Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo lähteä kun varaat Lähialuematkojen valmiin matkapaketin. Jos varaaminen verkkokaupassa ei suju, hoitaa asiakaspalvelumme varauksen puolestasi ilman palvelumaksua. Ota yhteyttä. matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Pietari nainen ja koira Vitebskin rautatieasemalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 209 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 tai 3 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Suomi-Venäjä-Seuran kielikurssin tunnuskuva

Kielikurssit Pietarissa 7.-20.6. ja 5.-18.7.

Suomi-Venäjä-Seuran kanssa yhteistyössä järjestettävä kielikurssi Pietarin valtionyliopistossa. Kahden viikon kielikurssin hinta on 450 € alk. Lisäpalveluna tarjoamme perhemajoituksen 375 €, junamatkat 63 €/suunta ja kaksikertaopiskelijaviisumin 45 €.  Kurssien ajankohdat ovat 7. - 20.6. ja 5. - 18.7. Varmista paikkasi pian!

Lue lisää

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Omatoimiseen Minskin Kaupunkilomapakettiin sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkilomat Viipuriin 271 €

Elegantti kaupunkiloma junalla Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat Helsingistä, Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta sekä kahden yön majoitus aamiaisineen Viipurin parhaassa hotellissa Viktoriassa. Lähdöt 10. – 12.4., 17. – 19.4., 24. – 26.4., 18. – 20.9. ja 25. – 27.9. Viipuri on iloinen yllätys!

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. 2020 PAKETIT TULEVAT VARATTAVAKSI TAMMIKUUSSA.

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin RISTEILYKAUSI ALKAA 3/2020

UUSI RISTEILYKAUSI ALKAA MAALISKUUSSA 2020. Laivalla matka taittuu kätevästi ilman viisumia. Valmiiseen neljän yön matkapakettiin sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat makuuhytteineen, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. 

Lue lisää

Päivä Pietarissa - risteilykausi alkaa 3/2020

UUSI RISTEILYKAUSI ALKAA MAALISKUUSSA 2020. Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin  sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. 

Lue lisää