Postin työnseisaus 1.9. – 4.9.2019 | Lähialuematkat

Postin työnseisaus 1.9. – 4.9.2019

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAUn liittohallituksen päättämä työnseisaus alkaa postin käsittely- ja lajittelutehtävissä sunnuntaina 1.9.2019 klo 22.00 ja päättyy keskiviikkona 4.9.2019 klo 24.00, jona aikana posti ei kulje. Työnseisaus vaikuttaa meille saapuviin ja meiltä lähteviin lähetyksiin.

Lähialuematkoihin matkalla olevat viisumiasiakirjat:

Huomioithan, että kaikki postin kuljetettavana toimistoomme matkalla olevat lähetykset eivät välttämättä ehdi meille ennen lakon alkamista. Tämä voi aiheuttaa viivästystä viisumien valmistumisessa, sillä aloitamme viisumien käsittelyn vasta kun kaikki asiakirjat ovat saapuneet toimistoomme. On myös oletettavaa, että lakon päättymisen jälkeen postin jakelukeskuksissa on ruuhkaa, joka voi viivästyttää lähetysten kulkua.

Lähialuematkoista asiakkaalle toimitettavat viisumit:

Lakon aikana valmiin viisumin toimitustavat ovat nouto Helsingin Vuorimiehenkadun tai päärautatieaseman toimistosta, kuriiripalvelu tai Matkahuollon kuljetus.

Olemme yhteydessä kaikkiin postikuljetuksen valinneisiin asiakkaisiin, joiden viisumit valmistuvat 30.8. – 4.9. välisenä aikana sopiaksemme uuden toimitustavan. 

Mikäli sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä viisumiasiantuntijaamme, p. 09 6689 5735 (ma-pe klo 9 – 17) tai viisumit@lahialuematkat.fi.