Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähialuematkailu on ekoteko. Varaa valmis omatoimisen matkaajan juna-hotellipaketti Pietariin ja Viipuriin verkkokaupassa. Lähdöt junalla Pietariin miltei joka päivä. Kahden yön Pietarin viisumivapaat risteilypaketit ovat varattavissa aina lokakuun lopulle 2019.  Jos asiointi verkossa ei suju, pyydä asiakaspalveluamme tekemään varaus puolestasi matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Tyttö muhkea tonttulakki päässä_Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 95 €/hlö

Ilman viisumia Pietariin! Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 95 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Lähdöt kaksi kertaa viikossa 27.12. asti. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin alk. 269 €/hlö

Syyslomalle tai pikkujouluksi Pietariin! Laivalla matka taittuu kätevästi ilman viisumia. Valmiiseen neljän yön matkapakettiin alk. 269 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat makuuhytteineen, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Useita lähtöjä Helsingistä 25.12. asti. 

Lue lisää

Pietari nainen ja koira Vitebskin rautatieasemalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 209 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 tai 3 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan 425 €

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Vuoden viimeinen lähtö 5.-9.12.2019. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Suomi-Venäjä-Seuran kielikurssin tunnuskuva

Kielikurssit Pietarissa 7.-20.6. ja 5.-18.7.

Suomi-Venäjä-Seuran kanssa yhteistyössä järjestettävä kielikurssi Pietarin valtionyliopistossa. Kahden viikon kielikurssin hinta on 450 € alk. Lisäpalveluna tarjoamme perhemajoituksen 375 €, junamatkat 63 €/suunta ja kaksikertaopiskelijaviisumin 45 €.  Kurssien ajankohdat ovat 7. - 20.6. ja 5. - 18.7. Varmista paikkasi pian!

Lue lisää

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Omatoimiseen Minskin Kaupunkilomapakettiin sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkilomat Viipuriin

Kaupunkiloma junalla Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat Viipuriin ja kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen. Vuoden 2020 matkapaketit tulevat varattavaksi tammikuuhun 2020 mennessä. 

Lue lisää