Kaupunkiloma junalla Moskovaan | Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovaan junalla 426 €

Moskovan mahtava Kreml I Lähialuematkat

Lähde junalla Moskovaan! Nauti maailmanluokan taideaarteista, pistäydy kävelykatu Vanhan Arbatin kahviloissa ja ravintoloissa sekä tutustu Punaiseen toriin ja Kremlin historiallisiin aarteisiin. Matkusta mukavasti yöjunalla ja majoitu Moskovan keskustaan vain muutaman sadan metrin päähän Bolshoi-teatterista, Punaisesta torista, Kremlistä ja kuuluisasta tavaratalo GUMista. Tai miltä kuulostaisi jokiristeily kaupungin keskustassa nähtävyyksiä ihastellen ja lasillisesta nautiskellen? Me hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähdöt junalla kerran kuukaudessa torstaisin. Mahtava Moskova kannattaa jokaisen kerran elämässään nähdä!

Kaupunkiloma junalla Moskovaan

Matkapaketin hinta 426 €

 • Tolstoi-junaliput 2. lk Helsinki - Moskova klo 18.39 - 9.19 ja Moskova - Helsinki klo 23.10. - 13.30
 • 2 yötä hotelli Budapestissä (Deluxe-huone kahdelle)
 • Aamiaiset hotellissa
 • Kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin

Lisäpalvelut

 • Junaliput 1. luokassa (kahden hengen hytti) 72 - 101 €/hlö
 • 3 päivän omatoiminen retkipaketti 124 €/hlö
 • Yksityinen suomeksi opastettu kierros Kremlissä 2-5 henkeä, 113 € / hlö
 • Risteily Moskova-joella 27 € / hlö
 • Kertaviisumi Venäjälle Lähialuematkojen kautta 72 €/hlö
 • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö
 • Matka-asiakirjojen postitus kotiin 10 €

Varaa matkasi ajoissa ja hyödy alennuksesta! Kun teet varauksen vähintään 47 vrk ennen matkaa, saat 30 - 60 € alennuksen / hlö. Junan kyytiin voit nousta Helsingin lisäksi myös Pasilassa, Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvuolassa sekä Vainikkalassa. 

Jos valmismatkamme ajankohta ei sovi tai seurueenne haluaa suunnitella omaa ohjelmaa perillä, lähetä meille tarjouspyyntö tästä

Passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa aikaa - Lähialuematkat huolehtii järjestelyistä. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja täältä. Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Kun teet varauksen verkkokaupassa, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi- ja syntymäajan. Matkaan sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Jos seurueessasi on min. 6 henkilöä, lapsia tai mikäli haluat matkalle muuna ajankohtana, olethan rohkeasti yhteydessä meihin matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730.

Matkaohjelma

Torstai, 1. matkapäivä

Lähtö Tolstoi-yöjunalla Helsingistä klo 18.39 kohti Moskovaa. Kyytiin voit nousta myös Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta sekä Vainikkalasta. Yöpyminen junassa.

Perjantai, 2. matkapäivä

Saapuminen Moskovaan klo 9.19. Kuljettaja on asemalla vastassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa.

Kuljetus hotelli Budapestiin, jonne matkalaukut voi jättää säilöön. Kirjautuminen hotelliin klo 14 alkaen.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Vieraile vaikkapa Kremlissä katsomassa mitä kuuluu Tsaarin kellolle ja kanuunalle tai ihaile Punaisella torilla sijaitsevan Pyhän Vasilin katedraalin kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Nappaa muistoksi itsestäsi kuva Punaisella torilla!

Lauantai, 3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Ota kaupunki haltuun hyppäämällä hop-on hop-off -kiertoajelubussin kyytiin. Reittejä on kaksi, ja voit vapaasti hypätä kyytiin ja taas pois koko päivän ajan. Kruunaa kiertoajelupäiväsi risteilyllä Moskova-joella (lähdöt klo 17 saakka).

Sunnuntai, 4. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Kirjautuminen ulos hotellista klo 12 mennessä. Laukut voi jättää säilöön hotelliin. 

Vapaa-aikaa kaupungilla. Olisiko nyt sopiva päivä taiteisiin tutustumiselle? Pushkinin taidemuseo tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi eurooppalaista taidetta eri vuosisadoilta, aikaisimmat aina Bysantin ajoilta asti. Tai uppoudu venäläiseen 1900-luvun alun realismiin IRRAn taidemuseossa. Aika kuluu kuin siivillä, joten muista pitää kelloa silmällä!

Kuljettaja on klo 21 vastassa hotellin aulassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa. Kuljetus asemalle.

Juna lähtee klo 23.10. Yöpyminen junassa.

Maanantai, 5. matkapäivä

Saapuminen Helsinkiin klo 13.30.

Lähdöt torstaisin

Lähtöpäivät HelsingistäPaluupäivät HelsinkiinEnnakkovaraajan etu 47 vrk ennen lähtöä
26.4.30.4.45 € / hlö LOPPUUNMYYTY
24.528.560 € / hlö LOPPUUNMYYTY
2.8.6.8.30 € / hlö LOPPUUNMYYTY
6.9.10.9.60 € / hlö LOPPUUNMYYTY
11.10.15.10.60 € / hlö PAIKKOJA VAPAANA!

