Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähde junalla tai laivalla Pietariin, Viipuriin tai Moskovaan. Olemme suunnitelleet junahotellipaketit ja risteilymatkat  valmiiksi puolestasi. Olemme valinneet viihtyisät hotellit hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Tarjolla on mielenkiintoista oheisohjelmaa. Valitse peruspaketti ilman oheispalveluita tai kokoa täyden palvelun valmismatka johon sisältyy suomeksi opastettuja retkiä paikan päällä. Varaa matkasi kätevästi verkkokaupassa ilman palvelumaksua.  Pietari, Viipuri ja Moskova yllättävät iloisesti ja matka junalla tai laivalla taittuu vaivattomasti. 

Tunnelmaa kanavan rannalla Pietarissa

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 233 €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja pääsyliput Eremitaasiin ja kiertoajelulle. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä! 

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovaan junalla 426 €

Junamatka Moskovaan. Valmiiseen pakettiimme sisältyy junamatkat Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa aamiaisineen sekä kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin asemalle. Lisäpalveluna viisumi sekä junaliput 1. luokkaan. Lähdöt torstaisin kerran kuussa. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Palatsinaukio Pietarissa I Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 135 €/hlö

Viisumivapaat risteilyt nyt varattavissa! Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 135 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Lähdöt joka viikko Helsingistä!

Lue lisää

Poika Pietarissa Kazanin kirkon edessä I Lähialuematkat

Laivalla Pietariin perheen kanssa alk. 249 €

Ilman viisumia Pietariin! Tämä laiva-hotellimatka sopii seurueille, jotka haluavat majoittua 3 tai 4 hengen huoneeseen. Matkapaketin hinta alk. 249 € sis. Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat hytteineen, 2 yön hotellimajoituksen aamiaisineen ja satama-hotelli-satama-kuljetuksen, polttoaine- ja satamamaksut. Lähdöt vuoroviikoin ke ja to 27.12.2018 asti.

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin alk. 277 €/hlö

Viisumivapaat kaupunkilomat nyt varattavissa! Valmiiseen neljän yön matkapakettiin alk. 277 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Lähdöt joka viikko Helsingistä! Astu laivaan!

Lue lisää

Viipurin linna I Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipurissa 194 €

Junamatka Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla kahden yön majoitus nostalgisessa hotelli Viipurissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja suomeksi opastettu kaupunkikierros. Valmiit matkapaketit omatoimimatkaajalle varattavissa huhtikuusta lokauulle. Löydä omat matkapäiväsi! 

Lue lisää