Rekisteröityminen Venäjälle kiristyy 1.6–12.7.2017 | Lähialuematkat

Rekisteröityminen Venäjälle kiristyy 1.6–12.7.2017

Rekisteröityminen Venäjälle kiristyy 2017 FIFA Confederations Cupin ajaksi 1.6. - 12.7.2017

Suomen Pietarin pääkonsulaatista tulleen tiedotteen mukaan kesäkuun alusta voimaan tullut väliaikainen asetus määrää, että 1.6–12.7.2017 Moskovaan, Pietariin, Kazanin ja Sotšiin matkustavat ulkomaalaiset on rekisteröitävä Venäjän viranomaisille vuorokauden kuluessa matkapaikkakunnalle saapumisesta. Normaali rekisteröitymisaika on seitsemän arkivuorokautta.

Rekisteröinnistä huolehtii pääsääntöisesti vastaanottava osapuoli. Hotellit ja muut majoitusliikkeet hoitavat rekisteröintiprosessin asiakkaidensa puolesta.

Jos vastaanottava osapuoli/kutsuja on luonnollinen henkilö, hän rekisteröi kutsumansa ulkomaalaisen vuorokauden kuluessa kohteeseen saapumisesta ulkomaalaisen asuinosoitteen mukaan määräytyvässä maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa. Eräiden tietojen mukaan yllä lueteltuihin kaupunkeihin saapuneita ulkomaalaisia ei voi rekisteröidä postissa 1.6–12.7.2017.

Jos vastaanottavaa osapuolta/kutsujaa ei ole (viisumitta Venäjälle saapuvat), ja ulkomaalainen asuu yksityisasunnossa, on asunnonomistaja velvollinen myös tällöin rekisteröimään vieraan maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa.

Reksiteröityminen Moskovassa:

Lähialuematkojen tai SoloVisan kautta viisumin tilanneet voivat rekisteröityä Moskovassa joko asuinosoitteen mukaan määräytyvässä maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa tai yhteistyökumppanimme Scantravelin toimistossa.

Rekisteröinti omatoimisesti

Rekisteröinnin hoitaa asunnon vuokraaja/omistaja. Asuntoon rekisteröidyn venäläisen henkilön tai omistajan tulee käydä yhdessä ulkomaalaisen kanssa paikallisessa maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa 24 tunnin sisällä kohdekaupunkiin saapumisesta.

Rekisteröinti matkatoimistossa

Rekisteröinnin hoitaa matkatoimisto, hinta 5000 ruplaa. Heti Moskovaan saavuttuasi lähetä kopio passista, viisumista ja maahantuloleimoista osoitteeseen scantravel_rtd@mail.ru, tai käy heti Scantravelin toimistossa. Rekisteröinti valmistuu yhden arkipäivän sisällä, jolloin sinun tulee käydä Scantravelilla hakemassa todistus rekisteröinnistä ja maksaa 5000 ruplan rekisteröintimaksu.

Yhteistyökumppanimme Moskovassa: OOO Scantravel ul Pogodinskaya talo 20, rakennus 5, toimisto 1 Moskova, p. +79055332654

Reksiteröityminen Pietarissa:

Rekisteröinti omatoimisesti

Rekisteröinnin hoitaa asunnon vuokraaja/omistaja. Asuntoon rekisteröidyn venäläisen henkilön tai omistajan tulee käydä yhdessä ulkomaalaisen kanssa paikallisessa maahanmuuttoviranomaisen aluetoimistossa 24 tunnin sisällä kohdekaupunkiin saapumisesta.

Rekisteröintiohjeet matkatoimistossa Pietarissa, päivitämme nettisivuille mahdollisimman nopeasti.

Suosittelemme hotelliin majoittumista, jolloin hotelli hoitaa kaikki muodollisuudet.