Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähialuematkailu on ekoteko. Varaa valmis omatoimisen matkaajan juna-hotellipaketti Pietariin ja Viipuriin verkkokaupassa. Lähdöt junalla Pietariin miltei joka päivä. Kahden yön Pietarin viisumivapaat risteilypaketit ovat varattavissa aina lokakuun lopulle 2019.  Jos asiointi verkossa ei suju, pyydä asiakaspalveluamme tekemään varaus puolestasi matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Nainen kanavan rannalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 199 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa.

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovassa alk. 415 €

Valmis omatoimipaketti Moskovaan.  Matkapakettiin sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Useita lähtöjä kesäkuusta elokuuhun. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin

UUTUUS! Valmis omatoimipaketti Valko-Venäjän pääkaupunkiin Minskiin. Omatoimisen matkapaketin hintaan alk. 495 eur sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. 

Lue lisää

Rostrapatsas Pietarissa_Lähialuematkat

Päivä Pietarissa -risteilyt alk. 95 €/hlö

Ilman viisumia Pietariin! Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 95 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Risteilykausi on 28.3.-29.12.2019. Tutustu ja varaa pian!

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipuriin (2 yötä)

Junalla Viipuriin. Valitse sopiva ajankohta ja pyydä matkastasi tarjous. Peruspakettiin sisältyy Allegro-junamatkat 2 lk Helsinki – Viipuri – Helsinki, 1 yön hotellimajoitus jaetussa kahden hengen huoneessa ja hotellin aamiainen. Lisäpalveluna Venäjän viisumi ja suomeksi opastetut retket.

Lue lisää

Solo Sokos Hotel Palace Bridge spa_Lähialuematkat

Kylpyläloma Pietarissa alk. 289 €/hlö

Tämä valmis matkapaketti on sinulle, joka haluat kaupunkilomaltasi hemmottelua.  Valmiiseen 2 tai 3 yön omatoimipakettiin alk. 289 € sisältyy Allegro-junamatkat, majoitus Solo Sokos Hotel Palace Bridgessa, buffet-aamiaisineen ja kuljetus asema - hotelli - asema. Viisumi ja retket lisäpalveluna. Varaa kätevästi verkkokaupassa. 

Lue lisää