3 päivän omatoiminen retkipaketti

Pushkinin taidemuseo Moskovassa
Nauti Moskovan upeimmista nähtävyyksistä helposti ja vaivattomasti omatoimisen retkipaketin ansiosta! Retkipaketti johdattaa sinut ihailemaan Moskovaa niin kiertoajelubussin ikkunasta kuin unohtumattomalla jokiristeilyllä Moskova-joella. Lisäksi retkipaketti oikeuttaa sinut vierailemaan maksutta Pyhän Vasilin katedraalissa Punaisella torilla, pääset tutustumaan Kremlin alueeseen ja sen katedraaleihin, samoin kuin kirjailija Bulgakovin kotimuseoon, Suklaamuseoon, Pushkinin kotimuseoon, venäläisen ikonitaiteen museoon sekä taidemuseo IRRAan, jossa näet yhden 1900-luvun alun venäläisen realismin laajimmista kokoelmista. Nähtävyyksiin pääset kätevästi joko kävellen, kiertoajelubussilla tai metrolla, sillä 20 metrolippua / hlö kuuluu pakettiin mukaan.

Risteily Moskovajoella

Moskovan jokiristeilijä I Lähialuematkat
Risteily on erinomainen tapa tutustua kaupunkiin. Vältyt ruuhkilta ja jokivarren upeissa maisemissa tutustut 2,5 - 3 h kestävän risteilyn aikana moniin Moskovan merkittävimmistä nähtävyyksistä. Tilavissa, erittäin tyylikkäissä jokilaivoissa on tasokas ravintola ruokailumahdollisuuksineen ja ilmainen wifi. Lähdöt hotelli Ukrainan laiturista läpi vuoden. Nähtävyyksistä: Gorkin puisto, yhtenä ns. Stalinin hampaana tunnettu hotelli Ukraina, Venäjän hallituksen rakennus eli Valkoinen talo, Moskovan pormestarin talo, Kiovan rautatieasema, Novodevitsin luostari, Luzhnikin stadion, Moskovan valtiollinen yliopisto, Venäjän tiedeakatemia, Taiteilijoiden keskustalo, Pietari Suuren patsas, Kristus Vapahtajan kirkko, Kreml, Pyhän Vasilin kirkko ja Novospasskin luostari. Kulkuyhteydet: hotelli Ukrainan lähin metroasema Kievskaja 1,1 km.

Moskovan Kremli

Moskovan Kremlin asehuone ja Borovitskin torni I Lähialuematkat
Moskovan sydämessä oleva linnoitus eli Kremli on Venäjän hallinnollinen keskus, jossa sijaitsee mm. presidentin virka-asunto. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvan Kremlin pinta-ala on 27,5 hehtaaria. Muurien sisäpuolella on useita kultakupolisia katedraaleja ja arkkitehtonisesti kauniita rakennuksia. Kremlin pääkohteisiin kuuluu Asehuone, jossa on vanhoja aseita, haarniskoja ja hevosvaunuja, tsaarien kruununjalokiviä, kruunajaisvaatteita ja messupuku, vallan symbolina pidetty monomahin kruunu sekä kulta- ja hopeatöitä 1200 - 1800-luvulta. Asehuoneen yhteydessä on Timanttihuone, jossa on mittaamattoman arvokkaita kruununjalokiviä ja kultaesineitä. Kokoelmaa pidetään Englannin ja Iranin kruununjalokivikokoelmien ohella maailman merkittävimpinä. Lähialuematkat järjestää Kremliin opastettuja kävelykierroksia.

Hotelli Budapest

1800-luvun lopun historiallisessa rakennuksessa toimiva hotelli sijaitsee ydinkeskustan rauhallisella sivukadulla. Bolshoi-teatteriin matkaa 450 m, Punaiselle torille 1 km ja Leningradski-rautatieasemalle 3km. Lähimmät metroasemat Kuznetskij most ja Trubnaja 0,4 km. Hotellissa on kuntosali, turkkilainen sauna, uima-allas, solarium, hierontaa ja kauneussalonki. Romanov-ravintola tarjoaa eurooppalaisen ja venäläisen keittiön herkkuja. Aulabaarista pikkupurtavaa, salaatteja, jälkiruokia ja juomia. Huoneissa on ilmastointi ja langaton tai langallinen laajakaistayhteys.

Tolstoi

Tolstoi-yöjunan makuuvaunu
Venäläinen yöjuna kulkee Helsingin ja Moskovan välillä kerran vuorokaudessa kumpaankin suuntaan. Kyytiin voi nousta Helsingin päärautatieaseman lisäksi Pasilassa, Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjällä Tolstoi pysähtyy Viipurissa, Pietarissa Ladozhskin asemalla, Tverissä, ja Moskovassa Leningradskin asemalla. Tolstoissa on nykyaikaiset ja erittäin siistit 1. luokan (hytti kahdelle henkilölle) ja 2. luokan (hytti neljälle henkilölle) makuuvaunut, joiden varustukseen kuuluu pc-pistorasiat. Vaunut on ilmastoitu, ja jokaisessa vaunussa on kahden wc:n lisäksi suihku. Palveluihin kuuluu lisämaksullinen internetyhteys. Junassa kulkee ravintolan työntekijä, jolta voi ostaa mm. kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Muissa käytännön asioissa opastaa vaunuhoitaja. Junassa on ainoastaan makuupaikkoja. Junassa on lisäksi ylellinen business-luokka, jonka makuuhyteissä on oma ilmastointi, suihku ja wc. Vaunun päädyssä palvelee pieni loungeravintola. Venäläistyylisessä ravintolavaunussa saa perinteisiä venäläisiä ruokia ja paikallisia juomia. Ravintolavaunussa on pöytiintarjoilu. Varustaudu maksamaan käteisellä (euro, rupla, US-dollari) vaikka luottokorttimaksu voikin olla mahdollista.