Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo lähteä kun varaat Lähialuematkojen valmiin matkapaketin. Jos varaaminen verkkokaupassa ei suju, hoitaa asiakaspalvelumme matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730 varauksen puolestasi ilman palvelumaksua. 

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Omatoimiseen Minskin Kaupunkilomapakettiin sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipuriin 271 €

Elegantti kaupunkiloma junalla Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat Helsingistä, Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta sekä kahden yön majoitus aamiaisineen Viipurin parhaassa hotellissa Viktoriassa. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA. 

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan alk. 449 €

Valmis omatoimipaketti junalla Moskovaan.  Matkapakettiin alk. 449 € sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA.

Lue lisää

Pietari nainen ja koira Vitebskin rautatieasemalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 269 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 tai 3 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. LÄHTÖJÄ EI OLE TOISTAISEKSI TARJOLLA.

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin

Laivalla matka taittuu kätevästi ilman viisumia. Valmiiseen neljän yön matkapakettiin sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat makuuhytteineen, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. PAKETIT EIVÄT OLE TOISTAISEKSI MYYNNISSÄ.

Lue lisää

Päivä Pietarissa - risteilyt alk. 89 €

Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 89 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu.

Lue lisää