Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Tarjoamme tällä hetkellä elämyksiä matkoillamme muun muassa Virossa, Latviassa, Liettuassa, Armeniassa, Georgiassa, Kirgisiassa.. Tervetuloa mukaan! Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät.

Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkossa. Voit varata matkasi myös p. 09 6689 5730 tai sähköpostilla matkat@lahialuematkat.fi. Tarjolla olevat matkat ovat myynnissä normaalein matkaehdoin. 

Liettua Palangan merenrantamaisemaa Lähialuematkat

Baltian rantaparatiisit Liepaja - Palanga - Jurmala

Baltian maat tarjoavat mielenkiintoisia kohteita jokaiselle kauniista luonnonmaisemista historiallisiin Itämeren kaupunkeihin. Baltiassa on paljon luonnonpuistoja, jokia ja järviä sekä rannikkoseudun valkoiset hiekkarannat houkuttelevat erityisesti rantaloman ystäviä. Matkan kohteita Itämeren rantapaikkakunnista ovat Latvian Liepaja sekä Liettuan Palanga.

Lue lisää

Armenian aarteet

Armenian aarteet

Taidevaikuttaja Heikki Lahelman opastama matka kulttuuriaarteiden Armeniaan. Näe kanssamme Armenian taiteen helmet ja nauti Sevan-järven kuvankauniista maisemista.  Valmis matkapaketti 1290 € sisältää lentomatkat, majoituksen, puolihoitoruokailut ja retket.

Lue lisää

Peipsijärvi Virossa Lähialuematkat

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa

Löytöretki Viron rauhalliselle maaseudulle ja luonnonkauniisiin järvenrantojen maisemiin. Tällä matkalla tutustumme Viron itä- ja eteläosaan, Sipulitiehen ja Setomaahan, viehättäviin pikkukaupunkeihin ja lomakyliin. Käymme savusaunassa, nautimme paikallisista herkuista ja maalaismaisemista. Palaamme Viron kauneimmaksi asfalttitieksi kutsuttua Postitietä Tarton ja Paiden kautta Tallinnaan.

Lue lisää

Rundalen palatsi Latviassa_Lähialuematkat

Latvian kiertomatkat

Lähde kiertomatkalle Latviaan! Matkakohteemme Latvia viehättää siisteillä maalaismaisemilla Latgalessa sekä Zemgalessa komealla Rundalen palatsilla. Tutustumme monipuolisesti tähän keskeiseen Baltian tasavaltaan.

Lue lisää

Liettuan kiertomatkat

Lähde kiertomatkalle Liettuaan! Yksistään pääkaupungissa Vilnassa on lukuisia museoita, kirkkoja eri aikakausilta, luostareita ja rakennustaiteen monumentteja. Matkalla tutustutaan tähän monipuoliseen maahan, joka jo keskiajalla oli suuri ja mahtava ruhtinaskunta.

Lue lisää

Omnian matka Georgiaan

Kulinaarinen Georgia

Toivematka sinulle, joka haluat tutustua paikalliseen ruoka- ja viinikulttuuriin ja nauttia luontoelämyksistä ja kulttuurihistoriasta. Tutustu Tbilisiin, kokkaa itse georgialaista, vieraile viinialueella ja näe Kazbekin vuori Kaukasuksella. Matka tehdään yhteistyössä Espoon työväenopiston Omnian kanssa. Matkanjohtajana Vlada Niemi. Matkapaketin hinta on 989 €. 

Lue lisää

Junalla Kirgisiaan

Junalla Kirgisiaan

Lähde maata pitkin pitkälle junamatkalle Tatarstanin ja Kazakstanin kautta Kirgisian vuoristomaisemiin. Pakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotelli- ja jurttamajoitukset, ruokailut junissa ja paikallisissa ravintoloissa sekä opastetut retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. 

