Haemme Lähialuematkoihin matka-asiantuntijaa | Lähialuematkat

Haemme Lähialuematkoihin matka-asiantuntijaa

Oletko sinä energinen ja oma-aloitteinen matkatoimistoalan ammattilainen ja haluaisit matkapalveluumme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen hoitamaan pääosin Venäjälle suuntautuvia tilausryhmämatkoja? Toimenkuvaan kuuluu lisäksi Intres-verkkokaupan pääkäyttäjän sijaisuus.

Sinulla on aktiivinen myyntiote, kontaktoit mielelläsi vieraitakin ihmisiä ja haluat rakentaa asiakkuuksia. Alamme teknologistuu kovaa vauhtia, ja meille on tärkeää että viihdyt varaus- ym. sovellusten parissa. Sinulla riittää pitkäjänteisyyttä ongelmanratkaisuun ja olet kiinnostunut osallistumaan matkapalvelumme myynnin yleiseen kehittämiseen.

Sinulta edellytämme

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus matkatoimistoalan tehtävistä ja alalle soveltuva koulutustausta. Käytät sujuvasti Winres- ja Intres-järjestelmiä ja olet tottunut hoitamaan asiakkaan palveluprosessin alusta loppuun. Tulet sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti. Venäjän kielen taito on eduksi, mutta ei ole välttämättömyys. Toivomme, että Venäjä on sinulle matkakohteena tuttu.

Jos olet taitava excelin käyttäjä, sinulla on kokemusta asiakastyytyväisyyden mittaamisesta tai osaat tehdä kiinnostavia sisältöjä someen, kerrothan myös siitä hakemuksessasi. Noudatamme Palvelualojen Työnantajat Palta ry:n työehtosopimusta. 

Kiinnostuitko? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 25.6.2018 sähköpostitse maarit.haavisto@lahialuematkat.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myynti- ja markkinointijohtaja Maarit Haavisto-Koskinen 14.6. klo 10 - 12. ja 20.6. klo 13 - 15 puh. 040 7466 436. Toivomme uuden matka-asiantuntijan aloittavan mahdollisimman pian. Sopivalta vaikuttavan kandidaatin voimme kutsua haastatteluun jo ennen 25.6.

Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat on tarjonnut matkoja ennakkoluuloisille ja ennakkoluulottomille Venäjälle ja sen lähialueille jo vuodesta 1991. Kauttamme saa lisäksi viisumit kaikkialle maailmaan. Palvelemme toimistoissamme Helsingin päärautatieasemalla ja Vuorimiehenkadulla Ullanlinnassa. www.lahialuematkat.fi, www.solovisa.fi