Sähköinen viisumitilaus - SoloVisa | Lähialuematkat

Sähköinen viisumitilaus - SoloVisa

http://solovisa.fiNäin teen sähköisen viisumitilauksen

Viisumitilauksen tekeminen SoloVisaan on helppoa. Avaa solovisa.fi. Klikkaa kohdemaa, valitse viisumityyppi matkan tarkoituksen, käyntien määrän ja käsittelyajan/hinnan mukaisesti. Täytä ja hyväksy online-tilauslomake. Toimita pyydetyt viisumiasiakirjat Lähialuematkoihin. Konsulaatin vaatiman anomuslomakkeen voit täyttää SoloVisan linkistä tai sähköpostiin saamastasi liitetiedostosta. Muistathan tulostaa ja allekirjoittaa viisumianomuksen. Konsulaatti ei hyväksy anomusta ilman allekirjoitusta.  

Seuraa viisumin valmistumista

Saat meiltä kolme sähköpostia viisumihakusi etenemisestä, ensimmäisen liitteenä on viisumianomus konsulaattia varten. Toinen viesti kertoo, että viisumiasiakirjat ovat saapuneet meille, olemme tarkastaneet ja toimittaneet ne konsulaattiin. Kolmannen viestin saat, kun viisumi on valmis ja lähtenyt sinulle esimerkiksi pikapostissa. Voit myös itse seurata viisumin valmistumista verkossa. Kuluttaja-asiakkaana seuraat viisumin valmistumista klikkaamalla sähköpostiisi tullutta linkkiä (tilausnumero). Yritysasiakkaana voit seurata ja hallinnoida yrityksesi kaikkia viisumitilauksia. 

Viisumiasiantunttjamme auttavat sinua mielellään. Kysy online-tilauksesta tai viisumeista,  puhelin: 09 6689 5735 (arkisin klo 9 - 17), email: viisumit@lahialuematkat.fi.

Yritysasiakas - pyydä maksuttomat käyttäjätunnukset SoloVisaan, armi@lahialuematkat.fi yrityslaskutusta varten. Palvelun saat myös räätälöitynä, jolloin tilaat viisumin esimerkiksi oman linkin kautta kirjautumatta järjestelmään. Kysy lisää yritysasiakkuudesta.   

Klikkaa logoa ja siirry sähköiseen viisumitilaukseen   

Yhteystiedot

Yhteydenottolomake