Golfmatka Pietariin | Lähialuematkat

Golfia Pietarissa - Gorki Golf Club

 • Gorki Golf Club I Lähialuematkat

Gorki Golf on Suomen lähialueen golfkenttien helmi. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Golfkeskuksessa on tasokas hotelli, bungaloita ja komea Klubitalo ravintoloineen ja saunaosastoineen. Matka Helsingistä Pietariin taittuu 3,5 tunnissa Allegrolla tai yön yli viisumivapaasti St. Peter Linen laivalla. Ota golfmatkastasi kaikki irti ja yhdistä siihen kaupunkiloma Pietarissa. Räätälöimme matkan ohjelman ja ajankohdan seurueesi toiveiden mukaan. Lähde ystävien tai golfklubisi jäsenten kanssa tai pyydä tarjous tyylikkäästä asiakasmatkasta. Lähialuematkailu on ekoteko. 

Suunnittele matkaohjelma

Peruspalvelut

 • Allegro-junamatkat Pietariin Helsingistä, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta
 • Viisumivapaat laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki
 • Majoitus Gorki Golfin hotellissa tai Pietarin keskustahotellissa
 • Venäjän kertaviisumi junamatkoille 75 - 80 €/hlö
 • Venäjän sähköinen kertaviisumi bussimatkalle 35 €/hlö

Lisäksi suosittelemme

 • Opastettu kaupunkikiertoajelu sis. esimerkiksi Pietari-Paavalin linnoituksen tai Iisakin kirkon
 • Venäläisen taiteen museo, suomeksi opastettu retki
 • Faberge-museo, suomeksi opastettu retki
 • Retki taidemuseo Eremitaasiin, suomeksi opastettu retki
 • Pietarhovi tai Katariinan palatsi,suomeksi opastettu retki
 • Pääsyliput Mariinskyn tai Mihailovskyn baletti- ja oopperateatteriin
 • Lounaat ja illalliset venäläiseen tai georgialaiseen ravintolaan

Pyydä tarjous vähintään 6 hengen seureeellesi ja suunnittele kokeneen matka-asiantuntijamme kanssa mieluinen matkaohjelma teille sopivaan ajankohtaan. Ryhmällesi vastuutettu matka-asiantuntijamme hoitaa kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt alusta loppuun. Opastetut retket hoituvat suomea tai tai tarpeesi mukaan englantia puhuvan paikallisen oppaan johdolla. Huomaathan, että junamatkoille tarvitaan perinteinen viisumi. Jos ryhmänne valitsee tilausbussin, hoituu sähköinen viisumi Lähialuematkojen kautta. Laivamatkoille Pietariin ei tarvita lainkaan viisumia kun perillä vietetään korkeintaan 72 tuntia. 

Ryhmällesi räätälöityyn matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja matkakohtaisia erityisehtoja. Tutustu matkaehtoihin.  Vastuullinen matkanjärjestäsi:  Oy Russian Tours Ltd. Lähialuematkat (Y-tunnus 1470024-3) puh. 09 6689 5730 ja matkat@lahialuematkat.fi Matkoja ennakkoluuloisille ja ennakkoluulottomille jo vuodesta 1991. 

Fabergé-museo

Sininen sali Fabergé-museossa.
Pietarin Fabergé-museo esittelee maailmankuulun pietarilaisen kultasepän Carl Fabergén (1846 - 1920) tuotantoa. Fabergé oli tunnettu 1700-luvun ranskalaisilta kultasepiltä oppimastaan tavasta työstää emali läpikuultavaksi. Fabergé toimi tsaari Aleksanteri III:n ja Nikolai II:n hovihankkijana ja hänet tunnetaan erityisesti tsaariperheelle tehdyistä ylellisistä pääsiäismunista. Fabergén palveluksessa oli useita suomalaisia koruseppiä ja kellontekijöitä. Museo on hankkinut ympäri maailmaa levinneitä Fabergén luomuksia vuosien ajan takaisin Venäjälle. Yhteensä 50:stä tsaarien valmistuttamista pääsiäismunista yhdeksän on nähtävillä museossa. Museo sijaitsee 1700-luvulla rakennetussa upeassa Shuvalovin palatsissa Fontankan rantakadulla lähellä Nevski prospektia.

