Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa | Lähialuematkat

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa

 • Peipsijärvi Virossa Lähialuematkat
  Paiden linna Virossa Lähialuematkat
  Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa

Löytöretki Viron rauhalliselle maaseudulle ja luonnonkauniisiin järvenrantojen maisemiin. Tällä matkalla tutustumme Viron itä- ja eteläosaan, Sipulitiehen ja Setomaahan, viehättäviin pikkukaupunkeihin ja lomakyliin. Käymme savusaunassa, nautimme paikallisista herkuista ja maalaismaisemista. Palaamme Viron kauneimmaksi asfalttitieksi kutsuttua Postitietä Tarton ja Paiden kautta Tallinnaan.

 

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi-Setomaa

Matkapaketin hintaan 445 € sisältyy

 • Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikalla
 • Hyvätasoiset majoitukset 2 hengen huoneessa
 • Matkaohjelman mukaiset kuljetukset hyväasoisella bussilla
 • Aamiaiset sekä yksi ruokailu päivittäin
 • Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisäpalvelut

 • Lisä majoituksesta 1 hengen huoneessa 135 €

Matkan vastuullinen järjestäjä on Oy  Russian Tours Ltd. Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Matkan minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Lisätietoa matkasta tarvittaessa jaana.niinikorpi@lahialuematkat.fi

Kun teet varauksen, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat. Voit myös varata matkan ilman palvelumaksua asiakaspalvelussamme matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 5730.

Matkaohjelma

Päivä 1 Peipsijärvelle

Lähtö laivalla Tallinnaan. Saapuminen Tallinnan satamaan ja lähtö bussilla kohti Peipsijärven pohjoisrannan lomakylää (180 km). Ruokailu ja majoittuminen.

Päivä 2 Sipulitietä Vöruun Tamulajärvelle

Aamiainen. Matka jatkuu Sipulitietä pitkin Peipsijärven rantakylien kautta Setomaalle ja Vöruun (190 km), jossa majoitumme Tamulajärven rannalle. Ruokailu ja majoittuminen. Savusauna.

Päivä 3 Paluumatka Tarton ja Paiden kautta

Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Tallinnaa (250 km). Ruokailu matkan varrella Paidessa, jossa käymme myös historiallisessa Ritarilinnan Vallitornissa. Tämän jälkeen jatketaan Tallinnaan, josta iltalaivalla Helsinkiin. 

Matkan hinta 445€/hlö

Matkapäivät
3.-5.8.2024