Kaupunkiloma junalla Moskovaan | Lähialuematkat

Kaupunkiloma Moskovaan junalla alk. 426 €

Moskovan mahtava Kreml I Lähialuematkat

Lähde junalla Moskovaan! Nauti maailmanluokan taideaarteista, pistäydy kävelykatu Vanhan Arbatin kahviloissa ja ravintoloissa sekä tutustu Punaiseen toriin ja Kremlin historiallisiin aarteisiin. Matkusta mukavasti yöjunalla ja majoitu Moskovan keskustaan vain muutaman sadan metrin päähän Bolshoi-teatterista, Punaisesta torista, Kremlistä ja kuuluisasta tavaratalo GUMista. Tai miltä kuulostaisi jokiristeily kaupungin keskustassa nähtävyyksiä ihastellen ja lasillisesta nautiskellen? Me hoidamme kaikki matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. Lähdöt junalla kerran kuukaudessa torstaisin. Mahtava Moskova kannattaa jokaisen kerran elämässään nähdä!

Kaupunkiloma junalla Moskovaan

Matkapaketin hinta alk. 426 €

  • Tolstoi-junaliput 2. lk Helsinki - Moskova 18:47 - 09:19 ja Moskova - Helsinki 23:10 - 13:30
  • 2 yötä hotelli Budapestissä (Deluxe-huone kahdelle)
  • Aamiaiset hotellissa
  • Kuljetukset asemalta hotellille ja takaisin

Lisäpalvelut

  • Junaliput 1. luokassa (kahden hengen hytti) 72 - 101 €/hlö
  • 3 päivän omatoiminen retkipaketti 124 €/hlö
  • Kertaviisumi Venäjälle Lähialuematkojen kautta 72 €/hlö
  • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö
  • Matka-asiakirjojen postitus kotiin 10 €

Varaa matkasi ajoissa ja hyödy alennuksesta! Kun teet varauksen vähintään 47 vrk ennen matkaa, saat 30 - 60 € alennuksen / hlö. 

Junan kyytiin voit nousta Helsingin lisäksi myös Pasilassa, Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvuolassa sekä Vainikkalassa. Huomioithan, että junien lähtöaikoihin saattaa tulla vähäisiä muutoksia kevään aikana. 

Passin pitää olla voimassa vähintään 6 kk matkan päättymisen jälkeen. Varaa viisumin saamiseen kaksi viikkoa aikaa - Lähialuematkat huolehtii järjestelyistä. Viisumikäsittelyyn tarvitsemme toimistoomme seuraavat asiakirjat: passi, valokuva, täytetty viisumianomuslomake sekä todistus matkavakuutuksesta. Lisätietoja täältä. Jos sinulla tai matkakumppanillasi on muu kuin Suomen passi, tarkistathan viisumimenettelyn ja hinnan toimistostamme ennen matkan varaamista. Kun teet varauksen verkkokaupassa, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimi- ja syntymäajan. Matkaan sovelletaan yleisiä valmismatkaehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Seuraavat valmiit lähdöt junalla Moskovaan huhtikuusta alkaen. Jos seurueessasi on min. 6 henkilöä, lapsia tai mikäli haluat matkalle jo ennen huhtikuuta, olethan rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostitse matkat@lahialuematkat.fi tai puhelimitse 09 6689 5730.

Matkaohjelma

Torstai, 1. matkapäivä

Lähtö Tolstoi-yöjunalla Helsingistä klo 18:47 kohti Moskovaa. Kyytiin voit nousta myös Pasilasta, Tikkurilasta, Lahdesta, Kouvolasta sekä Vainikkalasta. Yöpyminen junassa.

Perjantai, 2. matkapäivä

Saapuminen Moskovaan klo 09:19. Kuljettaja on asemalla vastassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa.

Kuljetus hotelli Budapestiin, jonne matkalaukut voi jättää säilöön. Kirjautuminen hotelliin klo 14 alkaen.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Vieraile vaikkapa Kremlissä katsomassa mitä kuuluu Tsaarin kellolle ja kanuunalle tai ihaile Punaisella torilla sijaitsevan Pyhän Vasilin katedraalin kauneutta niin sisältä kuin ulkoakin. Nappaa muistoksi itsestäsi kuva Punaisella torilla!

Lauantai, 3. matkapäivä

Aamiainen hotellissa.

Vapaa-aikaa kaupungilla. Ota kaupunki haltuun hyppäämällä hop-on hop-off -kiertoajelubussin kyytiin. Reittejä on kaksi, ja voit vapaasti hypätä kyytiin ja taas pois koko päivän ajan. Kruunaa kiertoajelupäiväsi risteilyllä Moskova-joella (lähdöt klo 17 saakka).

