Kylpyläloma Pietariin Solo Sokos Hotel Palace Bridge | Lähialuematkat

Kylpyläloma Pietarissa alk. 289 €/hlö

 • Kylpylä Sokos Palace Bridge vaahtokylpy_Pietari_Lähialuematkat
  Kylpylä Sokos Palace Bridge spa_Pietari_Lähialuematkat
  Verikirkon tornit Pietarissa_Lähialuematkat
  Nainen Palatsinaukiolla Pietarissa_Lähialuematkat

Taideaarteiden Pietarissa vietät ihanan hemmotteluloman. Jelisejevin kauppiassuvun entisen viinikellarin paikalla sijaitsevan Solo Sokos Hotel Palace Bridgen kylpylässä viihdyt varmasti. Taidemuseo Eremitaasi pääkatu Nevski prospektin alkupäässä on reippaan kävelymatkan päässä hotellistasi Vasilin saarelta. Omatoimiselle kaupunkilomalle keisarilliseen Pietariin on helppo lähteä, sillä hoidamme käytännön matka- ja viisumijärjestelyt puolestasi. 

Kylpyläloma Pietarissa (2 tai 3 yötä)

Matkapaketin hintaan alk. 289 €/hlö sisältyy

 • 2 tai 3 yön majoitus Solo Sokos Hotel Palace Bridgessa jaetussa kahden hengen Standard-huoneessa
 • Allegro-junamatka 2. lk Helsinki - Pietari klo 7.20 - 10.47
 • Allegro-junamatka 2. lk Pietari - Helsinki klo 20.30 - 23.57
 • 2 x buffetaamiainen
 • Kuljetukset rautatieasemalta hotelliin ja takaisin asemalle

Lisäpalvelut

 • Venäjän kertaviisumi 80 €/hlö
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 45 €/aikuinen (lippu 2 pvää voimassa, reittiopastus suomeksi
 • Lippu Hop-on-hop-off-kaupunkiertoajelulle 37 €/lapsi 7 - 13 vuotta (lippu 2 pvää voimassa)
 • Pääsylippu taidemuseo Eremitaašiin 25 €/hlö (maanantaisin kiinni)
 • Passin (viisumin) postitus varaajan osoitteeseen 10 €/postitus
 • Viisumipuolto itsenäiseen viisuminhankintaan 28 €/hlö
 • Junavuoron vaihto 29 €/hlö Helsingistä lähtevään junaan klo 11.00 - 14.27
 • Junavuoron vaihto 29 €/hlö Pietarista lähtevään junaan klo 15.30 - 18.57

Matkapaketin hinta vaihtelee ajankohdan mukaan. Huomaathan, että verkkokaupassa voit varata korkeintaan kaksi 2 hengen huonetta (kolmannelle henkilölle on lisävuodemahdollisuus) per lähtöpäivä. Jos seurueessasi on enemmän matkustajia, tiedustele lisähuoneita asiakaspalvelussamme matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730. 

Junaan voit nousta Helsingin lisäksi Tikkurilassa,  Lahdessa, Kouvolassa tai Vainikkalassa. Valitse oma juna-asemasi verkkokaupassa varausta tehdessäsi.  

Lisätietoa passista ja viisumia varten tarvittavista asiakirjoista löydät tästä. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja omatoimimatkoille. Tutustu Matkaehtoihin

Kun olet tehnyt varauksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi heti varausvahvistuksen. Jos viesti liitteineen ei tule, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Saat myös ohjeet viisumin saamista varten. Varsinaiset matkaliput Pietarin-matkallesi toimitamme sinulle sähköpostitse noin 2 viikkoa ennen matkaa. Muista tulostaa liput matkalle mukaan!

Taidemuseo Eremitaaši

Taidemuseo Eremitaasi
Maailman suurimpiin kuuluva taide- ja kulttuurihistoriallinen museo. Eremitaašissa on yli 3 milj. näyttelyesinettä 365 huoneessa Talvipalatsin, Uuden Eremitaašin, Vanhan Eremitaašin ja Pienen Eremitaašin palatsirakennuksissa. Katariina II:n yksityiskokoelmista alkunsa saaneessa kokoelmassa on antiikin, Euroopan, Venäjän ja itämaiden taide- ja arkeologisia esineitä. 1700- ja 1800-luvun rakennukset ovat itsessään jo häikäisevä nähtävyys. Eremitaaši sijaitsee Palatsinaukiolla Nevski Prospektin alkupäässä. Lähin metroasema Admiralteiskaja 500 m. Museo on maanantaisin kiinni. Lähialuematkoista hankitulla pääsylipulla pääset sisään kassajonon ohitse.

