Golfmatka Pietariin | Lähialuematkat

Golfia Pietarissa - Gorki Golf Club

Gorki Golf Club I Lähialuematkat

Gorki Golf on Suomen lähialueen golfkenttien uusi helmi. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Golfkeskuksessa on uusi tasokas hotelli, bungaloita ja komea Klubitalo ravintoloineen ja saunaosastoineen. Matka Helsingistä Pietariin taittuu mukavasti Allegrolla tai viisumivapaasti St. Peter Linen Princess Anastasialla. Ajomatka Pietarista Gorki Golfiin venäläisen maalaismaiseman halki kestää 1,5 h. Ota golfmatkastasi kaikki irti ja yhdistä siihen kaupunkiloma Pietarissa. Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt puolestasi. 

Suunnittele matkaohjelma

Peruspalvelut

  • Allegro-junamatkat Pietariin Helsingistä, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta tai Vainikkalasta
  • Viisumivapaat laivamatkat Helsinki - Pietari - Helsinki
  • Golfpaketti valintanne mukaan, ks. vaihtoehdot sivun alaosassa Gorki Golf -paketit

Lisäpalvelut

  • Venäjän viisumi 72 €
  • Suomeksi opastetut retket esim. Eremitaasiin, Venäläisen taiteen museeon, Faberge-museoon, Pietarhoviin
  • Kulttuuriohjelma esim. liput balettiin tai oopperaan Mariinskin tai Mihailovskin teatteriin
  • Ruokailut

Gorki Golf -paketit

Gorki Golfin Klubitalon terassin kauniit maisemat I Lähialuematkat
PLAY AND STAY. Selkeä peruspaketti, johon sisältyy kahden tai kolmen yön majoitus Gorki Golf Resortin 4* hotellissa, aamiaiset ja kaksi kierrosta golfia. VIISUMIVAPAA GOLFMATKA LAIVALLA. Laivalla matkustat Pietariin kätevästi ilman viisumia. Laivamatkustajana saat oleskella maissa 72 h ilman viisumia. Lähdöt Helsingistä M/S Princess Anastasialla vuoroviikoin keskiviikkona (parittomat viikot) tai torstaina (parilliset viikot), paluu Helsinkiin sunnuntaina tai maanantaina. Matkan kesto neljä yötä. Golfpakettiin sisältyy kahden yön majoitus Gorki Golfin hotellissa, aamiaiset, edestakaiset kuljetukset satamaan, kierros golfia, driving rangen käyttö ja bägikärry. LADIES ONLY! GOLF, SHOPPING AND SPA. Ylellinen ryhmämatka naisseurueille. Pakettiin sisältyy kahden yön majoitus Gorki Golfin hotellissa, aamiaiset, kierros golfia ja golfauton käytön, lounas viineineen Klubitalossa, satamakuljetukset, hemmotteluhoidot pietarilaisessa SPA:ssa sekä retki Pulkovo Outlet Villageen. Juna- tai laivamatkat matkanne ajankohdan mukaan.

Gorki Golf Clubin palvelut

Gorki Golf Klubitalo I Lähialuematkat
Pietarin alueen ainoa championship-tason kenttä avattiin 2015. Täysipitkä, skotlantilaistyyppinen inland links -kenttä on Lassi Pekka Tilanderin suunnittelema. Pietarista 1,5 h ajomatkan päässä sijaitsevassa golfkeskuksessa on oma hotelli ja bungaloweja. Alueella on driving range, putti- ja chippigriinit ja kolme harjoitusreikää. Alueella on urheilualue koripalloa, jalkapalloa ja lentopalloa varten ja lasten leikkialue. Tasokkaassa Klubitalossa on tasokas ravintola, viihtyisät seurustelutilat ja tyylikkäät saunaosastot naisille ja miehille.

Gorki Golf Resort Hotel****

Gorki Golf tarjoaa korkeatasoista majoitusta 2017 avatussa hotellissa. Hotellissa on 34 eleganttia huonetta. Standard- ja perhehuoneen varustuksiin kuuluu tallelokero, jääkaappi, puhelin, 42 tuuman televisio, langaton internet, hiustenkuivain, kosmetiikkatarvikkeita ja tohvelit. Perhehuoneeseen majoittuu neljä henkilöä (olohuone, parvi), mahdollisuus lisävuoteeseen lapsille. Junior sviitissä ja sviitissä (kuvassa) on kaksi huonetta ja niiden varustukseen kuuluu edellisten lisäksi vedenkeitin ja kapselikeitin. Junior sviitissä lisävuode lapsille mahdollinen. Hotellissa on kokoustila 100 - 130 henkilölle ja maisematerassi upein näkymin golfkentälle. Aamiainen tarjoillaan lähellä sijaitsevassa Klubitalossa.