238 eur 31.5.2019 asti, sen jälkeen 288 eur. Viisumi 80 eur.

Lue lisää

Valamon pääkirkko sijaitsee kauniilla saarella

Risteilyt Laatokan Valamoon

Kolmen päivän matkalla näet Pietarin ja tutustut kulttuurihistoriallisesti merkittävään Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti luonnonkauniista maisemista ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Lähdöt 13. - 15.7. ja 2. - 4.8. Matkapaketit alk. 695 €. 

 

Lue lisää

Jasnaja Poljana on kirjailija Leo Tolstoin kotitila.

Suomi-Venäjä-Seuran 75-juhlamatka Tulaan 25.-29.9.

Suomi-Venäjä-Seuran juhlamatka Leo Tolstoin kotikonnuille Jasnaja Poljanaan, Tulaan ja Moskovaan. Matkapakettiin sisältyy junamatkat Helsinki - Moskova - Pietari - Helsinki, bussimatkat Moskovasta Tulaan, 4 yön majoitus (juna, hotelli), retkiä ja ruokailuja, suomalaisen matkanjohtajan palvelut ja juhlavastaanotto. Matkapaketti SVS-jäsenhintaan alk. 695 €, viisumi 80 €.

Lue lisää

M/S Andrei Rublev_Lähialuematkat

Volgan risteilyt Moskovasta Pietariin

Juna-laivamatka Helsingistä Moskovaan, josta risteily Volgaa pitkin Pietariin. Toivemaka kulttuurihistorian, kauniin luonnon ja ekologisen matkustamisen ystävälle. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 1395 € sisältyy kaikki tarpeellinen. Lähdöt 31.7. - 7.8. ja 9. - 16.9. Tutustu ja varaa pian! 

Lue lisää