Risteilyt Laatokalla ja Äänisellä 2018 | Lähialuematkat

Laatokan ja Äänisen risteilyt 19.7. ja 19.8.

Kizhin kirkko on Unescon maailmanperintökohde

Tunnelmallinen risteilyloma Laatokan ja Äänisen aalloilla. Tämä matka on sinulle, joka pidät rennosta matkanteosta, luonnonkauniista maisemista ja mukavasta yhdessäolosta. Rentoudu  jokiristeilijällä ja käy mielenkiintoisilla retkillä matkan varrella. Näe Valamon luostarisaari, Unescon maailmanperintölistalle kuuluvan Kizhin saaren kuuluisa puukirkko sekä Äänisen aallot ja Syvärijoki sulkuineen. Matkamme alkaa Helsingistä Allegro-junalla Pietariin, josta jatkamme Nevaa eteenpäin Laatokalle. Lähdöt 19.7. ja 19.8. Varmista paikkasi pian!

 

Laatokan ja Äänisen risteily

Risteilypaketin hintaan alk. 990 eur sisältyy

  • Junamatkat (2. lk) Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Risteily kahden hengen hytissä
  • Täysihoito laivalla ohjelman mukaan (aamiainen, lounas, illallinen)
  • Suomeksi opastetut retket Pietarissa, Valamossa ja Kizhillä ohjelman mukaan
  • Kuljetukset Pietarissa
  • Viihdeohjelmaa laivalla
  • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut

Lisäpalvelut

  • Venäjän viisumi 35 €/hlö
  • Passin/viisumin postitus asiakkaalle 10 €/lähetys

Varaukset verkkokaupassa ilman palvelumaksua. Varausta varten tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot. Voit varata matkan myös asiakaspalvelussamme sp. matkat@lahialuematkat.fi, p. 09 6689 5730 tai toimistoissamme Helsingin päärautatieasemalla (ma - pe 10 - 18) ja Vuorimiehenkatu 3 (ma - pe 9 - 17). Asiakaspalvelussa tehdyistä varauksista veloitamme palvelumaksun 18 € / varaus. Matkan ennakkomaksu on 250 € / hlö.

Matkalle tarvitaan viisumi. Tarkista, että oma ja seuralaistesi passit ovat voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa aikaa - Lähialuematkat huolehtii järjestelyistä. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja viisumista. Matkan vastuullinen matkanjärjestäjä on Matka-Prima Oy.  Matkaan sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja ja Matka-Priman erityisehtoja.  

Matkaohjelma

Päivä 1

11.00 - 14.30 Allegro Helsinki - Pietari.  Kyytiin pääsee Helsingin lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. 

Saavumme Pietariin ja lähdemme tutustumaan kaupunkiin opastetulla kiertoajelulla, minkä jälkeen ajamme jokisatamaan. 

19.00 lähdemme Nevajokea pitkin kohti Laatokkaa. Matkalla näemme Pähkinälinnan. 

Laivalla tervetulotilaisuus ja illallinen. 
 

Päivä 2

Aamiainen.

Saavumme Valamon luostarisaarelle, josta lähdemme yhteysaluksella tutustumaan Valamon pääluostariin. Tutustumme alueeseen matkanjohtajan kanssa kävellen. 

Paluu omalle laivalle, jossa  nautimme lounaan. 

Matka jatkuu Laatokalta kohti Syvärijokea. 

Illallinen ja mukavaa viihdeohjelmaa. 

Päivä 3

Aamiainen. 

Rento matkanteko jatkuu Äänisen aalloilla. Päivän aikana lounastamme laivalla. 

Iltapäivällä saavumme Kizhin museosaarelle, johon tutustumme matkanjohtajan kanssa kävelyretkellä. 

Paluu laivalle, jossa illallinen ja iloiset iltameiningit. 

Päivä 4

Aamiainen. 

Saavumme venäläiseen perinnekylä Mandrogiin, jossa pääsemme seuraamaan työnäytöksiä ja tekemään hauskoja tuliaisostoksia. Pistäydy myös Vodkamuseoon!

Lounaan ja illallisen nautimme laivalla. Lähdemme illan suussa jatkamaan matkaa kohti Syväriä ja sieltä edelleen kohti Pietaria. 

Päivä 5

Aamiainen. 

9.00 saavumme Pietariin, jossa kuljetus rautatieasemalle. 

11.30 - 15.00 Allegro-junamatka Helsinkiin. 

Aikataulut ovat ennakkotietoja. 

Lähdöt

LähdötKestoReittiHinta
19.-23.7. ja 19.-23.8.20186 päivää / 5 yötäHelsinki - Pietari - Neva - Valamo - Syväri - Kizhi - Mandrogi - Pietari - Helsinki990 € (jaettu kahden hengen hytti kannella 2)
19.-23.7. ja 19.-23.8.20186 päivää / 5 yötäHelsinki - Pietari - Neva - Valamo - Syväri - Kizhi - Mandrogi - Pietari - Helsinki1090 € (jaettu kahden hengen hytti kannella 3)
19.-23.7. ja 19.-23.8.20186 päivää / 5 yötäHelsinki - Pietari - Neva - Valamo - Syväri - Kizhi - Mandrogi - Pietari - Helsinki1190 € (yhden hengen hytti kannella 3)

Jokiristeiljät

Jokiristeilijät
Reitillä käytetyt jokiristeilijät M/S Kronshtadt, M/S Vissarion Belinskij, M/S Sankt-Petersburg ja M/S Leonid Sobolev on rakennettu Saksassa ja Itävallassa 1976 - 1984 ja ne on modernisoitu 2000-luvulla. Laivoissa on neljä matkustajakantta, ylimpänä aurinkokansi. Ilmastoiduissa hyteissä on maisemaikkuna, oma pieni wc ja suihku. Laivoissa on ravintola, baareja, luentosali, matkamuistomyymälä ja ensiapupiste. Laivoissa ei ole hissiä. Laivat ovat n. 125 m pitkiä ja 16,7 m leveitä. Sisään laivaan tullaan 2. kannelta.