Sunnuntai, 4. matkapäivä

Aamiainen hotellissa. Kirjautuminen ulos hotellista klo 12 mennessä. Laukut voi jättää säilöön hotelliin. 

Vapaa-aikaa kaupungilla. Olisiko nyt sopiva päivä taiteisiin tutustumiselle? Pushkinin taidemuseo tarjoaa kattavan valikoiman esimerkiksi eurooppalaista taidetta eri vuosisadoilta, aikaisimmat aina Bysantin ajoilta asti. Tai uppoudu venäläiseen 1900-luvun alun realismiin IRRAn taidemuseossa. Aika kuluu kuin siivillä, joten muista pitää kelloa silmällä!

Kuljettaja on klo 21 vastassa hotellin aulassa ja avustaa matkatavaroiden kanssa. Kuljetus asemalle.

Juna lähtee klo 23:10. Yöpyminen junassa.

Maanantai, 5. matkapäivä

Saapuminen Helsinkiin klo 13:30.

Lähdöt torstaisin

Lähtöpäivät HelsingistäPaluupäivät HelsinkiinEnnakkovaraajan etu 47 vrk ennen lähtöä
29.3.2.4.4 lisäpaikkaa tarjolla
26.4.30.4.45 € / hlö
24.528.560 € / hlö
Kesäkuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
Heinäkuu 2018Tarkat päivät täsmentyvät myöhemmin
2.8.6.8.30 € / hlö
6.9.10.9.60 € / hlö
11.10.15.10.60 € / hlö

Tolstoi

Venäläinen yöjuna kulkee Helsingin ja Moskovan välillä ja kyytiin voit nousta Helsingin lisäksi Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjällä Tolstoi pysähtyy Viipurissa, Pietarissa Ladozhskin asemalla, Tverissä ja Moskovassa Leningradskin asemalla. Tolstoissa on uudet nykyaikaiset 1. ja 2. luokan makuuvaunut. Uudet makuuvaunut ovat aiempaa mukavampia, sillä leveämmät vuoteet, pesuallas makuuhytissä sekä suihku vaunun päädyssä lisäävät matkustusmukavuutta. Lisäksi Tolstoista löytyy maksullinen internetyhteys, ilmastointi, PC-pistorasiat ja vaununhoitaja jokaisessa vaunussa, jolta voi tilata mm. kahvia, teetä ja pikkupurtavaa. Junassa on ainoastaan makuupaikkoja. Junassa on lisäksi korkeasti varusteltu business-luokka, jonka makuuhyteissä on oma ilmastointi, suihku ja wc sekä baariosasto business-vaunun päädyssä. Myös ravintolavaunu on vastikään uusittu, mutta vanha tunnelma haluttiin kuitenkin säilyttää. Ravintolavaunussa on henkilökohtainen palvelu ja pöytiintarjoilu. Vaunu on somistettu venäläiseen tyyliin, ja siellä voi edelleen nauttia paikan päällä venäläiseen tapaan valmistetusta ruuasta posliinilautasilta.

Hotelli Budapest ****

1800-luvun lopun historiallisessa rakennuksessa toimiva hotelli sijaitsee ydinkeskustan rauhallisella sivukadulla. Bolshoi-teatteriin matkaa 450m, Punaiselle torille 1km ja Leningradski-rautatieasemalle 3km. Metroasema Kuznetskij most 1km. Hotellissa on kuntosali, turkkilainen sauna, uima-allas, solarium, hierontaa ja kauneussalonki. Romanov-ravintola tarjoaa eurooppalaisen ja venäläisen keittiön herkkuja. Aulabaarista pikkupurtavaa, salaatteja, jälkiruokia ja juomia. Huoneissa on ilmastointi ja langaton tai langallinen laajakaistayhteys.

3 päivän omatoiminen retkipaketti

Pushkinin taidemuseo Moskovassa
Nauti Moskovan upeimmista nähtävyyksistä helposti ja vaivattomasti omatoimisen retkipaketin ansiosta! Retkipaketti johdattaa sinut ihailemaan Moskovaa niin kiertoajelubussin ikkunasta kuin unohtumattomalla jokiristeilyllä Moskova-joella. Lisäksi retkipaketti oikeuttaa sinut vierailemaan maksutta Pyhän Vasilin katedraalissa Punaisella torilla, pääset tutustumaan Kremlin alueeseen ja sen katedraaleihin, samoin kuin kirjailija Bulgakovin kotimuseoon, Suklaamuseoon, Pushkinin kotimuseoon, venäläisen ikonitaiteen museoon sekä taidemuseo IRRAan, jossa näet yhden 1900-luvun alun venäläisen realismin laajimmista kokoelmista. Nähtävyyksiin pääset kätevästi joko kävellen, kiertoajelubussilla tai metrolla, sillä 20 metrolippua / hlö kuuluu pakettiin mukaan.