Gorki Golf Clubin palvelut

Gorki Golf Klubitalo I Lähialuematkat
Pietarin alueen ainoa championship-tason kenttä avattiin 2015. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Pietarista 1,5 h ajomatkan päässä sijaitsevassa golfkeskuksessa on oma hotelli ja bungaloweja. Alueella on driving range, putti- ja chippigriinit ja kolme harjoitusreikää. Alueella on urheilualue koripalloa, jalkapalloa ja lentopalloa varten ja lasten leikkialue. Tasokkaassa Klubitalossa on tasokas ravintola, viihtyisät seurustelutilat ja tyylikkäät saunaosastot naisille ja miehille.

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Venäläisen taiteen museo

Venäläisen taiteen museo Pietarissa on maailman suurin venäläisen taiteen museo. Sen vanhimmat esineet ovat 900-luvulta ja kokoelmissa on yhteensä 400 000 näyttelyesinettä. Museo perustettiin huhtikuussa 1895 Nikolai II:n käskystä taiteen, kulttuurin ja historian museoksi. Nykyisin neljässä eri rakennuksessa toimivan museon päärakennus on italialaisen Carlo Rossin suunnittelema, alunperin suuriruhtinas Mihail Palvovitšin yksityisasunnoksi rakennettu empiretyylinen palatsi. Venäläisen taiteen museossa on mm. Andrei Rublevin ikoneita, Aivazovskin meriaiheisia teoksia, peredvizhnikien maalauksia sekä mittava venäläisen avantgarden kokoelma, mm. Kasimir Malevitšin kuuluisa Musta neliö. Runoilija Aleksander Pušhkinin patsas toivottaa vieraat tervetulleeksi museeoon päärakennuksen edessä.

Vodkamuseo

TripAdviserin arvion mukaan "ehkä maailman nopein museo". Pietarin vodkamuseossa saat vastauksen kysymyksiin missä ja milloin vodka on keksitty, miten vodkaa juodaan ja mikä merkitys syömisellä on vodkan nauttimisessa. Vodkaan liittyy paljon ikivanhoja perinteitä. Museossa tutustut satoihin vodkamerkkeihin ja saat muutaman maistiaisen sisältyen pääsylipun hintaan.

Angleterre*****

Edustava, eleganssia henkivä Angleterre on Pietarin vanhimpia ja kuuluisimpia hotelleja. Sen sijainti on erinomainen hotelli Astorian vieressä Iisakin aukiolla. Useimmista huoneista on upea näköala Iisakin kirkolle. Hotellissa on kolme korkeatasoista ravintolaa, kuntosali, kylpyläosasto ja kokoustilat 20 - 200 henkilölle. Nevski prospektille on 600 m ja Talvipalatsiin 900 m. Metroasema Admiralteyskaya 500 m. Osoite: Ul. Malaya Morskaya 24, Pietari

Astoria*****

Rocco Forte -ketjuun kuuluva Astoria on Pietarin vanhimpimpia ja kuuluisimpia hotelleja. Keskeinen sijainti Pietarin historiallisessa keskustassa Iisakin kirkkoa vastapäätä. Eleganteissa huoneissa on ilmastointi, langaton tai langallinen internetyhteys. Hotellissa on tilavat kokoushuoneet, kuntosali ja wellnes-keskus. Pääkatu Nevski prospektille on matkaa 600 m ja Talvipalatsiin 900 m. Lähin metroasema Sadovaja on 900 m päässä. Osoite: Bolskaya Morskaya 39, Pietari.

Cronwell Inn Stremyannaya ****

Kahden hengen standard huone Cronwell Inn Stremyannaya Pietarissa
Loistava sijainti! Cronwell-ketjun hotelli sijaitsee noin 3 minuutin kävelymatkan päässä Pietarin pääkatu Nevsky Prospektilta. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita ja kauppoja. Historiallisessa rakennuksessa sijaitseva hotelli tarjoaa 58 viihtyisää, ilmastoitua huonetta, joista on näkymä historialliselle Stremyannaya-kadulle tai valoisalle sisäpihalle. Huoneissa on kylpyamme tai suihku ja ilmainen internetyhteys. Käytössäsi on hiustenkuivan, silityslauta, jääkaappi ja vedenkeitin sekä pikakahvia ja teepusseja. Lähin metroasema Majakovskaja 300m. Hotellin Favourite-ravintola tarjoaa englantilaista, venäläistä ja eurooppalaista ruokaa. Aamiaisen lisäksi pääset nauttimaan hotellin tarjoamasta kello viiden teestä. Tiedustele paikan päällä myös ravintolan alennuksista majoittujille. Osoite: Stremyannaya street 18, Saint-Petersburg

