Kaupunkiloma junalla Moskovaan | Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovaan junalla

Moskovan panorama

Lähde junalla Moskovaan. Nauti maailmanluokan taideaarteista ja pistäydy kävelykatu Vanhan Arbatin kahviloissa, ravintoloissa ja tutustu Punaiseen toriin ja Kremlin historiallisiin aarteisiin. Matkusta mukavasti yöjunalla  ja majoitu Moskovan keskustaan vain muutaman sadan metrin päähän Bolshoi-teatterista, Punaisesta torista, Kremlistä ja kuuluisasta tavaratalo GUMista. Varaa valmis matkapaketti verkkokaupassa. Seuraavat lähdöt huhtikuusta 2018 alkaen. Me hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähdöt junalla kerran kuukaudessa torstaisin. Mahtava Moskova kannattaa jokaisen kerran elämässään nähdä!

Kaupunkiloma junalla Moskovaan

Matkapaketin sisältö

  • Tolstoi-junaliput 2. lk Helsinki - Moskova 18:47 - 09:19 ja Moskova - Helsinki 23:10 - 13:37
  • 2 yötä hotelli Budapestissä (Deluxe-huone kahdelle)
  • Aamiaiset hotellissa
  • Kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin

Lisäpalvelut

  • Junaliput 1. luokassa (kahden hengen hytti) 94 €/hlö
  • Kertaviisumi Venäjälle Lähialuematkojen kautta 72 €/hlö
  • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö
  • Matka-asiakirjojen postitus kotiin 10 €

Varaa matkasi ajoissa ja hyödy alennuksesta! Kun teet varauksen vähintään 47 vrk ennen matkaa, saat 15 - 30 € alennuksen/hlö. Seuraavat valmiit lähdöt junalla Moskovaan huhtikuusta 2018 alkaen. Mikäli haluat matkalle jo ennen huhtikuuta, olethan rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse matkat@lahialuematkat.fi tai puhelimitse 09 6689 5730.

Huomioithan, että junien lähtöaikoihin saattaa tulla muutoksia kevään aikana. Tarkista oman lähtöpäiväsi juna-aikataulu näppärästi verkkokaupastamme. 

Passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa aikaa - Lähialuematkat huolehtii järjestelyistä. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja täältä. Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Kun teet varauksen verkkokaupassa, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi-, syntymäaika- ja passitiedot. Matkaan sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Voit ostaa kauttamme viisumia varten tarvittavan matkavakuutuksen. Lisätietoa Eurooppalaisen matkustajavakuutuksesta. Jos seurueessasi on min. 6 henkilöä tai lapsia, pyydä matkastasi tarjous sp. matkat@lahialuematkat.fi tai p. 09 6689 5730.

Matkaohjelma

Torstai, 1. matkapäivä

Lähtö Tolstoi-yöjunalla klo 18:47 kohti Moskovaa. Yöpyminen junassa.

Perjantai, 2. matkapäivä

Saapuminen Moskovaan klo 09:19. Kuljettaja on asemalla vastassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa.

Kuljetus hotelli Budapestiin, jonne matkalaukut voi jättää säilöön. Kirjautuminen hotelliin klo 14 alkaen.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Vieraile vaikkapa Kremlissä katsomassa mitä kuuluu Tsaarin kellolle ja kanuunalle tai ihaile Punaisella torilla sijaitsevan Pyhän Vasilin katedraalin kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Nappaa muistoksi itsestäsi kuva Punaisella torilla!

Lauantai, 3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Ota kaupunki haltuun hyppäämällä hop-on hop-off -kiertoajelubussin kyytiin. Reittejä on kaksi,ja voit vapaasti hypätä kyytiin ja taas pois koko päivän ajan. Kruunaa kiertoajelupäiväsi risteilyllä Moskova-joella (lähdöt klo 17 saakka).

Sunnuntai, 4. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Kirjautuminen ulos hotellista klo 12 mennessä. Laukut voi jättää säilöön hotelliin. 

Vapaa-aikaa kaupungilla. Olisiko nyt sopiva päivä taiteisiin tutustumiselle? Pushkinin taidemuseo tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi eurooppalaista taidetta eri vuosisadoilta, aikaisimmat aina Bysantin ajoilta asti. Tai uppoudu venäläiseen 1900-luvun alun realismiin IRRAn taidemuseossa. Aika kuluu kuin siivillä, joten muista pitää kelloa silmällä!

Kuljettaja on klo 21 vastassa hotellin aulassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa. Kuljetus asemalle.

Juna lähtee klo 23:10. Yöpyminen junassa.

Maanantai, 5. matkapäivä

Saapuminen Helsinkiin klo 13:37.

Lähdöt torstaisin

Lähtöpäivät HelsingistäPaluupäivät Helsinkiin
Huhtikuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Toukokuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Kesäkuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Heinäkuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Elokuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Syyskuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Lokakuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin

Tolstoi

Venäläinen yöjuna kulkee Helsingin ja Moskovan välillä ja kyytiin voit nousta Helsingin lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjällä Tolstoi pysähtyy Viipurissa, Pietarissa Ladozhskin asemalla, Tverissä ja Moskovassa Leningradskin asemalla. Tolstoissa on uudet nykyaikaiset 1. ja 2. luokan makuuvaunut. Uudet makuuvaunut ovat aiempaa mukavampia, sillä leveämmät vuoteet, pesuallas makuuhytissä sekä suihku vaunun päädyssä lisäävät matkustusmukavuutta. Lisäksi Tolstoista löytyy maksullinen internetyhteys, ilmastointi, PC-pistorasiat ja vaununhoitaja jokaisessa vaunussa, jolta voi tilata mm. kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Junassa on ainoastaan makuupaikkoja. Junassa on lisäksi korkeasti varusteltu business-luokka, jonka makuuhyteissä on oma ilmastointi, suihku ja wc sekä baariosasto business-vaunun päädyssä. Myös ravintolavaunu on vastikään uusittu, mutta vanha tunnelma haluttiin kuitenkin säilyttää. Ravintolavaunussa on henkilökohtainen palvelu ja pöytiintarjoilu. Vaunu on somistettu venäläiseen tyyliin, ja siellä voi edelleen nauttia paikan päällä venäläiseen tapaan valmistetusta ruuasta posliinilautasilta.

Hotelli Budapest ****

1800-luvun lopun historiallisessa rakennuksessa toimiva hotelli sijaitsee ydinkeskustan rauhallisella sivukadulla. Bolshoi-teatteriin matkaa 450m, Punaiselle torille 1km ja Leningradski-rautatieasemalle 3km. Metroasema Kuznetskij most 1km. Hotellissa on kuntosali, turkkilainen sauna, uima-allas, solarium, hierontaa ja kauneussalonki. Romanov-ravintola tarjoaa eurooppalaisen ja venäläisen keittiön herkkuja. Aulabaarista pikkupurtavaa, salaatteja, jälkiruokia ja juomia. Huoneissa on ilmastointi ja langaton tai langallinen laajakaistayhteys.