Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa | Lähialuematkat

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa

 • Peipsijärvi Virossa Lähialuematkat
  Paiden linna Virossa Lähialuematkat
  Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi - Setomaa

Löytöretki Viron rauhalliselle maaseudulle ja luonnonkauniisiin järvenrantojen maisemiin. Tällä matkalla tutustumme Viron itä- ja eteläosaan, Sipulitiehen ja Setomaahan, viehättäviin pikkukaupunkeihin ja lomakyliin. Käymme savusaunassa, nautimme paikallisista herkuista ja maalaismaisemista. Palaamme Viron kauneimmaksi asfalttitieksi kutsuttua Postitietä Tarton ja Paiden kautta Tallinnaan.

 

Maisemakierros Itä-Virossa, Peipsijärvi-Setomaa

Matkapaketin hintaan 445 € sisältyy

 • Laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikalla
 • Hyvätasoiset majoitukset 2 hengen huoneessa
 • Matkaohjelman mukaiset kuljetukset hyväasoisella bussilla
 • Aamiaiset sekä yksi ruokailu päivittäin
 • Lähialuematkojen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Lisäpalvelut

 • Lisä majoituksesta 1 hengen huoneessa 135 €

Matkan vastuullinen järjestäjä on  Lähialuematkat. Matkaan sovelletaan Yleisiä matkapakettiehtoja ja Lähialuematkojen erityisehtoja seuramatkoille. Tutustu matkaehtoihin. Matkan minimiosallistujamäärä on 20 henkilöä. Lisätietoa matkasta tarvittaessa jaana.niinikorpi@lahialuematkat.fi

Kun teet varauksen, tarvitset seurueesi kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat. Voit myös varata matkan ilman palvelumaksua asiakaspalvelussamme matkat@lahialuematkat.fi tai 09 6689 570.

Matkaohjelma

Päivä 1 Peipsijärvelle

Lähtö laivalla Tallinnaan. Saapuminen Tallinnan satamaan ja lähtö bussilla kohti Peipsijärven pohjoisrannan lomakylää (180 km). Ruokailu ja majoittuminen.

Päivä 2 Sipulitietä Vöruun Tamulajärvelle

Aamiainen. Matka jatkuu Sipulitietä pitkin Peipsijärven rantakylien kautta Setomaalle ja Vöruun (190 km), jossa majoitumme Tamulajärven rannalle. Ruokailu ja majoittuminen. Savusauna.

Päivä 3 Paluumatka Tarton ja Paiden kautta

Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Tallinnaa (250 km). Ruokailu matkan varrella Paidessa, jossa käymme myös historiallisessa Ritarilinnan Vallitornissa. Tämän jälkeen jatketaan Tallinnaan, josta iltalaivalla Helsinkiin.