Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematka Moskovaan 11.-14.4.2019

Opastettu taidematka kiehtovaan Moskovaan taidevaikuttaja Heikki Lahelman johdolla. Matkapakettiin 699 € sis. meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Holiday Inn Lesnaya -hotellissa, retket Kremliin, Timanttihuoneeseen, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon. Varaa pian!

Lue lisää

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin 17.-18.11.2018

UUTUUS! Iloinen pikkujoulumatka tunnelmalliseen Viipuriin. Lähialuematkojen oman matkanjohtajan kanssa pääset nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkan hintaan 238 eur sisältyy Allegro-junamatkat, yhden yön hotellimajoitus aamiaisineen, illanvietto ruokailuineen, musiikkiesityksineen, Joulupukkeineen ja tansseineen, kaupunkiertoajelu. Varaa pian!

Lue lisää