Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Taidematka Pietariin 16.-18.3.2018

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Pietariin. Näe kanssamme taidemuseo Eremitaašin, Venäläisen taiteen museon ja Fabergé-museon mittaamattoman arvokkaat taideaarteet. Valmis matkapaketti 459 € sisältää junamatkat, majoituksen, aamiaiset ja suomeksi opastetut retket. Viisumi lisähintaan 72 €.

Lue lisää

Kävelykatu Bauman street Kazanin sydämessä.

Eksoottinen Tatarstan 16.-21.4. ja 10.-15.9.2018

Upea opastettu matka Tatarstanin eksoottiseen pääkaupunkiin Kazaniin. Olemme suunnitelleet mielenkiintoisen ohjelman Unescon maailmanperintökohteineen kaupungissa, jossa kristinusko ja islam elävät tänä päivänä sulassa sovussa. Suomenkielinen matkanjohtaja, Finnairin suorat lennot. 

Lue lisää

Rauhansilta Tbilisissä Lähialuematkojen kevätmatka Georgiaa.

Keväinen Georgia 9.-14.5.2018

Toivematka sinulle, joka haluat lomallasi kulttuurihistoriaa ja luontoelämyksiä. Näe Kazbekin vuori Kaukasuksella ja ihastu pääkaupunki Tbilisiin. Matkanjohtaja Vlada Niemi johdattaa sinut parhaisiin ruokapaikkoihin ja kertoo paikallisesta elämästä. Valmiiksi järjestetylle matkalle on helppo lähteä. Matkapaketin hinta 895 euroa. 

Lue lisää

Opastettu matka Viipuriin I Lähialuematkat

Kulttuurin helmiä Viipurissa 19. - 20.5.2018

Suomeksi opastettu matka keväiseen Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin 279 € sisältyy junamatkat Allegrolla, majoitus hotelli Viipurissa aamiaisineen, runsas retkiohjelma kuljetuksineen perillä ja Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 72 €. Lähialuematkat hoitaa kaikki matka- ja viisumijärjestelyt.

Lue lisää

Jokiristeilijä saapuu Valamon luostarisaarelle

Laatokan ja Äänisen risteilyt 19.7. ja 19.8.

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Ihastu Valamon luostarisaareen, Kizhin puukirkkoon ja tutustu Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin alk. 990  € sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 35€. 

Lue lisää