Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähde junalla tai laivalla Pietariin, Viipuriin tai Moskovaan. Olemme suunnitelleet junahotellipaketit ja risteilymatkat  valmiiksi puolestasi. Olemme valinneet viihtyisät hotellit hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tarjolla on mielenkiintoista oheisohjelmaa. Valitse peruspaketti ilman oheispalveluita tai kokoa täyden palvelun valmismatka johon sisältyy suomeksi opastettuja retkiä paikan päällä. Varaa matkasi kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Pietari, Viipuri ja Moskova yllättävät iloisesti ja matka junalla tai laivalla taittuu vaivattomasti. 

Päivä Pietarissa risteily alk. 84 €/hlö

Laivalla Pietariin. Risteilypakettiimme sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat A- tai B-hytissä, kätevä pikkubussikuljetus Pietarissa satamasta kaupungin keskustaan ja illaksi takaisin satamaan sekä satama- ja polttoainelisät. Omatoimisen risteilymatkan kesto on kaksi yötä. Lähdöt lauantaisin Helsingistä  23.12.2017 asti. Matkalle ei tarvita viisumia!

Lue lisää

M/S Princess Anastasian viihtyisä yökerho.

Kaupunkiloma laivalla Pietariin alk. 231 €/hlö

Kaupunkilomalle Pietariin laivalla ilman viisumia! Valmiiseen risteilypakettiimme sisältyy laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki ja yö Sokos-hotellissa, satama - keskusta - satama -pikkubussikuljetukset sekä polttoaine- ja satamamaksut. Vuoden viimeiset lähdöt 6.12., 13.12. ja 20.12. Vielä ehdit!

Lue lisää

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 219 €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja suomeksi opastetut retket. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä 22.3.2018 asti. 

Lue lisää

Ylelliset hemmotteluhoidot Sokoksen Palace Bridgessa

Kylpyläloma Pietarissa alk. 413 € / hlö

Hemmotteluloma Pietarissa. Omatoimiseen kylpylämatkaan alk. 413 € sisältyy junamatkat, majoitus tasokkaassa Sokos Hotel Palace Bridgessä, kaksi kylpylähoitoa, kylpylä- ja saunaosaston käyttö, hotellikuljetukset sekä runsas kuohuviiniaamiainen. Lisäpalveluina viisumi ja mielenkiintoinen oheisohjelma.

Lue lisää

Vasilin katedraali Punaisella torilla.

Kaupunkiloma Moskovaan junalla

Junamatka Moskovaan. Valmiiseen pakettiimme sisältyy junamatkat Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa aamiaisineen sekä kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin asemalle. Lisäpalveluna viisumi sekä junaliput 1. luokkaan. Lähdöt torstaisin kerran kuussa. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Kaupunkiloma Viipurissa - 1 tai 2 yötä

Junamatka Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla ja 1 tai 2 yön majoitus nostalgisessa hotelli Viipurissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja suomeksi opastettu kaupunkikierros. Kesän 2018 lähdöt on nyt julkaistu. Löydä omat matkapäiväsi! 

Lue lisää