Ryhdy ryhmänkerääjäksi | Lähialuematkat

Ryhmänkeräämisestä hauska harrastus

Venäläiset maatuskat I Lähialuematkat

Matkustatko mielelläsi Venäjälle tai haluat tutustua sen lähialueisiin? Haluaisitko samanhenkistä matkaseuraa? Yhdistä huvi ja hyöty -  ryhdy Lähialuematkojen ryhmänkerääjäksi. Ryhmässä matkustaminen on hauskaa, turvallista ja helppoa. Suunnittele kokeneen matka-asiantuntijamme kanssa toiveidenne mukainen matka Pietariin, Viipuriin, Moskovaan, muualle Venäjälle, Minskiin Valko-Venäjälle tai eteläiseen Kaukasiaan Georgiaan.  Oman ryhmän kanssa voit myös matkata junalla Venäjän halki Vladivostokiin tai Siperian ja Monglian kautta Pekingiin. Taidematka, ruoka-ja viinimatka, arkkitehtuurimatka, baletti- ja oopperamatka - teemoja on lukemattomia. Me Lähialuematkoissa hoidamme kaikki käytännön matka- ja viisumijärjestelyt.

 

Ryhmänkerääjänä saat tuntuvia etuja

  • Oman matkan ilmaiseksi tai alennettuun hintaan - alennuksen voi jakaa myös ryhmän jäsenten kesken. Muista kertoa että olet kiinnostunut ryhmänkerääjän eduista jo samalla kun jätät tarjouspyynnön ryhmällesi räätälöitävästä matkasta.  Alennuksen suuruus vs. ilmainen matka riippuu aina tapauskohtaisesti ryhmän koosta ja palveluiden määrästä. Nyrkkisääntönä voi pitää, että ryhmänkerääjä saa itse ilmaisen matkan kun ryhmässä vähintään 15 henkilöä.
  • Kutsun 1 - 2 kertaa vuodessa järjestettävään ryhmänkerääjien tilaisuuteen
  • Ryhmänkerääjien uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa, arvontoja ja kilpailuja
  • Lähialuematkojen nimetyn matka-asiantuntijan hoitamaan ryhmäsi kaikki matka- ja viisumijärjestelyt

 

Matkaseurueen voit koota esim. yhdistys- tai muusta harrastustoiminnasta, ystävistä tai työkavereista. Mitä suurempi ryhmä, sitä edullisemmaksi matka henkilö kohden tulee. Lähde itse reissuun matkanjohtajaksi tai pyydä Lähialuematkoja järjestämään mukaan paikalliset olot tunteva matkanjohtaja.

Matkan suunnittelu ja ryhmän kokoaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, useita kuukausia tai jopa vuotta etukäteen. Lisätietoa käytännön toimintamallista löydät tästä. Halutessasi voit toteuttaa oman ryhmämatkan vain kerran tai kaksi, sillä yhteistyö Lähialuematkojen kanssa ei sitouta pitkäaikaiseen toimintaan. Jos matkustaminen on intohimosi ja haluat panostaa harrastukseesi enemmänkin, on Lähialuematkojen kanssa mahdollista tehdä yhteistyötä myös oman toiminimen tai muun yrityksesi nimiin.  

Miten tästä eteenpäin?
1. Tilaa ensin ryhmäkerääjien oma uutiskirje.
2. Tutustu oheisiin matkaehdotuksiin tai kehittele oma ideasi ja ota rohkeasti yhteyttä Lähialuematkoihin.