Päivitys - Kiinan sähköinen viisumihakemus | Lähialuematkat

Päivitys - Kiinan sähköinen viisumihakemus

Kiinan viisumipalvelukeskus hyväksyy vain keskuksen sähköiseen järjestelmään huolellisesti täytetyt ja tallennetut viisumihakemukset. Voit tallentaa sähköisen hakemuksen itse tai käyttää palveluamme, jota varten sinun tulee täyttää ja allekirjoittaa palvelulomake ja lähettää se meille. Vastaa huolellisesti kaikkiin palvelulomakkeen kysymyksiin. Näin varmistamme, ettei viisumin valmistuminen viivästy puutteellisten tietojen vuoksi.

Uusi ohjeistus on päivitetty Kiinan viisumien asiakirjaohjeisiin Lähialuematkojen sivustolle ja SoloVisaan. Olethan meihin yhteydessä mikäli sinulla on kysyttävää ohjeistukseen, sähköiseen hakemukseen tai palvelulomakkeen täyttämiseen liittyen.

Kun tallennat sähköisen viisumihakemuksen itse: Täytä, lähetä, tulosta ja allekirjoita viisumihakemus. Pääset sähköiseen viisumihakemukseen klikkaamalla ensiksi linkkiä http://bio.visaforchina.org/HEL2_EN/ja sitten Quick Access - New Application Form.

Hoitaaksemme sähköisen viisumihakemuksen puolestasi, sinun tulee täyttää ja lähettää meille allekirjoitettu lomake palvelua varten. Linkistä https://solovisa.fi/public_files/24/file pääset tarkempaan ohjeistukseen (kohta 2) ja täyttämään palvelulomakkeen.