Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähialuematkailu on ekoteko. Varaa valmis juna-hotellipaketti Pietariin tai Moskovaan verkkokaupassa tai pyydä asiakaspalveluamme tekemään varaus puolestasi matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. Laivamatkailun ystävä pääsee Pietariin ilman viisumia risteilykauden alkaessa jälleen maaliskuun lopussa 2019. Jos seurueessasi on vähintään 6 henkilöä, kokenut matka-asiantuntija tekee mielellään tarjouksen räätälöidystä ryhmämatkasta. Pietarin risteilymatkat ja Viipurin kaupunkilompaketit tulevat myyntiin 2019 alkupuolella.  

Rostra-pylväs Pietarissa I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 195 €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja pääsyliput Eremitaasiin ja kiertoajelulle. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä! 

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovassa alk. 425 €

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Lähdöt helmi-huhtikuussa 2019 kahdesti kuukaudessa. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Kaupunkiloma Minskiin

UUTUUS! Valmis omatoimipaketti Valko-Venäjän pääkaupunkiin Minskiin. Omatoimisen matkapaketin hintaan alk. 495 eur sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Kaupunkiloma Viipuriin (2 yötä)

Junalla Viipuriin. Valitse sopiva ajankohta ja pyydä matkastasi tarjous. Peruspakettiin sisältyy Allegro-junamatkat 2 lk Helsinki – Viipuri – Helsinki, 1 yön hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa ja hotellin aamiainen. Lisäpalveluna Venäjän viisumi ja suomeksi opastetut retket.

Lue lisää

Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Virhe

Sivustolla tapahtui odottamaton virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.