Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo lähteä kun varaat Lähialuematkojen valmiin matkapaketin. Jos varaaminen verkkokaupassa ei suju, hoitaa asiakaspalvelumme matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730 varauksen puolestasi ilman palvelumaksua. 

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Omatoimiseen Minskin Kaupunkilomapakettiin sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipuriin 271 €

Elegantti kaupunkiloma junalla Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat Helsingistä, Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta sekä kahden yön majoitus aamiaisineen Viipurin parhaassa hotellissa Viktoriassa. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA. 

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan alk. 449 €

Valmis omatoimipaketti junalla Moskovaan.  Matkapakettiin alk. 449 € sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA.

Lue lisää

Pietari nainen ja koira Vitebskin rautatieasemalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 269 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 tai 3 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA.

Lue lisää