MUUTOS - Rekisteröityminen Venäjälle 25.5. – 25.7.2018 | Lähialuematkat

MUUTOS - Rekisteröityminen Venäjälle 25.5. – 25.7.2018

Suomen Pietarin pääkonsulaatin aiemmasta ilmoituksesta poiketen Venäjälle rekisteröitymiseen on tullut muutoksia FIFA Word Cup 2018 aikana. Uusi väliaikainen asetus on voimassa 25.5. – 25.7.2018 ja koskee jalkapallo-otteluita järjestäviä kaupunkeja:

Moskova, Pietari, Volgograd, Jekaterinburg, Kazan, Kaliningrad, Nizhny Novgorod, Rostov-on-Don, Samara, Saransk ja Sotši.

Asetuksen mukaan kaikkien kisakaupunkeihin matkustavien ulkomaalaisten on rekisteröidyttävä 3 päivän kuluessa Venäjälle saapumisesta (aiemmin 1 päivän kuluessa kisakaupunkiin saapumisesta). Rekisteröinti on tehtävä monitoimikeskuksissa tai Venäjän sisäasiainministeriön paikallisvirastossa (avoinna myös viikonloppuisin edellä mainittuna aikana). Huomaa, että rekisteröinti ei ole mahdollista postitse.

Asetuksen mukaan vastaanottava taho Venäjällä pitää huolen matkailijan rekisteröinnistä. Suuremmat hotellit hoitavat rekisteröinnin varmasti, mutta pienempiin hotelleihin, hostelleihin, Airbnb- tai yksityismajoituksiin menevien on hyvä varmistaa asia paikan omistajalta ennakkoon.

Lue lisää: https://www.awaragroup.com/blog/migration-rules-during-fifa-world-cup-2018-in-russia/