Golden Triangle Boutique Hotel***

Golden Triangle Boutique Hotel_standard room
Pietarin ydinkeskustassa pääkatu Nevski prospektilla sijaitseva tasokas hotelli kauniissa 1800-luvun rakennuksessa. Tyylikkäät ja ilmastoidut huoneet on yksilöllisesti sisustettu mm. italialaisilla mahonkihuonekaluilla. Huoneissa on laadukkaat kylpyhuoneet, taulu-tv, tallelokero ja minibaari. Käytössäsi on myös hiustenkuivain, tossut, aamutakki ja toilettisetti. Aamiais-buffetissa on viikonloppuisin tarjolla kuohuviiniä. Hotellissa on ilmainen langaton internetyhteys ja vastaanotto palvelee 24/7. Erinomainen sijainti kävelymatkan päässä Palatsinaukiosta ja taidemuseo Eremitaasista (1 km), Kirkosta veren päällä (800 m), Kazanin katedraalista (400 m) ja Gostiny Dvor -kauppakeskuksesta (800 m). Lähin metroasema Nevskiy prospekt (300 m). Osoite: Nevsky prospekt 22 - 24, Pietari.

Gorki Golf Resort Hotel****

Gorki Golf tarjoaa korkeatasoista majoitusta 2017 avatussa hotellissa. Hotellissa on 34 eleganttia huonetta. Standard- ja perhehuoneen varustuksiin kuuluu tallelokero, jääkaappi, puhelin, 42 tuuman televisio, langaton internet, hiustenkuivain, kosmetiikkatarvikkeita ja tohvelit. Perhehuoneeseen majoittuu neljä henkilöä (olohuone, parvi), mahdollisuus lisävuoteeseen lapsille. Junior sviitissä ja sviitissä (kuvassa) on kaksi huonetta ja niiden varustukseen kuuluu edellisten lisäksi vedenkeitin ja kapselikeitin. Junior sviitissä lisävuode lapsille mahdollinen. Hotellissa on kokoustila 100 - 130 henkilölle ja maisematerassi upein näkymin golfkentälle. Aamiainen tarjoillaan lähellä sijaitsevassa Klubitalossa.

Original Sokos Hotel Olympia Garden****

Tasokas ja kodikas hotelli puiston laidalla Moskovski prospektin varrella n. 3 km päässä pääkatu Nevski prospektilta. Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on ilmastointi ja langaton internetyhteys. Hotellissa palvelee tyylikäs ruokaravintola Mr Grön ja rento Sports Bar. Elävä tuli takassa tuo julkisiin tiloihin tunnelmaa. Hotellissa on huone liikuntaesteisille, sauna, oma pysäköintialue ja runsaasti kokoustiloja. Buffet-aamiainen arkisin klo 7 - 10.30 ja viikonloppuisin klo 7 - 11. Hotellin lähistöllä on runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Lähin metroasema Tehcnologicheskii Institut on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä. Osoite: Batayskiy pereulok 3A.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge*****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari, jossa tarjoillaan hotellin runsas buffetaamiainen kuohuviinin kera. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, langaton laajakaistayhteys. Hotellissa on liikuntaesteisille tarkoitettu huone. Ylellinen kylpyläosasto on asiakkaiden vapaasti käytettävissä, spa-hoidot erillisestä tilauksesta. Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi ravintola Sevilla, elämysravintola (ruokailu pimeässä) Dans Le Noir?, Palace Bridge Wellnes Club, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista. Kylpyläosasto on suljettu vuosihuollon ajan 6.-17.4.2020.

Solo Sokos Hotel Vasilievsky****

Solo Sokos Hotel Vasilievsky sijaitsee 8. Linjalla Vasilin saarella Eremitaasista ja Talvipalatsista 2 km päässä. Yksilöllisesti sisustetut huoneet ovat elegantteja ja lämminsävyisiä. Ilmastoiduissa huoneissa on langaton tai langallinen laajakaistayhteys. Hotellin palveluihin kuuluu ranskalais-venäläinen ravintola Brasserie Repin, kaksi kokouskabinettia, viihtyisä aulabaari Lobby Bar, irlantilainen pubi Pub 8th Line, kuntosali ja saunaosasto. Autoille oma pysäköintialue. Pietarin pääkatu Nevski prospektille on matkaa 2,3 km. Lähin metroasema Vasileostrovskaja on 750 m päässä.