Hop-on-hop-off-kaupunkikiertoajelu

Mukava ja helppo tapa tutustua Pietariin. Bussikiertoajelulla näet historiallisen keskustan tärkeimmät nähtävyydet kuten Iisakin kirkon, Admiraliteetin, Palatsinaukion Eremitaaseineen, Kazanin katedraalin, ostoskeskus Gostiny Dvorin, Kirkon veren päällä ja keisarillisen Kesäpuiston. Kiertoajelun kesto on 1,5 h. Lähialuematkoista hankkimasi lippu on voimassa kaksi peräkkäistä päivää. Ostaessasi lipun verkkokaupassa valitse lipun ensimmäinen voimassaolopäivä. Voit aloittaa kiertoajelun ja jäädä pois millä tahansa pysähdyspaikalla ja jatkaa myöhemmin matkaa. Kiertoajelu kannattaa aloittaa Iisakin kirkolta, joka on selkeä maamerkki. Bussit kulkevat n. 30 min. välein ja pysähdyspaikkoja on 18. Nappikuulokkeista kuulet mielenkiintoisen reittiselostuksen suomeksi sekä useilla muilla kielillä. Vinkki! Pysähdy Singerin talon kohdalla Nevsky prospektilla, tutustu kaupungin suurimpaan kirjakauppaan Dom knigiin ja käy nauttimassa 2. krs. kahvilassa kupillinen teetä tai lasillinen kuohuvaa. Upea näkymä Kazanin katedraaliin kaupan päälle.

Solo Sokos Hotel Palace Bridge*****

Ylellinen kylpylähotelli Vasilin saarella lähellä Palatsisiltaa, joka vie suoraan Eremitaasiin, Palatsiaukiolle, Iisakin kirkolle ja Nevsky Prospektin alkuun. Hotellin sydän on vanha tiilimakasiini, Jelisejevin kuuluisan kauppiassuvun entinen viinikellari, jossa tarjoillaan hotellin runsas buffetaamiainen kuohuviinin kera. Viihtyisissä huoneissa on ilmastointi, langaton laajakaistayhteys. Hotellissa on liikuntaesteisille tarkoitettu huone. Ylellinen kylpyläosasto on asiakkaiden vapaasti käytettävissä, spa-hoidot erillisestä tilauksesta. Hotellin palveluihin kuuluu lisäksi ravintola Sevilla, elämysravintola (ruokailu pimeässä) Dans Le Noir?, Palace Bridge Wellnes Club, kokous- ja juhlatilat sekä pysäköintialue. Golfkeskus Gorki Golfin simulaattori Gorki Golf Academy toimii hotellirakennuksessa ja on hotelliasiakkaiden varattavissa. Osoite: Birzhevoi pereulok 4, Pietari. Lähin metroasema Vasileostrovskaya on 900 m päässä hotellista.

Allegro

Bistro Allegro_Lähialuematkat
Allegrolla on neljä edestakaista vuoroa päivittäin Helsingin, Viipurin ja Pietarin välillä. Matka-aika Helsingistä Pietariin on 3,5 tuntia. Helsingin päärautatieaseman lisäksi Allegroon voit nousta Tikkurilassa, Lahdessa, Kouvolassa ja Vainikkalassa. Venäjän puolella juna pysähtyy Viipurissa. Palveluihin kuuluu ravintolavaunu Bistro Allegro ja vaunuosastoissa on toisinaan kärrymyynti. Junan kulkiessa Suomen puolella on mahdollisuus vaihtaa valuuttaa suomalaiselta valuutanvaihtajalta. Junassa on lasten leikkiosasto, esteetön wc ja paikat pyörätuolille sekä lemmikkien kanssa matkustaville. Viranomaistarkastukset tehdään kätevästi junamatkan aikana junan lähtiessä Helsingistä ja Pietarista. Viipurissa tarkastukset hoidetaan asemarakennuksessa.