Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Hatsapuria, phalia ja hinkaleita Georgiasta

Purpurin Georgia 25. - 29.9.2019

Haapasalon Villen Purpur-ravintoloiden asiakasmatka Georgiaan. Valmiiseen matkapakettiin 899 € sisältyy UIA:n lennot turistiluokassa, majoitus Gallery Palace (4*) hotellissa, aamiaiset, opastetut retket viinitilalle ja brandytehtaaseen tastingeineen, kävelykierros Tbilisin vanhassa kaupungissa, matkanjohtajan ja paikallisoppaan palvelut. Varaukset viimeistään 16.8.2019.

Lue lisää

Viipurilainen kansanmusiikkiryhmä Veresk (Kanervat)_Lähialuematkat

Pikkujoulumatka Viipuriin 16.-17.11.2019

Iloinen pikkujoulumatka Viipuriin. Lähde kanssamme nauttimaan ohjelmallisesta illasta ravintola Espilässä. Matkapakettiin sisältyy Allegro-junamatkat, yhden yön hotellimajoitus aamiaisineen, kaupunkikiertoajelu, juhlaillallinen, vauhdikas musiikkiesitys ja tanssit. Matkapaketin hinta 238 eur 31.5.2019 asti, sen jälkeen 288 eur. Viisumi 80 eur.

Lue lisää