Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Rauhansilta Tbilisissä Lähialuematkojen kevätmatka Georgiaa.

Keväinen Georgia 17.-22.4.2019

Toivematka sinulle, joka haluat lomallasi kulttuurihistoriaa ja luontoelämyksiä. Näe Kazbekin vuori Kaukasuksella ja ihastu pääkaupunki Tbilisiin. Matkanjohtaja Vlada Niemi johdattaa sinut parhaisiin ruokapaikkoihin ja kertoo paikallisesta elämästä. Valmiiksi järjestetylle matkalle on helppo lähteä. Matkapaketin hinta on 990 euroa. 

Lue lisää

Punainen tori Moskovassa_Lähialuematkat

Taidematka Moskovaan 11.-14.4.2019

Opastettu taidematka kiehtovaan Moskovaan taidevaikuttaja Heikki Lahelman johdolla. Matkapakettiin 699 € sis. meno Tolstoi-junalla ja paluu lentäen, majoitus aamiaisineen Holiday Inn Lesnaya -hotellissa, retket Kremliin, Timanttihuoneeseen, Tretjakovin galleriaan ja Pushkinin taidemuseoon. Varaa pian!

Lue lisää