Golfmatka Pietariin | Lähialuematkat

Golfia Pietarissa - Gorki Golf Club

Gorki Golf on Suomen lähialueen golfkenttien uusi helmi. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Golfkeskuksessa on uusi tasokas hotelli, bungaloita ja komea Klubitalo ravintoloineen ja saunaosastoineen. Matka Helsingistä Pietariin taittuu mukavasti Allegrolla tai viisumivapaasti St. Peter Linen Princess Anastasialla. Ajomatka Pietarista Gorki Golfiin venäläisen maalaismaiseman halki kestää 1,5 h. Ota golfmatkastasi kaikki irti ja yhdistä siihen kaupunkiloma Pietarissa. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt puolestasi. 

Suunnittele matkaohjelma

Peruspalvelut

  • Allegro-junamatkat Pietariin Helsingistä, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta
  • Viisumivapaat laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Golfpaketti valintanne mukaan, ks. vaihtoehdot sivun alaosassa Gorki Golf -paketit

Lisäpalvelut

  • Venäjän kertaviisumi 75 € (ryhmäviisumi vähintään 5 hengen ryhmälle Suomen kansalaisia)
  • Venäjän kertaviisumi 80 € (henkilökohtainen viisumi)
  • Suomeksi opastetut retket esim. Eremitaasiin, Venäläisen taiteen museeon, Faberge-museoon, Pietarhoviin
  • Kulttuuriohjelma esim. liput balettiin tai oopperaan Mariinskin tai Mihailovskin teatteriin
  • Ruokailut

Gorki Golf Clubin palvelut

Gorki Golf Klubitalo I Lähialuematkat
Pietarin alueen ainoa championship-tason kenttä avattiin 2015. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Pietarista 1,5 h ajomatkan päässä sijaitsevassa golfkeskuksessa on oma hotelli ja bungaloweja. Alueella on driving range, putti- ja chippigriinit ja kolme harjoitusreikää. Alueella on urheilualue koripalloa, jalkapalloa ja lentopalloa varten ja lasten leikkialue. Tasokkaassa Klubitalossa on tasokas ravintola, viihtyisät seurustelutilat ja tyylikkäät saunaosastot naisille ja miehille.

Gorki Golf Resort Hotel****

Gorki Golf tarjoaa korkeatasoista majoitusta 2017 avatussa hotellissa. Hotellissa on 34 eleganttia huonetta. Standard- ja perhehuoneen varustuksiin kuuluu tallelokero, jääkaappi, puhelin, 42 tuuman televisio, langaton internet, hiustenkuivain, kosmetiikkatarvikkeita ja tohvelit. Perhehuoneeseen majoittuu neljä henkilöä (olohuone, parvi), mahdollisuus lisävuoteeseen lapsille. Junior sviitissä ja sviitissä (kuvassa) on kaksi huonetta ja niiden varustukseen kuuluu edellisten lisäksi vedenkeitin ja kapselikeitin. Junior sviitissä lisävuode lapsille mahdollinen. Hotellissa on kokoustila 100 - 130 henkilölle ja maisematerassi upein näkymin golfkentälle. Aamiainen tarjoillaan lähellä sijaitsevassa Klubitalossa.