Opastetut matkat | Lähialuematkat

Opastetut matkat

Opastetulla matkalla opit uutta ja tutustut samanhenkisiin, samoista asioista kiinnostuneisiin ihmisiin. Ryhmämatkalle on helppo ja mukava lähteä, sillä olemme suunnitelleet ja hoitaneet kaikki järjestelyt etukäteen. Kokeneet matkanjohtajamme tuntevat kohteet kuin omat taskunsa ja huolehtivat että paikan päällä järjestelyt toimivat ja aikataulut pitävät. Tutustu mielenkiintoisiin teemamatkoihimme ja varaa matkapaketti kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Matkan voit varata myös toimistossamme, puhelimitse tai sähköpostitse.

Valamon pääkirkko sijaitsee kauniilla saarella

Risteilyt Laatokan Valamoon kesä 2020

Kolmen päivän matkalla näet Pietarin sekä tutustut kulttuurihistoriallisesti merkittävään Valamon luostarisaareen. Matka alkaa Allegrolla Pietariin ja jatkuu Nevajokea pitkin risteillen Pähkinälinnan ohi Laatokalle. Nauti luonnonkauniista maisemista ja täysihoidosta jokiristeilijällä. Lähdöt touko-elokuussa.

 

Lue lisää

Kazanin Kremli Tatarstanissa Venäjällä Lähialuematkat

Lumoava Kazan 28.7. - 3.8.2020

Suomi-Venäjä-Seuran ja Lähialuematkojen järjestämä matka kiehtovaan Tatarstaniin. Matkapakettiin 1 175 € sisältyy junamatkat Helsingistä Pietarin kautta Kazaniin ja takaisin, majoitus 4**** hotellissa, ohjelman mukaiset retket ja Suomi-Venäjä-Seuran matkanjohtajan palvelut matkan ajan. Viisumi lisähintaan 80 €. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö. Tutustu ja varaa! 

Lue lisää

Hatsapuria, phalia ja hinkaleita Georgiasta

Purpurin Georgia 21.-25.5.2020

Haapasalon Villen Purpur-ravintolan asiakasmatka Georgiaan. Valmiiseen matkapakettiin 895  € sisältyy UIA:n lennot turistiluokassa, majoitus Gallery Palace  tai Sole Palace (4*) hotellissa, aamiaiset, opastetut retket viinitilalle ja brandytehtaaseen tastingeineen, kävelykierros Tbilisin vanhassa kaupungissa, matkanjohtajan ja paikallisoppaan palvelut. 

Lue lisää

 Luonnontieteellinen museo Pietarissa_Lähialuematkat

Lasten talvilomamatka Pietariin 16.-20.2.2020

Ohjelmallinen seuramatka matkanjohtajan kera junalla Pietariin. Valmismatkaamme (alk. 331 €) sisältyvät Allegro-junamatkat, neljän yön majoitus hotelli Dostojevskissä aamiaisineen sekä kuljetukset asemalta. Lisämaksusta kiehtova retkipaketti koko perheelle. Lähialuematkat hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. POJEHALI! 

Lue lisää

Jussi Konttisen opastuksella Jakutiaan 20.-27.3.2020

Tutustumme Jakutskin seudun nähtävyyksiin, mammutteihin, timantteihin, ikiroutaan, vierailemme maalaiskylässä, maistelemme jakuuttikeittiön erikoisuuksia ja sukellamme jakuuttien vireään kulttuurielämään. Ajamme myös valtavan Lenajoen jäätä pitkin Unescon luonnonperintökohteeseen Lenan pylväskallioille.

Lue lisää

Näkymä vuorelta Sotshin kaupunkiin

Junalla Sotshiin Mustallemerelle 2020

Lähde ekologiselle junamatkalle Pietarin kautta Mustanmeren rannalle Sotshiin ja takaisin. Matkapakettiin sisältyy matkat yöjunilla hyttimajoituksineen, perillä hotellimajoitus tasokkaassa hotellissa ja suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan. Lisäpalveluna mielenkiintoiset retket Kaukasusvuoristoon. Lähdöt helmi-, huhti-, loka- ja joulukuussa 2020. 

Lue lisää

Venäjän jokiristeilyt

Jokiristeily Ylä-Volgalla Moskovasta Pietariin ****

Kulttuurihistorian, ekologisen matkustamisen ja luonnonystävän toivematka. Matka taittuu ensin junalla Helsingistä Moskovaan, josta risteillen Venäjän halki tsaarien vesitietä pitkin Pietariin. Valmiiseen risteilypakettiin sisältyy matkat, majoitus, retket, viihdeohjelma ja täysihoito. Varaa pian!

Lue lisää

Kizhin puukirkko_Lähialuematkat

Laatokan ja Äänisen risteily 8.-12.7.2020

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokalla ja Äänisen aalloilla. Näe Pähkinälinna, Valamon luostarisaari, Kizhin saari hopeanhohtoisine puukirkkoineen sekä Mandrogin perinnekylä. Valmiiseen risteilypakettiin sisältyy junamatkat Pietariin, hyttimajoitus laivalla, täysihoito, opastetut retket, viihdeohjelma laivalla ja matkanjohtajan palvelut. 

Lue lisää