Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Kirjailija Sergei Dovlatov_SVS_Lähialuematkat

Pushkinin ja Dovlatovin jalanjäljillä 17. - 22.4.2019

UUTUUS! Suomi-Venäjä-Seuran kanssa järjestettävällä matkalla kuljemme Pushkinin ja Dovlatovin jäljillä Tallinnassa, Pihkovassa, Hatsinassa ja Pietarissa. Matkapakettiin 990 eur (lisäksi viisumi 80 eur) sisältyy laiva- ja junamatkat, ohjelman mukaiset retket ja ruokailut sekä Dovlatov-asiantuntija Pauli Tapion ja SVS:n matkanjohtajan palvelut. SVS:n jäsenhinta 965 eur. 

Lue lisää

Rauhansilta Tbilisissä Lähialuematkojen kevätmatka Georgiaa.

Keväinen Georgia 17.-22.4.2019

Toivematka sinulle, joka haluat lomallasi kulttuurihistoriaa ja luontoelämyksiä. Näe Kazbekin vuori Kaukasuksella ja ihastu pääkaupunki Tbilisiin. Matkanjohtaja Vlada Niemi johdattaa sinut parhaisiin ruokapaikkoihin ja kertoo paikallisesta elämästä. Valmiiksi järjestetylle matkalle on helppo lähteä. Matkapaketin hinta on 990 euroa. Varaa viim. 10.3.

Lue lisää

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin 16.-17.11.2019

Iloinen pikkujoulumatka Viipuriin. Lähde kanssamme nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkapakettiin sisältyy Allegro-junamatkat, yhden yön hotellimajoitus aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, juhlaillallinen, vauhdikas musiikkiesitys ja tanssit. Matkapaketin hinta 238 eur 31.5.2019 asti, sen jälkeen 288 eur. Viisumi 80 eur.

Lue lisää

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematka Moskovaan 11.-14.4.2019

Opastettu taidematka kiehtovaan Moskovaan taidevaikuttaja Heikki Lahelman johdolla. Matkapakettiin 699 € sis. meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Holiday Inn Lesnaya -hotellissa, retket Kremliin, Timanttihuoneeseen, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon. Varaa pian!

Lue lisää

Opastetut matkat | Lähialuematkat

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.