Matkat Viipuriin, Pietariin ja Moskovaan | Lähialuematkat

Omatoimiset matkat

Lähialuematkat on perunut kaikki matkat 13.5.2020 asti koronapandemian vuoksi. Toistaiseksi 15.5. jälkeen tehtävät matkat ovat myynnissä ja niihin sovelletaan normaaleja matkaehtoja. Huomaathan, että Venäjän konsulaatti ei ota toistaiseksi vastaan viisumihakemuksia. Lähialuematkojen tiedon mukaan hakemuksia mahdollisesti aletaan ottaa vastaan toukokuun alkupuolella. Seuraamme viranomaismääräyksiä ja ilmoitamme myyntiin vaikuttavista mahdollisista muutoksista heti. 

Valmiiksi järjestetylle omatoimimatkalle on helppo lähteä kun varaat Lähialuematkojen valmiin matkapaketin. Jos varaaminen verkkokaupassa ei suju, hoitaa asiakaspalvelumme varauksen puolestasi ilman palvelumaksua. matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Suomi-Venäjä-Seuran kielikurssin tunnuskuva

Kielikurssit Pietarissa 7.-20.6. ja 5.-18.7.

Suomi-Venäjä-Seuran kanssa yhteistyössä järjestettävä kielikurssi Pietarin valtionyliopistossa. Kahden viikon kielikurssin hinta on 450 € alk. Lisäpalveluna tarjoamme perhemajoituksen 375 €, junamatkat 63 €/suunta ja kaksikertaopiskelijaviisumin 45 €.  Kurssien ajankohdat ovat 7. - 20.6. ja 5. - 18.7. 

Lue lisää

Mirin linna Valko-Venäjäll_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Minskiin 495 €

Omatoimiseen Minskin Kaupunkilomapakettiin sisältyy Belavian lennot, kolmen yön majoitus Belarus(3*)-hotellissa, aamiaiset, vapaa SPA-osaston käyttö, lentokenttäkuljetukset. Lisäpalveluna englanniksi opastetut retket Valko-Venäjän romanttiset linnat, vierailu BelAZ:n tehtaalla ja retki Dudutkin perinnekylään. Lähtöjä lokakuulle 2020. HUHTIKUUN LÄHTÖ PERUTTU. 

Lue lisää

Viipurin linna_Lähialuematkat

Kaupunkiloma Viipuriin 271 €

Elegantti kaupunkiloma junalla Viipuriin. Valmiiseen matkapakettiin sisältyy edestakaiset Allegro-junamatkat Helsingistä, Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta sekä kahden yön majoitus aamiaisineen Viipurin parhaassa hotellissa Viktoriassa. LÄHDÖT PERUTTU 1.5.2020 ASTI.

Lue lisää

Moskovan valtiollinen yliopisto I Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Moskovaan alk. 449 €

Valmis omatoimipaketti junalla Moskovaan.  Matkapakettiin alk. 449 € sisältyy matkat yöjuna-Tolstoilla, kahden yön majoitus hotelli Budapestissa buffet-aamiaisineen ja kätevät kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin. Viisumi ja mielenkiintoiset retkipaketit lisäpalveluna. Lähdöt kesäkuusta joulukuuhun 2020.

Lue lisää

Pietari nainen ja koira Vitebskin rautatieasemalla_Lähialuematkat

Kaupunkiloma junalla Pietariin alk. 269 €/hlö

Valmiiseen omatoimipakettiin sis. Allegro-junamatkat, 2 tai 3 yön hotellimajoitus, aamiaiset ja kuljetus asema - hotelli - asema. Valitse Solo Sokos Hotel Palace Bridge, Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilevsky, Boutique Hotel Golden Triangle, Cronwell Inn tai Dostojevsky.  LÄHDÖT PERUTTU 1.5.2020 ASTI.

Lue lisää

Talvipalatsi Palatsinaukiolla_Lähialuematkat

Kaupunkilomat laivalla Pietariin

Laivalla matka taittuu kätevästi ilman viisumia. Valmiiseen neljän yön matkapakettiin sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat makuuhytteineen, kahden yön hotellimajoitus aamiaisineen ja kuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. PAKETIT EIVÄT OLE TOISTAISEKSI MYYNNISSÄ.

Lue lisää

Päivä Pietarissa - risteilyt alk. 89 €

Valmiiseen kahden yön risteilypakettiin alk. 89 € sisältyy Helsinki - Pietari - Helsinki -laivamatkat (kahden tai neljän hengen) hytissä, kätevä bussikuljetus satamasta keskustaan ja takaisin sekä polttoaine- ja satamamaksu. Princess Anastasia risteilee joulukuun lopulle asti. LÄHDÖT PERUTTU 1.5.2020 ASTI. 

Lue lisää