Viisumit kaikkiin maihin | Lähialuematkat

Viisumit

 Venäjän viisumeita myönnetään

Venäjän konsulaatti on aloittanut turisti-, liikematka- ja työntekoviisumeiden myöntämisen, myös monikertaisina. Kulttuurisuhteet -viisumeiden myöntämisessä on kuitenkin vielä rajoituksia. Olethan yhteydessä viisumiasiantuntijaamme, mikäli sinulla on kysyttävää. 

Keitä olemme? 

Lähialuematkat on Suomen suurempia viisumivälittäjiä, välitämme viisumit kaikkialle maailmaan. Asiakkaat tilaavat meiltä eniten viisumeita Kiinaan, Intiaan, Valko-Venäjälle, Venäjälle,Kazakstaniin ja Saudi-Arabiaan. Tilaa viisumi sähköisesti SoloVisa online-palvelusta tai käy toimistossamme. Aloitamme tilauksesi käsittelyn, kun kaikki viisumia varten tarvittavat asiakirjat ovat saapuneet meille. Hoidamme yhteydet konsulaattiin ja huolehdimme viisumisi valmiiksi perille toimitettuna. Ole meihin yhteydessä kun tarvitset tietoa viisumiasiakirjoista tai muista kohdemaan viisumimääräyksistä. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Huom! Päätoimistomme Vuorimiehenkadulla on poikkeuksellisesti avoinna arkisin klo 09 - 15. Puhelinpalvelumme toimii arkisin klo 09 - 16, p. 09 6689 570, email: viisumit@lahialuematkat.fi. Helsingin päärautatieaseman toimisto on suljettu toistaiseksi. 

 

 

Sähköinen viisumitilaus - SoloVisa

Tee viisumitilaus vaivattomasti SoloVisa online-palvelussa. Saat tiedon kohdemaan viisumivaatimuksista, viisumityypeistä, hinnoista ja viisumia varten tarvittavista asiakirjoista, jotka sinun tulee toimittaa meille konsulaattikäsittelyä varten. Huomioithan, että aloitamme viisumin käsittelyn, kun kaikki asiakirjat ovat saapuneet toimistoomme. Mikäli lähetät asiakirjat, suosittelemme pikapostia tai Matkahuollon turvakuljetusta, jotta voit seurata lähetystä. Aloita viisumitilaus valitsemalla kohdemaa ja etene SoloVisan ohjeiden mukaisesti. 

Siirry SoloVisa-sivustolle

Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, työnteko-, opiskeluviisumit ja humanitaaristen matkojen viisumit Venäjälle. Esim. turistiviisumit saa 7 - 9 työpäivän tai nopeammalla käsittelyllä 4 - 6 työpäivän ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana. 

Lue lisää

Kazakstanin viisumit

Suomen kansalaiset voivat matkustaa Kazakstaniin ilman viisumia, kun matkan kesto on alle 30 päivää. Viisumivapaus on voimassa toistaiseksi. Pidemmille matkoille viisumi tarvitaan.

HUOM! Koronatilanteen vuoksi Kazakstanin viisumivapaus on poistettu 1.11.2020 saakka.

Lue lisää

Valko-Venäjän viisumit

Turisti-, liikematka-, yksityis-, ja kauttakulkuviisumit Valko-Venäjälle 6 - 7 työpäivän aikana.

Lue lisää

Kiinan viisumit

Turisti- ja liikematkaviisumit Kiinaan 1 - 6 työpäivän aikana, ryhmäviisumit 7 - 8 työpäivän aikana.

 

Lue lisää

Intian viisumit

Turisti-, liikematka- ja työntekoviisumit Intiaan 6 - 8 työpäivän aikana ja pikakäsittelyllä 1 - 2 työpäivän aikana.

Lue lisää

Viisumit - Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet saamiamme viisumeihin liittyviä kysymyksiä. Toivottavasti niistä on hyötyä myös sinulle. Mikäli et löydä vastausta tai haluat tietää lisää, ole ystävällisesti yhteydessä viisumiasiantuntijaamme, viisumit@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5735.

Lue lisää

Tiedotteet