Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Pietari on vain 3,5 h junamatkan päässä Helsingistä. Laivamatkailun ystävä pääsee Pietariin ilman viisumia. Tutustu valmiisiin juna-hotelli-, laiva-hotelli- ja risteilypaketteihimme.  Varaa mieleisesi paketti verkkokaupassa tai pyydä asiakaspalveluamme tekemään varaus matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. Viipuriin ja Moskovaan tulee valmiita matkapaketteja kesäkaudelle 2019.

Tunnelmaa kanavan rannalla Pietarissa

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 249 €/hlö

Junamatka Pietariin. Valmiiseen matkapakettiimme sisältyy edestakaiset junamatkat Allegrolla, kuljetus asemalta hotellille ja 2 tai 3 yön majoitus laadukkaassa Sokos Palace Bridge-, Sokos Olympia Garden-tai Dostojevsky-hotellissa aamiaisineen.  Lisäpalveluna viisumi ja pääsyliput Eremitaasiin ja kiertoajelulle. Varaa kätevästi verkkokaupassa. Lähdöt joka päivä! 

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovassa alk. 425 €

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Lähdöt helmi-huhtikuussa 2019 kahdesti kuukaudessa. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Poika Pietarissa Kazanin kirkon edessä I Lähialuematkat

Laivalla Pietariin perheen kanssa alk. 249 €

Ilman viisumia Pietariin! Tämä laiva-hotellimatka sopii seurueille, jotka haluavat majoittua 3 tai 4 hengen huoneeseen. Matkapaketin hinta alk. 249 € sis. Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat hytteineen, 2 yön hotellimajoituksen aamiaisineen ja satama-hotelli-satama-kuljetuksen, polttoaine- ja satamamaksut. Lähdöt vuoroviikoin ke ja to 27.12.2018 asti.

Lue lisää

Palatsinaukio Pietarissa I Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 135 €/hlö

Viisumivapaat risteilyt nyt varattavissa! Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 135 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Lähdöt joka viikko Helsingistä!

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin alk. 277 €/hlö

Viisumivapaat kaupunkilomat nyt varattavissa! Valmiiseen neljän yön matkapakettiin alk. 277 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Lähdöt joka viikko Helsingistä! Astu laivaan!

Lue lisää