Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähialuematkailu on ekoteko. Varaa valmis omatoimisen matkaajan juna-hotellipaketti Pietariin ja Viipuriin verkkokaupassa. Lähdöt junalla Pietariin miltei joka päivä. Kahden yön Pietarin viisumivapaat risteilypaketit ovat varattavissa aina lokakuun lopulle 2019.  Jos asiointi verkossa ei suju, pyydä asiakaspalveluamme tekemään varaus puolestasi matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Nainen kanavan rannalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 209 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan alk. 390 €

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Useita lähtöjä joulukuun alkuun. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Valmis omatoimipaketti Valko-Venäjän pääkaupunkiin Minskiin. Omatoimisen matkapaketin hintaan alk. 495 eur sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Rostrapatsas Pietarissa_Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 95 €/hlö

Ilman viisumia Pietariin! Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 95 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Risteilykausi on 28.3.-29.12.2019. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipuriin 199 €

Kaupunkiloma junalla Viipuriin. Matkapakettiin 199 € sisältyy Allegro-junamatkat Helsinki – Viipuri – Helsinki ja kahden yön majoitus kaupungin parhaassa hotellissa Victoriassa aamiaisineen. Lähdöt 27.-29.9., 11.-13.10. ja 25.-27.10. Varaa matka vähintään 17 vuorokautta ennen lähtöä. 

Lue lisää

Solo Sokos Hotel Palace Bridge spa_Lähialuematkat

Kylpyläloma Pietarissa alk. 289 €/hlö

Tämä valmis matkapaketti on sinulle, joka haluat kaupunkilomaltasi hemmottelua.  Valmiiseen 2 tai 3 yön omatoimipakettiin alk. 289 € sisältyy Allegro-junamatkat, majoitus Solo Sokos Hotel Palace Bridgessa, buffet-aamiaisineen ja kuljetus asema - hotelli - asema. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa. 

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin alk. 269 €/hlö

Syyslomalle tai pikkujouluksi Pietariin! Laivalla matka taittuu kätevästi ilman viisumia. Valmiiseen neljän yön matkapakettiin alk. 269 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat makuuhytteineen, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Useita lähtöjä Helsingistä 25.12. asti. 

Lue lisää