Lue lisää

Näkymä vuorelta Sotshin kaupunkiin

Junalla Sotshiin Mustallemerelle

Lähde ekologiselle junamatkalle Mustanmeren rannalle Sotshiin ja takaisin. Matkapakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotellimajoitus tasokkaassa hotellissa ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Lisäpalveluna mielenkiintoiset retket Kaukasusvuoristoon. Useita lähtöjä! 

Lue lisää

Kizhin puukirkko_Lähialuematkat

Laatokan ja Äänisen risteily

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Näe Pähkinälinna, Valamon luostarisaari, Kizhin saari hopeanhohtoisine puukirkkoineen sekä Mandrogin perinnekylä. Valmiiseen risteilypakettiin sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. 

Lue lisää

Kazanin kreml ihastuttaa

Kazan - tataareja ja eksotiikkaa

Lähialuematkojen järjestämä matka kiehtovaan Tatarstaniin. Matkapakettiin xxx € sisältyy junamatkat Pietarin kautta Kazaniin (yöjuna) ja takaisin, majoitus 4**** hotellissa, ohjelman mukaiset retket ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut. Viisumi lisähintaan 80 €.

Lue lisää

Solovetskin luostarisaari

Junalla Pietarista Murmanskiin

Lähde hytti numero kuuden tyyliin junamatkalle Pietarin kautta Murmanskiin. Matkustamme mukavasti yöjunilla, näemme kuvankauniita Karjalan alueen maisemia, monta erilaista Venäjän paikkakuntaa sekä Solovetskin kuuluisan vankilasaaren ja luostarin. Käymme matkalla virkistäytymässä paikallisissa saunoissa ja nautimme paikallisesta ruokakulttuurista.

Lue lisää

Junalla Venäjän halki 15 päivässä

Junalla Venäjän halki 15 päivässä

Lähde junamatkalle Helsingistä Moskovaan ja maata pitkin eteenpäin mittaamattoman Venäjän halki aina Vladivostokiin saakka. Matkustat maailman pisimmän Trans-Siperian rautatien päästä päähän, yhteen suuntaan matkaa jopa 10 406 km. Matkustamme eurooppalaistyylisillä kodikkailla venäläisjunilla. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää

Risteilyt Laatokan Valamon luostarisaarelle

Risteilyt Laatokan Valamoon

Kolmen päivän matkalla näet Pietarin sekä tutustut luonnonkauniiseen Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti henkeäsalpaavista maisemista, luostarin tunnelmasta ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Useita lähtöjä!

 

Lue lisää

Jokiristeily Moskovasta Pietariin

Matkusta tasokkaalla risteilyaluksella pitkin aitoa Venäjää. Kulttuurihistorian, ekologisen matkustamisen ja luonnonystävän toivematka. Ohjelmantäyteinen matka alkaa junalla Helsingistä Moskovaan, josta risteillen Venäjän halki tsaarien vesitietä pitkin Pietariin. Pakettiin sisältyy matkat, majoitus, retket, runsas risteilyohjelma ja täysihoito.

Lue lisää

Aktiiviloma Altai-vuoristoon

Juna-lentomatka Pietarin ja Moskovan kautta Altai-vuoristoon ja takaisin. Valmiiseen matkapakettiin alk. 1990 € sisältyvät matkat, perillä hyvätasoinen mökkimajoitus leirikeskuksessa Katun-joen rannalla ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Mielenkiintoiset aktiiviretket Altailla. Lähde mukaan!

Lue lisää

Jokiristeily Laatokalle

Jokiristeily Laatokan linnoitukset ja luostarit

Neljän päivän risteilyllä näet Pietarin, Pähkinälinnan, Valamon, Konevitsan sekä Laatokanlinnan historiallisesti merkittävät paikat ja samalla nautit luonnonkauniista maisemista sekä korkeatasoisesta risteilyohjelmasta ja täysihoidosta jokiristeilyaluksella.

 

Lue lisää