Muutos Kiinan viisumimääräyksiin | Lähialuematkat

Muutos Kiinan viisumimääräyksiin

Muutoksesta ei aiheudu toimenpiteitä Lähialuematkojen viisumipalvelun asiakkaalle

Kiinan viisumipalvelukeskus aloittaa toimintansa Helsingissä 19.6.2018, josta lähtien Kiinan viisumitilaukset kulkevat viisumipalvelukeskuksen kautta konsulaattiin. Viisumipalvelukeskuksen tarkoituksena on lyhentää jonoja ja pitää viisumitilausten käsittelyajat lyhyinä. Viisumin myöntämisen suorittaa edelleen maan viranomaista edustava Kiinan konsulaatti.

Kiinan viisumihintoihin on tulossa korotus. Kiinan viisumipalvelukeskus vahvistaa uudet hinnat, jotka päivitetään Lähialuematkojen sivustolle ja SoloVisa-palveluun. Hinnankorotus tulee olemaan viisumipalvelukeskuksen palvelumaksun verran.

Asiakkaanamme jätät Kiinan viisumitilauksen viisumipalveluumme kuten aiemmin. Sinulle ei tästä uudesta järjestelystä aiheudu toimenpiteitä.

Tietosuojaan liittyen: Kiinan viisumipalvelukeskus on ilmoittanut, että keskus on perustettu sen maan erityislainsäädännön ja määräysten mukaisesti, jossa se on rekisteröity, ja on siten ehdottomasti velvollinen noudattamaan maan lakeja ja ryhtymään toimenpiteisiin hakijoiden henkilötietojen ja asiakirjojen suojaamiseksi.